Hjem og familieTilbehør

Sådan bruges et batteri til en børns motorcykel

Batteriet til en børns motorcykel debiteres oprindeligt kun med tyve og tredive procent. Derfor, hvis du købte en motorcykel om vinteren, og barnet kun skal ride om foråret, er det bedre at ikke gøre noget med det. Da batteriet til en børnes motorcykel kan lagres perfekt, selvom fabriksladningen er op til fem år.

Antag at du har samlet en motorcykel, og barnet gik straks. Forstyr ikke, giv et uforglemmeligt første indtryk, og lad også lidt opladning af bilbatteriet. Men husk, første gang det ikke kan tømmes til nul.

Hvis du ser at bilen begyndte at gå meget langsommere, stop den og oplad batteriet til en børns motorcykel i en speciel oplader. Det skal altid læses. Derfor skal du give batteriet lidt tid til at arbejde, når du køber i kabinen. Først efter det kan det sættes i batteriopladeren. Nu kan du lade barnet ride igen.

Barnet rullede sin motorcykel, oplader igen batteriet, og du sætter bilen i garagen. Så antag, det regner, eller du gik et sted for at hvile og glemte det udladede batteri. Husk at så snart dit barn har haft en tur, og du er kommet hjem, sæt batteriet i opladning. Faktum er, at den i en udladet form kun kan opbevares i nogle få uger, så begynder den irreversibelt at blive forringet. Især glem ikke at oplade motorcyklen til vinteren, ellers når foråret kommer, kan du ikke oplade det, og så skal du købe en ny.

Hvis maskinen ikke bruges i lang tid, anbefales det at oplade og aflade hver anden måned og opbevare det i opladeren i ca. 24 timer. Hvis du glemmer det for genopladning i et par dage, reduceres levetiden automatisk. Alle sådanne opladere har den nødvendige indikator for opladning. True, på nogle modeller kan det være fraværende. Bare rolig, det er ikke så svært at beregne afgiften.

Antag, at batterikapaciteten er tolv amper-timer, og din oplader på udgangen giver en strøm på en ampere-time (på hver opladning er nødvendigvis skrevet disse data), så bliver det opladet tolv timer. Generelt skal de i gennemsnit opkræves fra otte til tolv timer. Selvom batteriet ikke er helt afladet, kan det genoplades. Således aftager opladningstiden.

Standard levetid for et nyt batteri til en børns motorcykel er omkring to hundrede til tre hundrede cykler. I gennemsnit udføres ca. to eller tre års sæsonbetjening, med omhyggelig overholdelse af alle regler beskrevet i denne artikel.

Batterier skal aldrig tabes, slås og tillades at forbinde plus til minus - det kan brænde. Alle batterier i børnenes motorcykler er udstyret med specielle adaptere til opladeren. Selvom du virkelig ønsker at kortslutte kontakten, skal du prøve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.