Kunst og underholdningFilm

Den berømte "værkfører" Pavel Maykov - Filmografi, biografi, fakta fra privatlivet

2002. Frygtelige 90'erne blev tilbage, men stadig godt husket rod skyderier og street krige. Som det normalt sker, efterhånden frygten glemt, men forblev tyvene romantik. Det var i dette øjeblik af overgang var der en saga om almindelig dreng, med et værft. Filmen "Gang" blev et hit efter den første serie. Hele landet iagttog med tilbageholdt åndedræt til op-og nedture, der opstår på skærmen, mange anerkendte sig selv og deres kære. Enkeltheden af plottet og perfekt matchede støbte lavet denne film en milepæl. Dvorovye drenge straks begyndte at kalde sig "hold", med hinanden ekstase fintælling favorit øjeblikke. Så lidet kendte Pavel Maykov blev inviteret til sin første hovedrolle i en film.

"Brigada"

I mytischenskoy normale barn mange anerkendte sig selv og deres barndom. det var en mand af folket: en indfødt, så elsket. Pavel Maykov blev født i Moskva, og som barn ikke engang tænke på karriere af skuespilleren. Moderen til vores helt kom fra en slags en berømt russisk digter Apollon Maikov. Hun løftede sin søn alene, da den fraskilte far til Paulus kort efter hans fødsel. Langt senere, bandt hun sin skæbne med genoplivningsudstyr Aleksandrom Stotskim. Det var den anden ægteskab. Således blev født søster Pavla Maykova kendt i fremtiden stjerne af musicals - Anastasia Stotskaya.

barndom

Fra barnsben Paulus bevægede et barn, han elskede sport, især boksning. Fordi hans musikundervisning for klaver og violin undertrykte dreng. Han gør store fremskridt i sporten og er aktivt engageret i brydning, men i 14 år, har noget ændret sig i udsigterne for Paulus, og han var fast besluttet på at komme ind i teatret Institute. I skolen var han hovedmand, har et barn der var til stede en karisma, der giver dig mulighed for altid at være centrum for opmærksomhed af klassekammerater. I det sted, hvor det vises, altid hørt drilsk grin.

Livet i Moskva

Forældre glædede sig over beslutningen hans søn, og familien råd blev det besluttet, at det ville gå til Moskva med min mor og søster Paul Maikova forblive i et stykke tid med sin far. Udvælgelseskomitéen har ikke umiddelbart værdsat kunstneriske evner dreng, og det tog ham tre år til at bevise deres modne ønske om at blive kunstner. En eller anden måde, lærerne mente, at han ville gøre en god makeup artist eller lysere, men Paul stod på hende og gik hårdt til målet. Tre år med at leve i Moskva, vores helt lært en masse, han hele tiden et eller andet sted arbejdede på deltid, ser den store by, og i stigende grad sikrer, at bevidst besluttet at knytte deres skæbne med ham.

første skridt

Endelig kom den lykkelige for Paulus i 1994. Hans indsats blev kronet med succes: det er - en elev af GITIS. Mennesket blev voksen, han lærte at forstå mennesker. Som studerende, begyndte han touring. Meget ofte rejste med dukketeater i landet, deltog han i børns præstationer og endelig debuterede i filmen. Det er dog kun i mængden, men i det Mikhalkov i "Barberen i Sibirien".

Student år gik hurtigt, og nu Paul - kandidat. Han blev inviteret til at arbejde i teatret "Sphere", hvor han fik en del i en favorit barndom musical "West Side Story". Så der var skuespiller Pavel Maykov, hvis biografi vil snart blive tilføjet uforglemmelige øjeblikke og fakta.

Og efter et stykke tid, da han blev inviteret til musicalen "Metro" til en sekundær rolle, viste han sin skuespiller gave, at en måned før premieren blev overført til den vigtigste rolle. Denne præstation indbragte ham en kæmpe succes, og Maikov talte som en meget lovende ung mand. Han er siden blevet efterspurgt, og en del er erstattet af en anden. Snart kom vendepunktet i karrieren af skuespilleren i 2002, da instruktøren Sidorov udtænkt episke saga "Brigada". Denne første store filmrolle var den skæbnesvangre, pludselig gøre en stor fire af heltene fra hele landet.

første herlighed

Direktør Sidorov perfekt hentet cast, hvor hvert billede passer harmonisk ind scriptet og for evigt prentet i bevidstheden hos beskueren. Historien om de onde fascineret af sin enkelhed, fordi det var skæbnen for en hel generation. Direktør efter godkendelse af aktørerne på den rolle, han havde samlet alle de medvirkende og gik med dem til House Veterans film i hvilken besætning begynder at vænne sig til billederne, tilpasse sig til hinanden. Cine kaldenavn stadig sidder fast til ham så meget, at til tider i samtalen, de reagerer på kaldenavnet på deres helte. Dette er ikke overraskende. Efter så meget tid og kræfter er gået til oprettelse dette mesterværk.

"Kæmpe" gebyr

Da Pavel Maykov fik sin første "cine" gebyr på $ 3000, han følte sig som en millionær. Alligevel den slags penge! Nu huske disse tider, skuespilleren smiler desværre og siger de første store gebyrer synes urealistisk høje, får mulighed for at føle sig som en højt betalt stjerne på skærmen. Nu, selvfølgelig, denne latterlige sum ville ikke have inspireret og uerfarne statistiker. Men i disse dage alt var anderledes. "Star sygdom" storslåede kvartet har længe været syg. Denne gang, skuespillerne husker med et smil. Filme på scenen samles alle fire af dem, men senere de gik hver deres egen måde. De er mindre tilbøjelige til at overlappe, på Maikova venskab overlevede kun Vdovichenko, med hvem han ofte ses uden faglige aktiviteter.

at blive skuespiller

Hvordan var det? Skuespilleren Pavel Maikov har etableret sig som en meget sober og kreativ person. Og som han siger, kunne han slukke den planlagte vej for skuespil, begynder at synge en chanson og indsamle stadions over Rusland, til at deltage i top tv-programmer, fortæller om hans personlige liv og håndtere ubehagelige folk til ham. Han opgav alt dette lametta i navnet på hans drøm at blive skuespiller med et stort bogstav. Vores helt er meget omhyggeligt gælder karriere hendes søster, der mener, at hendes kald - det er den scene, og hun spilder tid på rollen som tredje forrentede film. Paulus selv Mike, hvis filmografi er fyldt med mange roller meget alvorligt foreslået ham manuskriptet og tænke længe, før de giver deres samtykke til at deltage i et bestemt projekt.

Personlige liv

Skuespilleren er ikke en af de berømtheder, der udsætter deres privatliv for offentligheden. Pavel Maykov, hvis biografi er som en rutschebane, kan ikke lide at tale om, hvad der vedrører hans hjerte anliggender. Meget har været hele sit liv. Bag tre ægteskaber og skuespilleren ofte genfortolke deres aktioner på ungdomsområdet indse, at ingen er immune over for fejl. Da han giftede sig med den bedste ven af hans anden kone Mary Saffo (udover, at hun var gudmor af hans søn), gav anledning til rygter omkring Moskva showbusiness. Hans ægteskab med den daværende helt overlevet sin nytte, og parret boede sammen på grund af barnet. Men Paulus besluttede ikke at skjule, og kan ærligt sige, at da det er umuligt at fortsætte med at leve. Han gik til Mary Saffo. Personlige liv Pavla Maykova straks bliver ejendom af tabloid formiddagsblade.

tredje ægteskab

I historien om par mange modstridende og tvetydige punkter, fordi når de mødtes, begge var ikke gratis. Masha var samlevende med en anden Paul - direktør Mihailom Gorevym, en præstation som parret mødtes. Ud over den moralske side af tingene, naturen greb ind og besluttede ikke at give et par børn i dette ægteskab - de viste sig at være en immunologisk inkompatibilitet.

Den tidligere hustru af Pavla Maykova, Catherine Maslovskaya, intet kunne ikke stå smerten og stadig ikke kan tilgive hendes mand forlader familien. Det forhindrer ham stærkt fra møde med sin søn Danya og meget upartisk taler om nuværende kone, Maria. Mary mener, der ikke tager Maikova familie. Hun siger, at det er umuligt at kæmpe mod en mand, hvis stærke ægteskab og en dejlig kone. Alt skete som det skulle være sket. Paulus lider på grund af adskillelsen fra sin søn, vil han gerne bruge mere tid sammen med ham og deltage i hans opvækst. Efter alt, at barnet ikke er skyld i de snørklede af voksenlivet, har han brug for en far.

Pavel Maykov: film

Ud over den sensationelle "Brigaden" og en cameo, som vi allerede har nævnt, er der også en skuespiller end at behage deres publikum. Du kan se ham spille i eventyr film "Guld Gloria." Fans af komedie at se båndet med titlen "kiropraktor". Paulus medvirkede i kriminalfilm: "Landingen har Troopers", "Vejen Hjem", "under mystiske omstændigheder" osv Mange seere er ved at gennemgå båndet med hans deltagelse, især "Brigade", ikke en eneste gang ..

instruktørs karriere

Pavel Maykov, på trods af den stigende popularitet og et stort antal roller i løbet af årene, er blevet mindre og handle mere og mere gå i teatret. Her var han i stand til at udføre gammel drøm og sætte et par forestillinger, der blev vedtaget af kritikerne med et brag. Efter at overvinde mange vanskeligheder, de forskellige stadier af mental krise, var han i stand til at fordybe sig i arbejdet og til at vælge på deres smag. I forhold til mange af stjernerne i showbusiness glider ironi i hans Domme, og nogle gange afvisning, siger han om sig selv, der har ændret sig siden "Brigade", lærte at skelne mellem de eksterne dragt af de vigtigste værdier i livet, og er blevet meget lukket. Han er afskyeligt at arbejde for offentligheden og deltage i det sociale liv i hovedstaden, er det bedre at bruge denne tid på selverkendelse. Overgiv helt ikusstva, får tilfredsstillelse fra deres aktiviteter - denne tendens til at vores helt.

Teatret har altid været hans sande kald, og da han endelig kunne gøre sin debut som instruktør i produktioner af "På tømmerflåde" og "To værelser," alt det talent af skuespilleren afsløret med fuld kraft. Denne erfaring så inspireret vores helt, at han havde planer om et stort filmisk projekt, der ønsker at indsamle veteraner 'Brigade', mens sin rolle som direktør for denne film. Han har en masse kreative planer og forhåbninger. Det er muligt at angive med det fulde ansvar, at han er den foretrukne af offentligheden. Alle forsikrede: Pavel Maykov, hvis filmografi anslås forskellige billeder, der endnu ikke har spillet sin ledende rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.