Hjem og familieTilbehør

Butterfly: hvordan man binder korrekt og hvad de skal bære?

Mænds mode er også ganske lunefuld og har en bred vifte af nuancer. For eksempel en bowtie. Sådan binde denne elegante tilbehør ret? Efter alt, kan jeg ikke lide, at så nemt. Mange mænd, der er grunden til nægter at bære en butterfly. Men denne detalje adskiller sin ejer fra resten af den stærkere køn. Dette tilbehør er passende på en galla begivenhed, et bryllup eller corporate part. De vigtigste ting - at lære at binde det og bære det. Lad os undersøge denne proces i detaljer.

At vælge den rigtige butterfly

Husk, at længden af tilbehøret skal være korrekt defineret. Ellers vil det slips sidder skævt og skabe et indtryk af skødesløshed. Længden af denne del skal være lig med bredden af halsen. Vær opmærksom på stof, hvorfra varen er lavet. Det bør ikke være for groft. Ellers binde natret hals. Vælg plain modeller til fester og farverige - hvis samlet til en fest. Men hvordan man binder et slips? Detaljerede billeder giver ikke altid et tilstrækkeligt svar på dette spørgsmål. Du skal følge trin for trin retningslinjer. Kun de vil tillade at give dette tilbehør korrekt og pænt udseende. Du må ikke forveksle sekvens af handlinger. Efter alt, er dette stykke gjort en smule mere kompliceret end almindelig mandlige ekstraudstyr.

Sådan binde en butterfly

Lad os sige, du stadig bukket under for udviklingen i moderne mode. Så du har på hånden Det viste sig at være en stilfuld butterfly. Sådan binde det korrekt? Placer tilbehøret om halsen. Den venstre ende af stemmelighed skal være lidt længere end den højre. De har brug for at krydse hinanden. Men du behøver ikke forveksle sekvensen og position. Den venstre ende er at gå på toppen. Ellers vil resultatet vende vrangen-node og grim. Enderne skal krydse den på sit smalleste del. Den venstre side forsigtigt trække til højre. Du skal have den nemmeste forsamling. Spænd ikke det endnu. Lad knude er en smule løs. Den ende, der viste sig at blive udeladt, fold i halve. Du har næsten vendt en pæn butterfly. Sådan binde det ikke værre end de mest berømte fashionistas? Der er ikke meget.

Den foldede ende holder i sin venstre hånd. Dette bør ske ved hjælp af to fingre: tommelfinger og indeks. Tag din højre hånd og placer den anden ende Det vil helt sikkert i midten af den venstre. Gør dette omhyggeligt. Den højre ende af bunden skal passere omkring venstre således at resultatet er en lille sløjfe. Her er en temmelig snu tilbehør denne butterfly. Sådan binde det? Læs videre. Der er kun et par handlinger.

Den højre side af folder pænt i halve. Afslutningen på denne side er omgivet omkring allerede foldede før venstre og ledes gennem en løkke. Den højre side har at gå langt nok til at tage den rigtige position. Ret hans slips. For at rette enheden, træk forsigtigt kanterne af en sommerfugl på begge sider.

Fra hvad de skal bære et sådant tilbehør?

Selvfølgelig, i de fleste tilfælde perfekte strenge buksedragt mørke farver eller sort smoking. Men den moderne mode er allerede begyndt at fravige disse regler. Stock op originale butterfly saftige farver til at bære over en skjorte med korte ærmer. Du får up-to date version af klubben. Stylister anbefaler også at tilføje et billede i store briller prominente hornbriller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.