ForretningLandbrug

Rooster - en hane ...: typer, beskrivelse, race

Opdræt høns i gården hjem - meget indbringende besættelse, vil altid holde på køkkenbordet friske æg og høj kvalitet kød.

Beskrivelse hane

I dannelsen af kylling flokke særlig rolle pik. Sidste på baggrund af beskedne samochek ser altid imponerende: en farverig fjerdragt, lange flagrende hale fjer pegede i ryg og cervikal område, spurs på hans fødder. De voksne hanner - en lys kam og hængende øreringe på hver side af næbet og udføre den samme type funktion med en kam: retningen af blodstrømmen til huden og regulere kroppens temperatur.

Cock flyver sjældent og på lille afstand, da faren foretrækker en hurtig køre. I det sene efterår - tidlig vinter hos mænd fældningen sker, der varer ca. 6 uger. Crow starter ved 4 måneders alderen.

Sleeping fugl på det ene ben, den anden er ved at løbe ud for sig selv, og skjuler sit hoved i sandet på den side, hvor benet er partisk. Roosters og høner er altædende, sammen med frø og insekter kan hakke en lille firben, slange eller en ung mus. En vigtig faktor i en vellykket vækst og udvikling er at drikke vand. Dens mangel af en negativ effekt på ægproduktionen af hunnerne.

I kampen om mesterskabet

Rooster - en fugl, som anses for at være stamfader til bankivahøne. Indbygger i tætte skove og bambus krat i stand til at flyve godt, udhvilet og sov i træerne. Måske det var fra det tidspunkt, hvor moderne pik forblev vane at klatre så højt som muligt med henblik på det omkringliggende landskab og rettidig gennemgang af kyllinger advarsel nærme fare.

Rooster - en fremtrædende, smuk, der i sit underkastelse flere samochek. Sin dominerende stilling begynder at vise sig at være mere kylling. Det udtrykkes i manifestationen af aggressivitet til stammefolkene. Konkurrencen stivere end den større gruppe. Bemærket, at vinderne i kampen om mesterskabet mere tilbøjelige til at være ejere af bladformede kamme. Mænd med struchkovidnym headdress karakteriseret ved mere fleksible, nødt til at være ydmyg i baggrunden.

Nogle typer af haner ikke ønsker at forblive på de lavere niveauer i hierarkiet, og hver gang kæmper for en dominerende stilling, oftere end ikke i en åben kamp, og hemmeligt, ved at angribe bagfra. Nogle gange de pludselige overfald, stalking meget udstødning leder, og han indrømmer mesterskabet uden kamp.

frugtbarhed haner

Ved det modsatte køn interessetilkendegivelse i hannerne starter ved 3 måneders alderen. Hanner lunge sten kan parre til et par snese af gange om dagen, klarer en belastning på 25 kyllinger. Repræsentanter for tunge sten ude af stand til at befrugte hunnerne med en frekvens på 20 bindinger ikke mere end 10 gange.

Indikatoren af befrugtede æg påvirker ikke kun antallet af mænd i en baggård, men også deres alder. Det er mere vanskeligt at kommunikere med det svage køn har til unge mænd, som på grund af frygtsomhed bruger en masse tid grooming. Deling af en lejlighed på gården, de er en håndfuld og forsøge at holde hinanden et eller andet sted i et afsides hjørne. Voksne kyllinger mobbet unge mænd, ikke indrømme til feeder. Så ofte amatør undgå en sådan behandling med en stærk første sal podselyaet hanekyllinger i et hønsehus, og derefter lade dem kyllinger. Så kyllingen længere føler værtinder og vise en mere delikat adfærd.

Specificitet af courting det modsatte køn

I processen med grooming hunner cock - en model herre, anvendelse af et sæt enkle metoder:

 • Lokke "ladylove" til foderet. Cock tager næb mad (frø eller orm), og viser sin højlydte indkalde kyllinger. Hvis ingen af dem reagerede på opfordringen, hakker han mad selv; hvis du kom kører et par høns, produktion giver den, der formåede at først.
 • "Tripping" på fløjen. Når man nærmer sig en kylling gå rundt, til tider gør ondt fod vingen med sine fjer.
 • Forfølgelsen af hunner. I processen med at køre en høne hane hals trækker, bøjer til jorden hoved, flæser fjer. Denne metode bruges ofte til ukendte kvinder, en repræsentant for et andet hus.

Nogle af hans flok høne hane kan være ligeglade, og dem er ubefrugtede æg. Derfor er nogle ejere, der ønsker at få mere afkom, tvunget til at holde to hanner i en flok.

haner klassificering

Afhængigt af det økonomiske formål haner og høner inddeles i følgende arter:

1. Kød. Vægt 2,9-3,6 kg af kyllinger, hanekyllinger - 3,4-4,7 kg.

 • Brama. Dekoration af ethvert hus. Fugl med usædvanligt dekorativt udseende: mørke eller lyse fjerdragt med en obligatorisk kontrasterende krave.
 • Konhinin. Fuglen er stor og massiv, med en bred muskuløs brystkasse og brede skuldre. hane hale prydet med korte fletninger. Bladformet kam. Korte buet næb. Rød-orange øjne. Den fjerdragt er storslået, også skjuler benene.

2. Kød og æg. Vægt haner - 3,5-4,1 kg, kyllingernes - 2,5-3,2 kg.

 • Kuchinskaya jubilæum. Det har en frodig podpuh, en lille kam. Den tåler varme og kulde. Farven på fjerdragt haner - rød. På vingerne er der et sort bånd med en grøn nuance.
 • Adler sølv. Kompakt fysik, den gennemsnitlige værdi, den dybe lange krop, lige og bred ryg. Fuld bryster, kraftige stærke knogler. En lille rundt hoved med en mellemstor kam.

3. Æg. Gennemsnitsvægten af hunnerne - 1,8-2,2 kg, hanner - 2,7-3,4 kg. Kam haner meste af arket, efter at 2-3-th bølge vippes til den ene side. Egg æglæggende høns - 200-265 æg om året.

 • Lohmann Brown - kendt race, kendetegnet ved en øget produktion æg. Repræsentanter for sin uhøjtidelige i indholdet. Der er store fysik. Levedygtighed kyllinger - 98%.
 • Livorno. Mindre. Har et kileformet legeme, krop balance, runde, let fremspringende foran brystet. Langstrakt tilbage, konkave i midten. Det kropsform minder en ligebenet trekant

4. Fin:

 • Hvid-kronet hollandsk. Det er ejere en usædvanlig udseende. Mindre. Kendetegnet ved et kompakt legeme. Den fjerdragt er stram. På hovedet af en frodig smuk tot hvide fjer, der ligner en sfærisk hætte. Der er også fjer i bunden af næbbet.
 • Kinesisk silke. Dekorativt lys sten, mobil nok, kendetegnet ved silkeagtig fjerdragt.

5. Rumble. De første haner blev tæmmet i Europa, Asien, Afrika til kamp. Den domesticering af fjerkræ med henblik på konsum fandt sted i Indien.

 • Orel. Angiveligt den blev fremavlet af Prins Orloff-Chesmensky. Det var udbredt i det XIX århundrede i Rusland. Eksternt, usædvanlige og smukke. Det kendetegnet ved en høj ægproduktion og fremragende smag af kød.
 • Azil. Bred, lavbenet, mager, med en tætsiddende fjerdragt, squat. udtrykt stærkt kampånd.
 • Indiske Betta. En stor, muskuløs race med stærke ben, bred holdning, strålende fjerdragt. Tegn - stridbar.

populære overbevisninger

Hos mennesker med en hane det tilsluttet en masse overbevisninger. Således er den østlige slavere betragtes som en vigtig funktion for fuglene synger. At pik peger på begyndelsen af en ny dag, tilbagetrækningen af mørke og onde kræfter. Da hans oprørende temperament pik - det er et følsomt væsen, der kan forudsige ændringer i vejret. På tærsklen til den regnfulde dag, selv under meget klar himmel bliver rastløs fugl, synge tilfældigt, bange.

En hel betragtes haner sort jakkesæt. Disse fugle har længe været tilskrevet trolddom og tillægges dem en direkte forbindelse med den anden verden. Men for at holde denne fugl på gården anses for at være et godt tegn: sort pik pålideligt beskytter ejendommen og dens ejer fra tyve og andre fjender.

Slavere i opførelsen af huse er traditionelt ofret netop sådan en fugl. I kulturerne i mange folks sort hanen er et symbol på materiel velfærd og fremgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.