SundhedKvinders sundhed

Hvorfor voksende mave hos kvinder med alderen: 10 hovedårsager. Voksende mave efter 40 år - hvad man skal gøre?

Enhver kvinde ønsker at have en slank smuk figur. Men dette, desværre, kan ikke gøre alle tilfredse. I denne artikel vil jeg tale om, hvorfor maven vokser blandt kvinder (især i en ældre alder), og hvordan det kan gøres.

Årsag 1. Karosseri

Meget ofte kvinder mave begynder at vokse kun fordi deres form omtales som mandlige mønster. Hertil kommer, disse damer stadig feminin og attraktiv, men det fedt de har akkumuleret mere ofte som mænd, i maven. Vi repræsentanter for messen sex med en kvindelig form figur fedt er fordelt over hele kroppen, mest samlingsplads på de øverste lår og ryg (under skulderbladene). Hvis det er af denne grund, at damen i maven begynder at vokse, er der intet, vi kan gøre ved det. Kun du kan reducere mængden af fedt i kroppen ved at udøve.

Årsag 2. Strøm

Hvorfor voksende mave hos kvinder? Blame kan være forkert damer kost. Så hvis en kvinde elsker fastfood, sodavand, spiser skadelige produkter såsom chips og kiks, vil hun begynde at præcist lagre fedt i maveregionen. Hvis du ikke ønsker at mave voksede, skal en kvinde opgive forbruget af stegt, fed mad, røget kød og øl.

Årsag 3. Stillesiddende livsstil

Måske hun er hovedårsagen til, at voksende mave hos kvinder - det er en inaktiv, stillesiddende livsstil. Hvis en kvinde bevæger sig lidt, det begynder at ophobe fedt i visse områder. Og maven - er ingen undtagelse.

Årsag 4. Arbejdet i det endokrine system

Hvorfor voksende mave hos kvinder efter 50 år? Så kan årsagen til dette være et problem i relation til arbejdet i det endokrine system. Sagen er, at i den ældre alder hos kvinder stoppes aktiv udvikling af kvindelige kønshormoner. Og det fremmer aflejring af fedtmasse er i maven. For at slippe af med dette problem, er det nødvendigt at søge råd hos en endokrinolog, der til gengæld skal udpege en kvinde til den rette behandling. Når problemet er løst, så maven forsvinder.

Reason 5. Svage muskler

Hvorfor voksende mave hos kvinder efter 40 år, hvad man skal gøre i sådan en situation? Så kan årsagen være svage mavemuskler. Og hvis i en ung alder, de selv er elastisk, så med alderen kan blive slasket. Dette gælder især for kvinder, der føder børn mere end én gang. For at klare dette problem er meget svært, men du kan forhindre det. En fremragende metode til forebyggelse er regelmæssig fysisk aktivitet og sport.

Grunden 6. Visse sygdomme

En anden grund er voksende mave hos kvinder efter 40 år? Hvad skal man gøre for at løse dette problem? Så for deres egen sundhed bør overvåges nøje. Hvis damen kraftigt har øget vægt, begyndte at plage konstant tørst, er det nødvendigt at sørge for, hvis der var en sygdom som diabetes. Efter alt, bidrager det til en temmelig aktiv aflejring af fedtmasse, herunder på området af maven.

Grunden 7. Rest

En anden grund til, at den voksende mave hos kvinder efter 40, - manglende evne til at slappe ordentligt. For eksempel har forskere længe været bevist, at manglen på ordentlig søvn har en negativ indvirkning på en kvindes krop. Og, selvfølgelig, påvirker afsætningen af fedtmasse, herunder i maven.

8. Årsagen til mangel på vitaminer

En anden grund til, at den voksende mave hos kvinder efter 50 år - en mangel på vitaminer og sporstoffer. Kroppen bliver ældre, er det sværere at absorbere alle de næringsstoffer fra maden. Derfor, i denne alder af damerne bør absolut tage nogle vitamin kompleks, som ikke kun støtte sundhed er normalt, men ikke give fedtmasse deponeret i overskud.

9. Årsag dårlige vaner

Årsagen til væksten i maven hos ældre kvinder kan være tilstedeværelsen af dårlige vaner.

  1. Rygning. Folk er af den opfattelse, at spise dame ryger, vil hun tabe sig og slank. Dette er en myte. Rygning påvirker negativt stofskiftet og fører til det faktum, at fedtmasse i stigende grad er deponeret i maveregionen.
  2. Alkohol. Indtagelse af alkohol er fremragende virkning på væksten maven. Sagen er, at hvis en kvinde drikker alkohol, er det straks absorberes af kroppen og tillader ikke maven til at "trække" fra andre alle de nødvendige mad. Her er det alt for meget og bliver til fedtmasse deponeres ikke kun på lårene, men også på taljen og maven.
  3. Overspisning. Alle kvinder skal vide, at det værste for en dame status - at spise før sengetid. Fra denne vane bør opgives. Ophøre med at have at spise 2 timer før sengetid. Og, selvfølgelig, ikke spise for meget. Ja, i dette tilfælde, alle unødvendige krop stoffer passerer ind i fedtmasse og aflejres i taljen, maven, lår.

10. Årsagen til stress og hårdt liv

Og den sidste grund til, at voksende mave hos kvinder efter 45 - er hyppig stress og en livsstil, hvor kvinden lidt hvile og en masse arbejde. I dette tilfælde, kroppen kører på samoiznos og i sidste ende begynde deri forskellige fiaskoer. Især de vedrører arbejdet i maven og fordøjelseskanalen (mad spist starten ordentligt absorberet og deponeret i fedtmasse). Som for stress, forskerne for længst lært, at i løbet af nervøs chok hos mennesker producerer et hormon, kortisol. Han gør kvinden til at spise en masse, henholdsvis at tage på i vægt.

forebyggelse

Hvis en kvinde er begyndt temmelig aktivt voksende mave, skal det først og fremmest finde en grund til, at dette sker. Og, selvfølgelig, beskæftige sig med det. For at undgå dette problem, du bare nødt til at tage en temmelig enkle, men effektive trin:

  1. Den rigtige bør være en daglig rutine. Søvn kræver mindst 7 timer. Det er også nødvendigt at gøre morgen øvelser så ofte som muligt i løbet af dagen til at være udendørs.
  2. Det er nødvendigt at justere din kost. Det første trin er at give maksimum af røget, stegt og fedtholdige fødevarer, sodavand. Spis den bedste del, og de små portioner. Det er nødvendigt at give fortrinsret til forbruget af friske og kogte grøntsager og frugter.
  3. Vigtigt er mulige fysiske aktiviteter og sport.
  4. Afslag på dårlige vaner.

Kun en sund livsstil kan hjælpe kvinder i alle aldre til at undgå sådanne problemer som store mave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.