LovStrafferet

Kriminalitet - et begreb, der betragtes i to aspekter

Analyse teorien om strafferet og loven, kan vi ofte støder på sådan noget som en "forbrydelse", som er en integreret del af de strafferetlige retsforhold. I denne forbindelse er der behov for en klar forståelse af det og specifik definition. Dette koncept er indeholdt i den generelle del af straffeloven.

En forbrydelse - det er primært begået en handling af emnet, farlig for samfundet og for den stat, der er forbudt i den nuværende straffelov under trussel om straf. Men fra det synspunkt af loven, dette begreb er ikke begrænset til en enkelt formel definition, hvor der kun er tegn på ulovligheder. Der er også materiale og formel. Denne definition giver information, besvarer spørgsmålet: "Hvorfor er den handling forbudt ved lov, og det vigtigste kriterium vil være den vin, som er en psykologisk holdning til ulovlige aktiviteter er den person?"

Baseret på det faktum, at en forbrydelse - det er en ulovlig handling, er det værd at overveje de eksisterende strafferetlige kategorier af forbrydelser, det vil sige, at dividere de handlinger sværhedsgrad. Ifølge russisk lov, de er af ringe tyngdekraft, så gå til en mindre alvorlig forbrydelse, etc. - seriøs og endelig færdiggøre listen over særligt grove lovovertrædelser.

For hver grad der er visse fængselsstraffe, som også er nævnt i artiklen. 15 i straffeloven. Under hensyntagen til den maksimale tid i fængsel, forbrydelser tilskrives ovennævnte kategorier. Tag for eksempel, en handling, for hvilken udnævnt den strafferetlige fængselsstraf på 8 til 20 år. Dette er kunst. 105 i straffeloven, mord, og tage hensyn til den skærpende omstændighed - med særlig grusomhed, afsnit "d". Ifølge loven, denne handling kan henføres til en særlig alvorlig, da den maksimale fængselsstraf på over 10 år.

Hver forbrydelse - er først og fremmest, en handling, der har til formål (formål kriminalitet). Et objekt defineres angår som har begået en ulovlig handling. For eksempel, forbrydelser mod sundhed (. Artikel 111 i straffeloven), Liv (artikel 105.), Ejendom (artikel 158.) Osv artikel 111 i straffeloven -. Personskade, der er genstand for overtrædelsen forårsager skade på en person vil handle fare liv eller førte til tab af funktion af et organ eller dets tab. Artikel 105 - mord, dvs. forsætlig berøvelse af livet for en anden person. Som det er blevet klart, at objektet er et menneskeliv. Artikel 158 - tyveri. Dette tyveri af ejendom hemmeligt ejet af en anden person ved ejendomsretten, objektet her er at handle ejendom: fast ejendom, biler, telefoner, og andre værdipapirer.

Således kan vi konkludere, at forbrydelsen - et koncept, der er nært beslægtet med disse sektioner som strafferet og institutionen for straf. Imidlertid er lovgiveren ikke afspejlet i begrebet klasselinjer med henvisning til, at ingen herskende klasse i Rusland, og institutionen i den politiske magt er den samme for alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.