Hjem og familieHelligdage

Wishing på en bryllupsdag i prosa

Verdens alle mulige helligdage. Men blandt dem er der romantisk og rørende fest. bryllupsdag begynder som regel med spænding og sjov udendørs fest ender! Derefter følger et år med gråt familie hver dag! Og det er præcis tolv måneder efter den første fælles fest - bryllupsdag! Fejr det hele på forskellige måder: en person indkalder venner og slægtninge, mens andre er tilfredse med en romantisk middag med stearinlys alene eller går væk på en tur. Ægtefæller ønsker at få et ønske for bryllupsdag på hver, frem for alt, at det er oprigtig!

overraskelse

Hvis dine venner eller familie på næsen bryllupsdag, koge dem en overraskelse! Tag organiseringen af denne dag i deres egne hænder. Faktisk er mange mennesker, der har levet sammen i mange år, begyndt at glemme denne dato. Giv dem nye følelser og indtryk. Find et egnet lokale og sende invitationer til gæster. Room eller et rum, er det nødvendigt at dekorere, for at skabe en festlig stemning. Lav sammensætningen af balloner, plakater kan skrive ønsker på bryllupsdag! Borde og stole dekorere tyl, ikke nødvendigvis hvid. Farverige lyse farver vil tilføje en indretning af positive toner.

Friske blomster eller deres fætre fra klud, alt for godt passe ind i det indre. Du kan drapere værelse tekstiler på den måde af den østlige telt, får den originale og hyggelige.

12 måneder

Wishes 1 bryllupsdag er normalt forbundet med fremtiden for afkommet, hvis den ikke gør. Efter alt, at den unge ønsker at leve et par år i sin egen fornøjelse, før du kaster ind i moderskabet. Men minde dem om, at det er tid til at få bedsteforældre til at tage kontor, vil ikke være overflødig. Hvis du giver til unge par er penge, er det bedre at sætte dem i en ble eller små skydere og en tale: "Modtag min oprigtige lykønskninger på denne vidunderlige dag! År har fløjet med som en uge. Og det er kun begyndelsen, vil disse smukke dage som i dag være mindst en anden firs! Du er en meget flot par, så vi er nødt til at gøre så meget som muligt af dine kopier! Lille (familie) vil glæde os med sin uimodståelige ligner mor og funklende Vid, ligesom far! Alle ser frem til genopfyldning i din familie, men for nu vil fylde din familie budget! "

Ligesom alle sådanne anmodninger på deres bryllupsdag, 1 år - det er en stor oplevelse i familielivet. Må ikke sjuske med de gode ord, bør det unge par forstå, at ægteskabet - det er én gang for alle!

Linje til en elsket

Igen nærmer bryllupsdag, og du ønsker at komme op med noget usædvanligt? Hvis træt af aflevering ægtefælle banale gaver og sige forslidte frase, opfundet en interessant tillykke.

Udskriv fotos sammen og bygget en collage. Den kan køre på krydsfiner, klistret med smukke papir eller tapet. hjerte form passer bedst! Placer billeder i kronologisk rækkefølge, der stammer fra tiden før denne dato. Under hvert billede ønsker stilling til sin mand på bryllupsdag! De kan være humoristisk og romantisk, sentimental og alvorlige:

  • Vær altid i den samme lidenskabelige, meget omsorgsfuld og dejlig!
  • År ved din side, som om i paradis bruge, ved, min kære mand, jeg virkelig værne om dig!
  • Sammen lever vi i hundrede år uden at vide aldrig problemer!
  • Du er min engel, mit idol, spekulerede på, hvordan den fakir, elske som en svane sande, men nogle gange er det skadeligt! En sådan ønske på din bryllupsdag som en mand med en god sans for humor!

Alle disse ønsker kan skrive en creme på kagen, bagte deres egne hænder. Bag muffins i en rektangulær form, børste dem med fløde, og du kan begynde at indretning. Arranger kagen som en bog. Omhyggeligt sprøjten med de tynde dyse skrive ønsker på kagen. En usædvanlig og lækker!

venlige ord

Tillykke med begivenheder såsom en bryllupsdag, ser smuk og usædvanligt. Bare toast, selvom rørende - er banalt. Køb en gave butik i en smuk lys og dekorative stearinlys. Før du siger ordene, tænde stearinlys og placere din gave foran parret. "Jeg vil gerne give dig denne familie hjem. Selv om det kun blusser op, det er så varmt som dit forhold. Så snart han bryder ud stærkere, vil det svare til dine følelser for hinanden - fyrig og levende. Må de altid forblive sådan, og du er som trofast og smuk. Kindle ildstedet på familieferier og tage sig af den tråd, stramt binde dig. " Sådanne ønsker for bryllupsdag i Prosa vil funktionen originalt og husket af parret i mange år.

De fleste hjem

Fejring af forældrenes bryllupsdag bør bemærkes glimrende. Tag organiseringen af selve festivalen, fordi ingen bedre end deres egne børn ikke kender de smager af mødre og fædre. Pynt hallen så forældrene kom ind og gispede! Tænk på menuen, kan du gøre det på din familie traditioner. Og det er bedre at gøre det modsatte, for at hente en helt ny mad, drikkevarer, bestik, dug. Så på de ønsker, som forældrene bryllupsdag kan lyde sådan her: "I elskede, vores indfødte folk! I dag er alle retter, redskaber og inventar i huset - ny! Dette er ikke nogen tilfældighed. Jeg ønsker dig for at starte et nyt liv. Endnu mere interessant, oplevelsesrige, øjeblikke af glæde, kys og kram. Efter alt, uanset hvor mange år du har sammen, sådan noget som en rutine, aldrig zakradetsya mellem jer. Du sjov, ung, munter! Live for sjov og aldrig forladt! "

scrapbog

Gav par som en gave, en smuk fotoalbum. Men billedet det skal være simpelt, og det er med hver bryllupsdag. Lad dem genopbygge det hvert år, du får en reel arkiv. Sådan en nuværende er ikke kun underholdende, men også nyttig. På den første side kan du investere deres bryllup billede, og derefter lade sig fylde. Efter et par år vil det være meget interessant at se gennem et album alle sammen på deres næste bryllupsdag.

Mærkedag

Desværre er ikke alle mennesker fejrer deres bryllupsdag. Jeg betragter denne dag så almindeligt som det andet. Men det sker i løbet af årene, efterhånden. De første fem år af denne festival - en af de foretrukne af året, og så alt er glemt. Prøv igen disse følelser, som du oplevede i bryllupsdag! Kroppen er nyttigt at modtage sådan en shake og stænk af adrenalin. Wishing på en bryllupsdag for sin anden halvdel er forpligtet til at forberede sig på forhånd. Lad det vil ikke være bare ord, og linjer, der kommer fra hjertet og sjælen. Udtryk dine følelser i ord, det vil give det nye ved forholdet, og du har lyst til nygifte igen! Ligegyldigt hvor mange år du ikke har boet sammen, skal du ikke skjule følelser i mit hjerte, men tværtimod, de plaske ud!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.