HjemlighedVærktøj og udstyr

LED-lampe Canyon - en nyhed i LED markedet i Rusland

Tidligere med henblik på at reducere energiforbruget, har folk forsøgt at inkludere en mindre lys. Nu kan du bare købe LED-lampe. Det er holdbart, økonomisk og let at installere. En af de bedste producenter af sådanne lamper er Canyon LED.

Fordele ved moderne teknologi

Denne teknologi er i dag betragtes som en af de mest succesfulde innovationer inden for energieffektivitet. LED-lampe i sammenligning med den sædvanlige glødelamper og fluorescerende besidder mange fordele. De passerer statslige institutioner og kontorer, skoler og hoteller.

På grund af sine fremragende brugsegenskaber LED-lampe De har ingen konkurrenter. Og det er ikke bare deres økonomi, selv om dette er vigtigt.

  • Effektivitet har 6 gange højere.
  • Levetiden for LED-lamper mens op til 30 gange længere end for modparter.
  • De er miljøvenlige og kan genanvendes. (Http://led.canyon.eu/glavny-e-preimushhestva-produktsii-canyon/?lang=ru)
  • Må ikke ødelægge de belyste materialer. LED LED-lamper udsender ikke varme til omgivelserne, i deres spektrum offline IR- og UV-stråling.
  • De er resistente over for temperatursvingninger og vibrationer. Kan operere ved + 60 0 C og ved - 40 0 C.

Canyon produkter - den højeste europæiske kvalitet

Canyon LED mærke i mange år beskæftiget sig med produktion af LED-lamper. Dette er en af enhederne ASBIS Group. Denne stor international corporation er almindeligt kendt som en leder inden for kommunikations- og informationsteknologi.

LED LED lamper fra Canyon LED fremstillet ved hjælp af moderne Chip on Board teknologien. Denne fremgangsmåde indebærer modifikation og forbedring af fremgangsmåden til montering af halvlederchips. Tidligere installeret i lampen lysdioderne er elektrisk isoleret ved beskyttelseshuset. LED-lamper fra Canyon LED de er bundet til kredsløbskortet radiator direkte. Dette gebyr er fremstillet af termisk ledende materiale, der gør det muligt at effektivt teplootvedeniya. Chip on Board teknologien i dag har ingen lige. Det har i høj grad forlænge levetiden af produktet. I dette tilfælde kan lampen ikke varme op og give en endnu intens lysstrøm.

Canyon LED - europæisk mærke, og dets produkter opfylder de højeste EU-standarder. Dette bekræftes af alle nødvendige certifikater. Udføres som EU-krav til miljøvenlige produkter. Lamperne indeholder ikke tungmetaller og andre farlige kemikalier. Miljø sikkerhedsprodukter bekræftede selskabet RoHS.

I rækken af Canyon LED lampe kan du vælge hvilken som helst farve temperatur. Der er muligheder for at arbejde i en række varmt og koldt lys, hvid, neutral og dagslys.

Ved hver pære garanti fra producenten. Produkterne opfylder alle offentliggjorte specifikationer. Ved at købe lampen Canyon LED, kan du være sikker på, at niveauet af magt og lysstrøm, farvetemperatur og farvegengivelse er præcis dem, der er angivet på emballagen. Perioden garanti af inventar - i mindst 2 år.

stilfuldt design

LED-lampe fra Canyon LED er ikke kun høj kvalitet, men også en stilfuld, moderne design. De vil pynte enhver lampe. Du kan finde lampen gennemsigtig og uigennemsigtig, rund, aflang, flad og endda simulere et stearinlys flamme. Det produktsortiment Canyon LED er du sikker på at afhente den indstilling, du er interesseret i.

Flere detaljer på hjemmesiden: http://led.canyon.eu/?lang=ru

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.