Nyheder og SamfundØkonomi

Markedet for risikovillig kapital. Venture virksomhed. finansielle investeringer

Meget ofte sker det, at en person eller gruppe af mennesker i lang tid arbejdet på nogle vare eller tjenesteydelse, vidunderlige tanke ud forretningsmodel, en forretningsplan og er klar til at fordybe dit hoved i arbejde. Men hvor kan man få en tilstrækkelig startkapital? Spørgsmålene kan hjælpe en start venture kapitalmarkedet investeringer. Hvad er det?

Hvad er en kapitalfond?

Kapitalfond kaldet formidlere, der investerer i hovedstaden i forskellige investorer ejer private selskaber (dvs. selskaber ikke er opført på aktiemarkederne - er ikke offentlige). Venturekapitalfond - det er også privat kapital, som er investeret i virksomheder i de tidlige stadier af udvikling. Men for at skelne mellem begreber som finansiel investering i fælles egenkapital, venturekapital, i praksis er det meget vanskeligt, så det er ofte mellem disse vilkår sidestille. Men der er en lille forskel - det ligger i det faktum, at venturekapital investeringsfonde engageret i investeringerne udelukkende i start-up virksomhed.

Forordning på det lovgivningsmæssige plan

Venturekapitalinvesteringer i Rusland er reguleret af loven om fælles investeringer, virksomhedernes og investeringsforeninger. Loven har indført en sådan definition som en "risikovillig investeringskapital fond." Forfatterne af projektet har udviklet en lovgivningsmæssig ramme for oprettelsen af en infrastruktur af venturekapital investeringsfonde, der har bidraget til udviklingen af investeringsprojekter for forskellige virksomheder.

Venture investeringer i andre lande

Faktisk eksempler på sådan noget som venture investeringsfonde, der er defineret på det lovgivningsmæssige plan, ganske lidt. Imidlertid er aktiviteterne i sådanne organisationer i mange udviklede lande meget udtalt og udviklet i årtier. I USA i begyndelsen af de to tusindedel s venturekapitalister har investeret i forskellige projekter næsten hundrede milliarder dollars. Finansierede virksomheder tegner sig for næsten tyve procent af det samlede antal offentlige amerikanske virksomheder, mere end tredive procent af markedsværdien af elleve procent af det samlede salg, tretten procent af overskuddet i offentlige selskaber i USA. Som det ses, venture investeringsfonde spille en væsentlig rolle i den amerikanske økonomi.

Europæiske marked er kun overgået af USA for udvikling. Venture virksomhed i EU er også ganske almindelige. Især ti procent af den samlede investering er netop investeringer i start-up virksomhed.

Hvad er venturekapitalfond?

Venturefond kaldes finansielle investeringer (investeringer) i organiseringen af den lukkede type (corporate eller gensidig), den strukturelle komponent af de aktiver, der ikke er blevet pålagt betydelige restriktioner. Indskydere i fonden kan kun være juridiske enheder. asset management selskab (AMC) er involveret direkte i afdelingens formue, virksomheden tilbyder en pålidelig vogter af deres opbevaring. Især er venturekapitalinvesteringer skal ikke blot til at finansiere voksende virksomheder, men også for gennemførelsen af ordninger for ejendomsadministration.

Begrebet venturekapital

Venturekapital, i modsætning til hvad mange tror, at spille på spørgsmålet om finansiering af primær mindre rolle. En stor del af alle ventureinvesteringer rettet mod udviklingsprojekter oprindeligt finansieret af offentlige midler. Kapital spiller en vigtigere rolle allerede i den næste fase, det vil sige på et tidspunkt, hvor innovationer kommercialiseres. Investering i start-up-projekter er ikke en "lang" penge - i den forstand, at disse midler finansierer selskabet kun indtil de ikke erhverve tilstrækkelig kreditværdighed, der skal tilsluttes på børsen eller sælges til store selskaber (strategiske investorer). Den normale betegnelse for ventureinvesteringer er tre til fem år, og i sjældne tilfælde kan nå otte år.

Forudsætninger for investeringer nystartede

Niche til venturekapitalinvesteringer der, fordi kapitalmarkedet har en temmelig kompliceret struktur. Kommercielle banker er begrænset i at finansiere nystartede virksomheder, vil de ikke være i stand til at øge renten til et niveau, der ville kompensere for risikoen for unge virksomheder. Desuden lånekapital - en meget dårlig måde at finansiere voksende unge virksomheder, som der er risiko for insolvens henholdsvis bankerne kan yde lån i mængden af Collateralized. Men ejendommen fra det nyetablerede selskab er normalt ikke nok. Finansiering er fra de store portefølje investorer (investerings- og pensionsfonde), samt på den del af aktiemarkedet er kun tilgængelig modne og store virksomheder. venturekapitalinvesteringsorganisations fonde bare udfylde dette hul - mellem de forskellige finansieringskilder innovation og banksektoren.

Indkomst venturefonde - hvor kommer den?

Investeringsforeninger, pensionsfonde og universitet begavelse, forsikringsselskaber - de vigtigste kilder til midler, der udgør venturekapitalinvesteringer. En lille del af finans nødt til at investere i risikable investeringer. Økonomien i udviklede lande og dens udvikling er direkte afhængig af investeringsprocessen, som er forbundet med visse risici. Den forventede indtægter fra sådanne investeringer er mellem 30-40 procent om året.

Når du vælger en fond af ventureinvesteringer er styret af nogle indikatorer, som omfatter projekter finansieret af denne fond, tidligere succes og omdømme ledere og administration. Men tilstrømningen af penge fører til en mangel på professionelle og erfarne medlemmer, samt øget pres på iværksættere med kravet om at sikre et godt resultat på kort sigt. Disse faktorer er årsager til forskydning interesse af investeringsejendomme venturekapital fonde til finansiering af store og mellemstore virksomheder i de senere faser, da det giver mindre risiko og hurtigere tid. Men venturekapitalfonde finansiering nystartede nå det højeste rentabilitet af deres investeringer hovedsageligt på grund af gennemtænkt investeringsstrategi, forskellige måder at strukturere transaktioner og, selvfølgelig, risikospredning.

Hvilken strategi bruges VC?

Strategiske beslutninger om udvælgelse af projekter til yderligere investeringer er afgørende. Kun mindre end én procent af vederlaget i de indledende faser af projektet nå direkte investeringer. Halvfems procent af alle forslag afvises næsten med det samme, og de resterende ti udsættes for dybtgående analyse. Af dem og vælge de heldige, der får den længe ventede investering. Projekter, som er lovende og lovende, er ikke de eneste mål for ventureinvestorer. Faktisk funds of funds investerer ofte i vokser og udvikler felt, hvor konkurrencen er stadig utilstrækkelig. Ifølge statistikker, i begyndelsen af firserne, den største andel af investeringerne kanaliseres ind i energiindustrien i midten af halvfemserne - i produktionen af teknologi, og i år de vigtigste pengestrømme er i internet forretning. Den grundlæggende mønster - venturekapital rettet til den hurtigt voksende region.

Myten om den venturekapital

En almindelig misforståelse er, at venture-virksomhed beskæftiger sig med udvælgelsen af lovende virksomheder, der har potentiale til at vende tilbage til de førende på markedet. Ofte er det ikke. På det tidspunkt i hurtig vækst i sektoren af økonomien, mange nystartede virksomheder også intensivt udviklet. Kun i sin vorden, når konkurrencen bliver hårdere, vindere og tabere bliver klar. kompetent venture kapitalist havde imidlertid allerede viser kroppen af investeringsprojektet. Så det er absolut ikke nødvendigt at vælge det selskab, der vil være vindere i den langsigtede konkurrencefordel. Det er nok til at finde et firma, der opfylder den kommende efterspørgsel og voksende med markedet, og på det rigtige tidspunkt til at trække den oprindelige investering. Ofte venture investeringsfonde undgå stagnerende markedssegmenter, samt de sektorer, som ikke viser potentiale for vækst.

Hvem er en venture kapitalist?

I den klassiske forstand af venturekapitalister kaldes den mand, der ikke blot finansierer udvikling selskab, men også bidrager til deres omkostningerne ved sin direkte og aktiv deltagelse. Det er involveret i tilsynsprocessen, ved hjælp af erfaringer fra andre projekter og generel viden om de sektorer i økonomien, tiltrækker konsulenter, revisorer, bankfolk, dvs. bidrager til den kraftige aktivitet i virksomheden.

Korrekt strukturering af transaktioner

Valg til behandling af transaktioner kan være meget. Men der er et mønster: transaktionen skal struktureres på en sådan måde, at venturekapitalfond mulighed for at få så meget indtægt, hvis virksomheden vil blive en succes, og så meget som muligt for at sikre den mod tab som følge af sammenbruddet. Betingelser for transaktioner altid indeholder bestemmelser, der regulerer beskyttelsen fond. Hvis projektet bliver en succes, kan der være behov for yderligere finansiering, og fonden vil købe nye aktier til en pris af den oprindelige finansiering. Desuden er der i en aftale lagt og agentur omkostninger, som omfatter omkostningerne ved at overvinde interessekonflikter, samt direkte tab. Effektive metoder til strukturering transaktioner kan reducere disse omkostninger. Normalt dette sker med deltagelse af ledelse i virksomheden, deltagelse venturekapitalister i forvaltningen og overvågningen, iscenesat finansiering.

De bedste midler til at investere

En typisk instrument til fænomener som finansielle investeringer, betragtes konvertible præferenceaktier. Disse aktier på tidspunktet for udrejse fra investeringsprojektet vil blive konverteret til den mest almindelige og sælges til strategiske investorer (store selskaber) eller på aktiemarkederne. Dette værktøj giver investorerne god forsikring, hvis virksomheden ikke, som i dette tilfælde er sidstnævnte forpligtet til at refundere det fulde beløb af investerede midler til indehavere af præferenceaktier.

betydningen af diversificering

Enhver venturekapitalfond Han ønsker at reducere risikoen gennem diversificering. Det betyder, at finansieringen proces tiltrak flere fonde, hvoraf den ene er en førende og resten synes at medinvestorer rettigheder. Det er sjældent, når en fond finansieret af virksomheden som helhed. Inddragelse af tredjeparts partnere gør det muligt at sprede investeringerne, hvilket reducerer risikoen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.