Nyheder og SamfundØkonomi

Berlin: befolkning og dens sammensætning. Antallet af befolkningen i Berlin. Alt om befolkningen i Berlin

Tyskland - et af de førende lande i det moderne EU. Dens økonomiske magt og politisk stabilitet har en betydelig indvirkning på livet for ikke blot den gamle verden, men også andre lande i vores tætbefolkede verden. I mange henseender er det på grund af den mentalitet af tyskerne selv, og, selvfølgelig, befolkningen i Berlin i dette nummer spiller også en væsentlig rolle. Denne mangesidede forhold i alle byens fortjener lukke vores opmærksomhed. Og fordi i denne artikel vil du lære så meget som muligt om hele befolkningen i Berlin.

generelle oplysninger

Den tyske hovedstad - den absolutte leder i det land, område og antallet af levende mennesker. Ud over Berlin, hvis befolkning som af 2015 var 3,496,293 mennesker, bor på anden position i EU på denne indikator og femtepladsen i sin territoriale størrelse. Gennem byen flyder floden såsom Spree og Havel. Afregning er en af verdens kulturelle centre, samt den største trafikknudepunkt, hvorfra du kan nemt nå ikke kun overalt i Europa, men også på andre kontinenter.

historiske oplysninger

Datoen for grundlæggelsen af byen er allerede meget langt væk fra os i 1307. Oprindeligt fusionerede par af byerne - Köln og Berlin. generel kommunal rådhus blev bygget til ære for dette. Og starter med 1415 og slutter med 1918, var Berlin hovedstad i Hohenzollern.

I 1933, efter at være kommet til magten af Hitlers fascistiske byen blev centrum for det tredje rige. Men efter knusende nederlag af nazisterne i Anden Verdenskrig, blev hovedstaden opdelt i fire sektorer, hvoraf den ene er en lang tid tilhørte Sovjetunionen (DDR). Befolkningen af Vestberlin (Tyskland), til gengæld underordnet lederne af de kapitalistiske lande. Vesttyskland under den kolde krig blev Eksemplarisk forlig, mens DDR blev overvældet af et oprør og folk levede i konstant frygt. Sammenlægningen af Vest- og Østtyskland først fandt sted i 1990, efter faldet af den såkaldte Berlin-muren.

administrative funktioner

Befolkningen i Berlin er hjemsted for tolv administrative distrikter, som er opdelt i 95 distrikter. Hvert distrikt har sin egen personlige identifikationsnummer bestående af fire cifre. Desuden er den tyske hovedstad yderligere opdelt i statistiske områder med trecifrede tal, som i virkeligheden, velkendt for os almindelige boligområder.

etniske sammensætning

Antallet af befolkning i Berlin, fra januar 1, 2016 handler om 3.326.002 mennesker. I dette tilfælde er antallet af levende kvindelige dominerer den mandlige. Gennemsnitsalderen for borgeren 41,3 år. Omkring halvdelen af befolkningen i hovedstaden har ikke deres familier, og nogle af dem, der stadig gift? Foretrækker af forskellige årsager at leve adskilt fra deres juridiske halvdele. I Berlin samfund anses ikke noget forkasteligt og forkert at leve sammen med den ukendte person for at bruge færre penge til betaling af husleje og forsyningsselskaber.

Berlin er hjemsted for 185 lande i verden. Desuden udlændinge make up 14% af den samlede befolkning i hovedstaden. For eksempel er det kun indvandrere fra Tyrkiet bor i byen på omkring 119.000, mens antallet af poler er 36 tusind. Faktisk den tyrkiske diaspora i Berlin, den største af alle udenlandske repræsentanter. 60% af tyrkerne i Berlin - tyske borgere, kompakt bor i et område kaldet Kreuzberg. Russisktalende borgere - eller 30% af alle mennesker, der bor i distrikterne Marzahn og Hellersdorf. Som arvinger de første bølger af udvandring fra det tidligere Sovjetunionen slog sig ned i Charlottenburg og Wilmersdorf - to områder, som ligger i den gamle Vestberlin.

Repræsentanter for kreative erhverv og eliten bor i et område kaldet Mitte og Prenzlauer Berg. Industriel centrum af hovedstaden, hvor der findes sådanne giganter som Siemens, Osram, BMW, betragtes Spandau. En hel række af mennesker i Berlin lever i det dyreste område af hovedstaden, i det følgende benævnt Grunewald. I virkeligheden er det en stor privat sektor, beliggende i byen og i kontakt med Kurfürstendamm.

De vigtigste besøgende på de mange bagerier og cafeer er ældre mennesker - pensionister. Også denne aldersgruppe betjenes af forsikringen i hjemmet eller i særlige plejehjem. I dette tilfælde, disse organisationer er i konstant konkurrence med hinanden og søge at forbedre sin service. Hver medarbejder af sådanne strukturer er meget høfligt og korrekt til kunden og sætter pris på omdømmet af din virksomhed.

Religiøse overbevisninger

Berlin befolkning i de fleste (ca. 60%) til at vedtage ateistiske synspunkter i eksistensen af gud. 22% anser sig selv for at være evangeliske kristne, 9% - repræsentanter for katolicismen, og 6% - muslimer. I hovedstaden, er fire ortodokse kirker.

konklusion

I dag er en eksakt svar på spørgsmålet: "Hvor mange mennesker i Berlin" er yderst vanskeligt. Dette er i høj grad forklares med den store tilstrømning af flygtninge fra Syrien, som oversvømmede ikke kun hovedstaden, men også mange andre byer i Tyskland. Den demografiske situation i Berlin er også også fattige, fordi denne by, på trods af sin økonomiske magt er truet, som kan ses på regelmæssigt opdateret statistik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.