FinanserInvestering

Investering - hvad er det? Investering i en virksomhed eller ejendom. typer af investeringer

Investering - er processen med kapitalinvesteringer (kapital) med henblik på at opnå fordele i form af overskud. hvorvidt investering er sikkert? Det er sikkert at sige vanskeligt at sammenligne dem med kredit.

Undersøg med udlån

I modsætning til investering udlån er, at i sidstnævnte tilfælde ved vi, at pengene vil komme tilbage til os med en vis procentdel i tide, men som en investering, kan vi ikke sige. Det faktum, at det er en risikabel aktivitet, overskuddet afhænger succesen af et projekt, der er tale om en mislykket investering helt eller delvist tab af den investerede kapital.

Investering - hvad er det?

Lad os tænke logisk, hvad du skal gøre for at tjene penge. Mange til dette formål finde arbejde der, og bruge deres tid og kræfter, der modtager løn. I en sådan situation, hvordan man kan gøre for at få mere? Det er logisk, at til dette formål bliver nødt til at arbejde hårdere (kvalitativt eller kvantitativt). Således er meget tid på jobbet, og menneskelige kræfter har altid en grænse. Hvis du hele tiden arbejder hårdt, vil der ikke være tid til at hvile, og for at forbedre deres finansielle situation vil ophøre med at have betydning. I denne situation, kom investeringsstøtte. Hvad er en fantastisk måde at komme til at arbejde på de penge, og ikke omvendt, er der simpelthen ingen tvivl om. Sandheden skal frem, dovenskab - motoren i gang. Du behøver ikke en masse hårdt arbejde. Mens du laver dine husholdningen, bedrager loven i fysik, der hedder, at man kroppen ikke kan være to steder på samme tid, stadig kan gøre, er det dog ikke dig, og "stedfortræder" - investerede kapital. Lidt forstås af ordet "investering". Hvad er det, nu ved vi, så vi kan være opmærksomme på det vigtigste punkt, nemlig - hvor, i virkeligheden, at investere.

typer af investeringer

Invester de nødvendige midler til noget. I verden en masse muligheder, hvor folk investerer besparelser. Nu populære midler, obligationer, aktier, meget rentable investeringer i fast ejendom. Dette er kun en lille del af, som du kan investere. Og hvis du er god på nogle måder er gode, så en stor mulighed kan være en virksomhed investering. Det handler ikke om, hvor du investerer, så længe det var rentabelt. Penge bør arbejde for dig.

aktier

Handling - en slags værdipapirer attesterer retten til en andel af dens ejer (aktionær) i ejerskabet af virksomheden og muliggør styring af og modtagelse af udbytte (indtægt).

obligationer

Bond fanger selskabets gæld til ejeren af papiret. Indehaveren af obligationer, i modsætning til aktionæren ikke kontrollerer virksomheden og har ikke ret til at modtage udbytte fra sit overskud. Ejerne af disse værdipapirer betales renteindtægter, og ved afslutningen af sin behandling eller ved udløb givet den nominelle værdi.

sammenligning af risiko

Lagrene er mere risikabel investering end obligationer, fordi udbyttet kun afhænger en vellykket udvikling af virksomheden. Obligationer også aktiver og ejendom virksomheder.

investeringsfonde

For at lette forståelsen af emnet vil præsentere midlerne i form af en pose med penge, der er fyldt med juridiske enheder eller enkeltpersoner. Anlægsinvesteringer overføres til den tillid ledelse af banken, der styrer processen med at investere i obligationer eller aktier. Sig selv som investorer kan ikke investere direkte på grund af kompleksiteten af arbejdet og de høje omkostninger ved køb og salg procedure. Det er værd at bemærke, at dette er mere langsigtede indskud, trods det faktum, at investor kan hæve penge til enhver tid. Gevinster normalt får du ikke tidligere end 2 år, og vi må ikke glemme, at dette er tilfældet risikabelt, og i sidste ende kan og gør miste deres opsparing.

Er det værd at investere i virksomheden?

For at besvare spørgsmålet, er vi nødt til at forstå, at investere i virksomheden, får du en vis procentdel af sit overskud. Også værd at bemærke er, at du kan investere i din egen eller i en udenlandsk virksomhed. Selv hvis du ikke har nogen ideer til at starte en virksomhed, kan du investere i en andens. Penge kan investeres allerede i erhvervslivet, og til at investere i forretningsmæssige projekter. Denne såkaldte start-ups. De midler, der investeres i sådanne projekter - et ventureinvesteringer. Hvad er det? Såkaldte fonde, der investerer i risikofyldte projekter, unge, normalt banker nægter at arbejde med dem, fordi private investorer er involveret. Typisk er den proces, præget af langsigtet investering i selskabet. Modtagelse af indkomst kan også variere. Nogle investorer modtager kun passiv indkomst (renter fra overskud), andre - aktive (direkte forvaltes af virksomheden). Må ikke bekymre dig, hvis du ikke har det fulde beløb for bidraget til den virksomhed, fordi du ikke kan give 100%, og for eksempel 20-30%, og at slutte sig til andre investorer (egenkapital). Generelt 100% erhvervsinvesteringer - en meget risikabel forretning, er det langt sikrere at dele. Erhvervslivets investeringer har både en række fordele og ulemper.

fordele

 1. Mange former og typer af virksomheder at investere.
 2. Der er projekter, der ikke kræver en masse penge, samt kapitalandele.
 3. Forståelig og tilgængelig for næsten alle.
 4. Dette materiale aktiv håndgribelighed af penge investeret.
 5. Du kan tage en personlig del i byggebranchen, at vide præcis, hvor og hvordan midlerne er brugt. Mulighed for investering kontrol.
 6. Ubegrænset afkast.

mangler

 1. risikoen for tab af kapital, hvis virksomheden er "brændt".
 2. Konstant nødt til at se, at du ikke overtræder loven.
 3. Der kan være uoverensstemmelser med partnere (for delt byggebranchen).
 4. Det er nødvendigt at forstå detaljerne i sagen, hvor der investeres.
 5. Når investere i en start, mest sandsynligt, vil ikke drage med det samme. Det vil sige, kan denne type investeringer tilskrives lang sigt.

fast ejendom

Dette er formentlig en af de sikreste typer af investeringer. Ejendom aldrig falder i værdi, med det kun bliver dyrere hvert år. Investeringer i fast ejendom har en væsentlig ulempe, nemlig at der skal være på en gang en imponerende startkapital. Men nu kan du finde en anden vej ud af denne situation, for eksempel optage et realkreditlån eller et lån til opførelse, og efter at lejligheden vil blive bygget, vil omkostningerne stige i pris. Også fordelagtig er anlægs- og videresalg garager. Glem ikke at tage hensyn til de særlige forhold i markedet, er det i dit område. Du kan også leje både boliger og garager. I dette tilfælde bør du tage hensyn til placeringen af objektet, og fra denne indtægt vil afhænge. Hvis du beslutter dig for at investere penge er i denne form for investering, derefter forsigtigt studere lovgivning, vil det hjælpe, når der træffes beslutning om projektets rentabilitet. Investeringer i fast ejendom - den bedste form for investeringsfonde.

Vi håber, at artiklen har hjulpet en lille smule for at forstå den komplekse verden af investeringer, og vigtigst af alt, gjorde det klart, at de kan være et middel til at opnå yderligere, og nogle gange endda grundlønnen. Ligegyldigt hvilken type investering vælge for sig selv, vigtigst af alt, lære at tjene penge arbejde for dig, ikke omvendt. Vellykket, pålidelig og rentabel investering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.