Mad og drikkeOpskrifter

Caviar roe - madlavning

Selv i oldtiden blev geddekaviar betragtet som en kongelig delikatesse, og ikke alle havde råd til at købe det. Hvis kaviaren er ordentligt saltet, bliver dens farve gulbrun, og den bliver fri. Til dato er omkostningerne meget lavere end de røde.

Det skal bemærkes og fordelene med geddekaviar, som først og fremmest består af diæt, en stor mængde protein, vitaminer og mineralsalte. Det er også rig på vitaminer af sådanne grupper som D og A.

Kaviar af gedde, der kan fremstilles hjemme, har visse regler for saltning. Så for 1 kg rå kaviar skal 30 g salt anvendes. Og om et par dage kan du nyde hendes fremragende kongelige smag. Derudover er der andre måder at saltes på, f.eks. Med grønne løg, smør, creme fraiche og andre. På hvordan man laver gedde kaviar, så. De mest enkle og lækre måder.

Caviar roe - madlavning med løg

Ingredienser:

 • Kaviar af gedde - 220 g;
 • Løg - et par stykker;
 • Vegetabilsk olie - 2 spsk;
 • eddike.

Placer æggene i en fin sigte, skold med kogende vand og fjern filmen. Hakk derefter løgene og læg dem til kaviaret. Fyld den nu med vegetabilsk olie og eddike. Sprink derefter med peber, salt og server. En fremragende snack er klar hurtigt og enkelt.

Bon appetit!

Shchuchya kaviar - opskrift 2

For at forberede har du brug for:

 • Olivenolie;
 • Rogn af gedde;
 • eddike;
 • citron.

Rens først æggene fra filmene og læg dem i en gryde eller en dyb beholder. Rør derefter godt. Tilsæt lidt olivenolie, citronsaft, eddike og vand. Lad det brygge i en time. Lækker snack er klar til brug!

Caviar roe - traditionel madlavning

Ingredienser:

 • Kaviar af gedde - 220 g;
 • Vegetabilsk olie;
 • salt.

Pike roe er forberedt på forskellige måder, men det anses måske for at være den mest traditionelle og enkle. For at gøre dette skal du vælge frisk fisk.

Gedden skal skæres, derefter rengøres fra æggene med æg og tilsættes (1 kop rogn - 10 gram salt). Læg derefter æg i glas krukker eller krukker. Top med vegetabilsk olie og sted for en dag på et varmt sted. Den næste dag kan du nyde en fremragende delikatesse.

Caviar roe - forberedelse ifølge recept 4

Det vil tage:

 • Rogn af gedde;
 • salt;
 • Vegetabilsk olie;
 • løg.

Fjern først æggene fra fisken direkte i posen. Derefter opvarmes meget saltvand i en gryde. Salte er ikke nødvendige for at fortryde, og for at kontrollere dens saltholdighed er det nødvendigt at bruge en ægrå. For at gøre dette skal du sænke det i vandet, hvis det er overflade, så er alt i orden, og hvis ikke, skal vand hældes lidt mere. Kog nu opløsningen og fjern den fra varmen. Sæt derefter kaviaret i det under konstant omrøring. Når filmene fra kalven begynder at adskille sig selv, skal du smide den tilbage på sigten. Spred den derefter ud af sigten i krukker og tilsæt vegetabilsk olie med hakkede løg. Det skal bemærkes, at det ikke er nødvendigt at dække krukkerne tæt med låg. Denne delikatesse opbevares i køleskabet i flere dage.

Sådan tilberedes tørret gedde kaviar

Du kan også forberede og tørrede kaviar, hvilket er ret populært. For at gøre dette skal du placere poser med kaviar i en skål, der er emaljeret til undertrykkelse i cirka fire dage. Derefter skylles og tørres i en suspenderet tilstand. Dette sker i ugen. Hærdet kaviar på denne måde vil være en glimrende snack til øl. Også grydekaviar kan bruges til madlavning af forskellige retter, for eksempel gryderetter og andre.

Det er bedst at servere kaviar med pandekager eller med friske rundstykker. En sådan skål kan være en fremragende dekoration af hvert festbord. Ud over sin fantastiske smag er den rig på nyttige ingredienser, som den indeholder. Kaviar af gedde, hvis forberedelse er meget enkel og hurtig, viser det sig meget velsmagende og nyttigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.