Intellektuelle udviklingAstrologi

Libra. C, inden for hvilken effekt varer underskrive. dets egenskaber

Det eneste livløs tegn på alle tegn er Vægten. Med de datoer, inden for hvilke kalenderåret kommer i besiddelse af dette tegn? Siden slutningen af september til slutningen af november, nemlig 23,09 på 23.10. Det var i denne periode, indflydelse af planeten Saturn og Venus. Derfor repræsentanterne for denne stjernetegn er forskellige fredelig, stor venlighed og manglende evne til konflikt.

Karakteristik af Vægten

Nogle gange, men at bestemme de kvaliteter, der kendetegner den balance, med de datoer, inden for hvilke personen er født, betyder det ikke spiller en væsentlig rolle, fordi visse fordele og karakterdefekter kan købes afhængigt af uddannelse og miljø.

Vægten utålmodighed iboende i alt, uanset om det er forventningen om noget eller fine arbejde. Tilgængelighed af dovenskab ikke tillader den balance, for at have noget, som de måtte have. I en følelsesladet stemning skalaer er meget ustabil. Udsving kan være grandiose, fra den muntre stemning, indtil depressionen. Og en sådan ændring sker i løbet af få minutter, hvilket gør det omgivende konstant at justere og "fange den bølge" af modstanderen. Hertil kommer, at balancen - til gode venner og kammerater, klar hjælpe på ethvert tidspunkt. Men et stort antal venner, dette stjernetegn kan ikke prale, men der er et par afprøvede og sande.

arbejdere Libra

En sund livsstil og ordentlig daglige rutine er kendetegnet ved den positive side af dette mærke. Vægte med antallet af uanset startede den planlagte arbejde, altid opfylde det i livet, uanset hvad indsats, den har brug for at gøre. Ansvaret for dette tegn er en af de vigtigste kvaliteter, som du kan vise med stolthed. Alt arbejde udført vil afvige den højeste kvalitet og originalitet, fordi Vægten er altid velegnet til at løse problemerne med ikke-standard måde, der beskriver deres personlighed.

Vægten virkelig Monogamt

I romantiske relationer er det svært nok at overleve separation eller forræderi mod den anden halvdel, vil det tage nogen tid, i løbet af hvilken al skylden for det, der skete Vægten vil tilskrive sig selv. Par med vægte vil variere loyalitet og en enorm mængde af ømhed og hengivenhed, med både kvinder og mænd.

Vægten (datoerne, inden for hvilke antallet af fødsler er påvirket af ovenstående tegn) - kreative karakter. De var konstant tiltrukket forskellige former for kunsthåndværk, kunst og skulptur. Kreativ tænkning og tillade realiseringen af ideen om Libra at være unik. Derfor er det meget vigtigt for dem at finde deres "niche af påskønnelse" i dette tilfælde, fordi det er en anden måde at udtrykke sig.

Som for resten, kan dette stjernetegn let rangeret blandt arbejdsnarkomaner og medarbejdere "for ideen." Men i weekenden uanset hvad nummer til at starte, Libra foretrækker at tilbringe i en stor måde. Dette sker for at sikre, at den positive ladning nok til en lang arbejdstid. Hvis dit stjernetegn Libra med datoerne, inden for hvilke de sidste blapriyatnye dage som antallet af gunstige og ugunstige dage, vil bidrage til at definere en speciel astrologisk kalender. Det kan bruges hver dag, fordi, som de siger, hvis advaret, det er beskyttet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.