Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger sukkeret med mælken, at kondenseret mælk kommer hjem

På fordelene ved produkterne i den indenlandske produktion af mange meningsløst at tale: de er mere nyttige, velsmagende og miljømæssigt meget renere end de surrogater, som vi er nødt til at købe i supermarkeder. Og det er derfor i denne artikel vil fortælle, hvordan man forbereder sig kondenseret mælk - en vidunderlig oplevelse, en favorit siden barndommen.

indledende rådgivning

Før du koge sukkeret med mælken, du har brug for at tage hensyn til flere nuancer. Ideelt set, hvis det primære produkt er købt direkte fra "producent", det vil sige. E. Fra hænderne på private ejere. Selvfølgelig, vores hjemmelavede håndværkere, også, prikkes "khimichit", men ikke i samme omfang som i fabrikkens produktion. Sørg for at mælken skal være hele, med fed, frisk. Hvis man antager, butik, før du koge sukkeret med mælk, se på etiketten struktur. Ved tilstedeværelse af vegetabilske fedtstoffer kategorisk ikke bruge til at spise!

Nyttige egenskaber og ikke så

Kondenseret mælk - ikke bare en velsmagende godbid. Den indeholder de vigtigste vitaminer til os: A, gruppe B, C, PP. Desuden indeholder mere end 56 procent af kulhydrater, hvilket gør den sødme af en vigtig energikilde for vores krop. At lære at lave mad sukkeret med mælken, tror ikke, at du kan spise i ubegrænsede mængder kondenseret mælk. På dagen for 20-25 gram - det er den optimale dosis, som vil være meget nyttigt faktisk.

Hjem kondenseret mælk

Lad os gå videre fra teori til praksis. Vi fortæller dig hvordan man laver sukkeret med mælken (tør), den sædvanlige fløde og mælk. Tag en kvart kop sødmælk, halv kop tørt produkt, den samme mængde sukker. Hæld i pan væske, hæld pulveret lidt efter lidt, omrøring forsigtigt for at undgå klumper slået. Opløs sukkeret i mælken, sætte gryden i et vandbad. Kog indhold til ca. en time ved moderat kog under omrøring regelmæssigt. Sød masse bør koncentreres indtil tyk. Eventuelt kan du tilføje lidt vanille.

opskrift sekund

Kog mælken med sukker og kan være lidt anderledes. Denne metode er godt, fordi det er hurtigere og kræver ikke kedelig fordampning. Ved afgangen dreje omkring en liter kondenseret mælk. Ingredienser: 800 gram mælkepulver eller flødepulver, 50 gram smør, 1 kop almindelig mælk. Hvordan til at lave mad i dette tilfælde, sukker i mælk? Opskriften er enkel. Væsken behov kog, satte sukker og smør, piskeris alle gode (piskeris eller blender). Samtidig bør hælde en tynd strøm af mælkepulver. Når blandingen er glat, stop slå og bare lave mad i et vandbad, indtil mælken tykner. Den komplette proces med fortykkelse sker, når du lægger en godbid kølet ned i et par timer i køleskabet.

Fra min bedstemors notesbøger

Kog kondenseret mælk begyndte længe før hun dukkede op i dåse formular. En af de ældste og velkendte metoder, vi nu præsenterer din opmærksomhed. Tag liter højt fedtindhold mælk. Hæld halvdelen et kilo sukker. Pan sat på en lille brand og lave mad til 2,5-3 timer, indholdet var ganske tyk og tyktflydende. Når dråberne ophøre med at flyde, fjern fra varmen godbid. Bare ikke forsøge at reducere kogetiden, skrue op for varmen - kondenseret mælk nødvendigvis foden. Hele hemmeligheden bag det ligger i dens langsomme varmebehandling.

I tillæg til ovenstående,

Hvad andet kan behage fans af velsmagende? Hvem vil fortælle. Puljen med tykke vægge og en bund pour liter mælk med et højt fedtindhold. Tomita det omkring en halv time ved lav varme. I løbet af denne tid, er vandet fordampet. Men du har brug for at røre hele tiden, så mælken ikke løber væk. Derefter tilsættes 300-450 gram sukker og kog i endnu en time, kontinuerligt, også foruroligende. Af dette produkt blev opnået ca. 500 g kondenseret mælk. På ganen vil det være som butikstyveri.

Kondenseret mælk i et vandbad

Ja, du kan tilberede sød mælk og et vandbad. For at gøre dette, hæld det op i glasset (ikke til randen!), Tilsæt sukker (med en hastighed på 300 gram per liter), dæk med et låg, men ikke en nylon og emalje, større diameter. Dette vil gøre det muligt for fugt at fordampe og, og banken ikke briste. I bunden af gryden til at sætte ark papir eller træ reshotochku, sat i hendes krukke, så hæld vandet, men mere end mælken i en gryde. Lad vandet koger, og derefter ned for gassen koge langsomt over 2 timer. Vandet i potten som slag fra nogle fordampning. Vilje kondenseret mælk bestemmes af dens farve. Det bør være en intens beige. Kun hindre produktet er ikke nødvendigt, da det ellers kan stivne.

Mælk fra brød maskine ...

Og endelig opskriften på dem, der har en brød maskine. Må ikke blive overrasket, de også kan tilberede den kondenseret mælk. Læs liter sødmælk, 350 g sukker, en pakke af vanille. Mælk varme op, og så snart begynder at koge, hældes i en beholder til at bage og sat i brødet maskinen. Rør vanille og sukker, indstille programmet "syltetøj / marmelade", og drej et par gange, indtil mælken bliver tyk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.