Mad og drikkevarerOpskrifter

Bedste Opskrifter lobio georgisk

Lobio georgisk - en skål af grønne bønner, som er meget almindelig i de kaukasiske folkeslag. Det kan have en masse designmuligheder og yderligere ingredienser. Vi har samlet nogle af de mest almindelige og lækre opskrifter i denne lækker ret.

Lobio georgiske æg

Du skal bruge: et kilo af tørre hvide bønner, to hundrede gram smør (helst smeltet), tre løg, tre æg, et par kviste af forskellige krydderurter (persille, Chabrov, dild, estragon, mynte, basilikum), at salt smag.

I en gryde, hæld et par kopper vand og bring det i kog. Skyl fremstillet bønner under koldt vand og hældes i kogende vand og koges indtil den er klar (normalt tager denne proces fra en til to timer) med låget lukket. Et sted i en halv time i en gryde, tilsæt finthakket løg.

Når vandet koger væk, og bønner - syde, sæson det med salt og hakkede krydderurter, derefter koge blandingen i ti minutter. Nu tilføje i den slagne æg panden, gøre et par huller i blandingen, så de er faldet i. Cover og kog æggene er kogt.

Opskrift lobio georgisk med nødder

Ingredienser: pund tørrede bønner, polstakana valnødder, tre løg, hvidløg nelliker damp, krydderurter (dild, koriander, basilikum, sar), at salt smag.

Kog de udblødte hvide bønner og hæld det i et dørslag. Bouillon kan ikke hælde - det stadig er nyttigt. Cool bønner og presse det. Nu fortolke nødder, hvidløg, koriander kvist og salt og fortyndet pair spiseskefulde bouillon. Tilføj hakket løg tilbage, forblive grønne fravristet bønner, hæld blandingen til bønner og rør rundt. Serveret fad med dild.

Grøn lobio georgiske kød

Til denne opskrift skal du bruge: tre hundrede gram bønner, det samme - kød (lam eller oksekød), løg, én løg, to fed hvidløg, vegetabilsk olie, friske krydderurter (koriander, mynte, persille), peber og salt efter smag.

Skær kødet i små stykker, drys dem med salt peber og steges under låget lukket. Nu, hak løg og gryderet med kød femten minutter. Hæld i gryden lidt bouillon eller vand, tilsæt til det den røde eller de hvide bønner og kog lobio under låget lukket indtil kogt.

Men det er ikke alt! Når fadet er næsten kommer til klar, bland det med den hakkede krydderurter, hvidløg og sort peber, kog i et stykke tid, det selv i fem minutter, derefter fjerne fra varmen og lad under dække for en anden halve time.

Hvor ellers kan fremstilles lobio i georgisk?

En af de mest almindelige måder at lave mad - med granatæble kerner. Disse to tilsyneladende inkongruent, smage råvarer, ikke desto mindre, en interessant kontrast, og give fadet en ægte smag af Kaukasus. Hvis du ikke er bange for at eksperimentere, sørg for at prøve at lave mad lobio med granat. Denne skål vil være et mesterværk af din festligt bord, samt overraskelse gæster. Mindre "gourmet" valgmulighed er lobio med røde bønner. Serveres denne parabol er bedst med pitabrød - så bevaret den sande ånd og atmosfære i Kaukasus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.