Mad og drikkevarerOpskrifter

Favorit kat parabol Hartfield. Opskrift Madlavning Lasagne

Helten af den amerikanske tegneserie kat Hartfield var verdens største fan af lasagne. Men mange mennesker rundt om i verden også kender opskriften Lasagne, som er kendetegnende for Italien. Oversat fra den græske Lasagne er varmeplade.

Den første omtale af klatring relateret til XIV århundrede, og forberedt det fra tynde plader af hjemmelavede nudler, som er kogt og ost sandwich og en række krydderier. Fødevarer er hjemsted for regionen Emilia-Romagna. Derfor Lasagne spredt i hele Italien og derefter lasagne opskrift meget hurtigt blev kendt over hele verden.

Siden da har opskriften på lasagne ændret sig meget, og i dag er det kendt en masse forskellige måder at tilberede denne parabol. I hakket kød, pølser, fisk og skaldyr, grøntsager, frugter og bær kan anvendes som et fyld. Lasagne er så lækker, at det er umuligt at modstå, ikke at forsøge at koge det derhjemme.

Nu vil vi vise dig , hvordan du forbereder lasagne med hakket kød. Den sværeste del af madlavning Lasagne - det er den test producenten, så mange mennesker foretrækker at købe færdige. Som i enhver virksomhed, i udarbejdelsen af dejen til Lasagne har sine egne hemmeligheder. Den første hemmelighed er i kvaliteten af mel - æltning mel kun anvendes af hård hvede. Til fremstilling af dejen, skal du tage 600 g sigtet mel, for at gøre det groove og hæld 100 ml koldt vand, 3 æg, 50 ml olivenolie og kaste en knivspids salt. Den anden hemmelighed er, at alle de ingredienser, du har brug for længe nok ælte indtil dejen er smidig. Men hvis du har mixeren - at dette ikke vil have nogen problemer.

Den færdige dej rulle ind i en kugle, dække med håndklæde og lad hvile i en halv time. Dejen skal være opdelt i tre dele og rul ud hver 1,5-2 mm tyk, sprinkling det med mel til at gøre dejen ikke klæber til kagerulle. Rullet dej blev skåret i strimler cirka 10 cm bred, deres dækning klud og tillades at tørre i en time, og derefter kogt indtil halvdelen i saltet vand og begynde at tilberede fødevarer.

Vi tilbyder dig en opskrift på lasagne med kød. Før du koge Lasagne med kød, skal du forberede to saucer - Bolognese og bechamelsauce. Til fremstilling af sauce Bolognese skal tage 400 g hakket kød og steges i 50 ml olivenolie. På dette tidspunkt, finthakket 8 fed hvidløg og to løg, og også tilføje til udstopning. Tag grøn peber, kun tre bælg, hakke og tilføje til den samme gryde. Tre til fem tomat hakkekød, hældes i gryden og lad det simre. I slutningen, da alle ingredienserne er godt protushatsya, tilføje finthakket greens og 120 milliliter tør hvidvin.

For at forberede den hvide sauce bechamel, du har brug for at smelte i panden 100 gram smør og steg 70 gram mel. Mel bør mørkere, men ikke brænde. Nu skal du langsomt hælde 600 ml mælk og rør indtil glat. Simre ved svag varme behov femten minutter, under konstant omrøring. Ved udgangen du har brug for at tilføje salt og peber.
For at forberede den ret, du har brug for at tage et særligt skema, smør den med olivenolie og hæld i det en lille smule af hvid sauce oven på fyldet og lægge et omslag af lasagne. Så igen hæld hvid sauce og fortsætter i samme rækkefølge. Traditionelt bladene gør seks. Den endelige lag at være et ark af lasagne. Top behov for at hælde 200 gram revet parmesanost og bages i 30 minutter, indtil en gylden skorpe. Det viser sig meget velsmagende.

Lasagne med grøntsager udført på samme måde, bortset fra at i stedet for fyld, du har brug for at tilberede en grøntsag udstopning. Til fremstilling af fyldet tage 300 gram tomater, peberfrugter, squash, aubergine 200 gram, 150 gram stilke af selleri og løg, 200 g ost, vegetabilsk olie eller olivenolie, fed hvidløg, salt og peber.

Grøntsager udskårne stykker. Stegte løg, tilsæt grøntsagerne og gryderet i 10 minutter, tilsæt derefter krydderier og gryderet yderligere 5 minutter. Lasagne med grøntsager er lavet af tre ark. Øverst drysses ost, revet. Bages ved 180 grader i 30-40 minutter. Når Lasagne med grøntsager er klar, skær den i portioner og tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.