Hjem og familieTilbehør

Mundstykke for cigaretter tilbage i mode

Mundstykke for cigaretter igen kom på mode. Hvem opfandt det? Hvorfor der er behov for et mundstykke? Hvordan man gør det? Dette vil blive diskuteret i artiklen. Så ...

Hvad er mundstykket?

Hvis du oversætte ordet "dø" fra tysk, vi får to rødder: mund (.. Dvs., "mund") og Stück ( "del"). Så taler vi om munden? Ja. I dag er det en del af cigaretten, som kaldes filteret. Men før mundstykket er et hult tyndt rør lavet af træ. I hendes og indsat cigaret.

Hvornår og hvem opfandt mundstykket?

Tobak blev bragt til Europa i 1496 fra øen Tobago. Så røget kun cigarer. Snart var rør. Tobak var meget dyrt, så ufærdige rester af smuldret og pakket ind i papir. Disse cigaretter har været prototypen på moderne cigaretter. Særlige fordeling, de fik i første verden (tobak er inkluderet i lodde).

I 1865, to brødre i eksil på Capp nævne en lille butik med rør blev åbnet i Dublin. Ti år gik det stille og roligt, indtil det viste sig i byen en Charles Peterson. Snart han bad om en følgesvend til sine brødre, og tingene gik op: Peterson opfundet et mundstykke til en cigaret, som blev anslået til Verdensudstillingen, at bemærke opfindelse guldmedalje. Amazing skønhedsprodukter mærket «Capp & Peterson» er nu solgt over hele verden. Mon Charles Peterson gættet, at en opfindelse, der var kun at udelukke tobakken puttet i munden, så udbredt?

Krav og forskelle

Rygere indså hurtigt, at mundstykket for cigarettobak reducerer fæstningen, og smagen bliver mildere. Desuden blev røret forsinket bitre barn, som helt sikkert vil falde i munden ved hjælp af en håndrullede cigaretter. Desuden mindre gulfarvning fingre, ikke formørket tænder.

Hvornår blev anslået skade af rygning, blev det konstateret, at mundstykket for cigaretter reducerer (selvom kun en smule, men stadig) mængden og aktiviteten af skadelige stoffer indåndes når rygning. Det blev konstateret, at røgen passerer gennem luften passage, han kølet ned, og en del af harpiks forblev på røret vægge. Nogle enheder er begyndt at levere filtre, hvilket yderligere forsinkede skadelige stoffer.

Et mundstykke til en cigaret kan være fremstillet af forskellige materialer. Den vigtigste ting, han var ligeglad, modstandsdygtig over for temperatur, røg og attraktivt udseende.

I dag er der mange slags mundstykker (for cigaretter og cigarer). Skelne dem ved følgende parametre:

  • begreber (med filter, køling);
  • struktur (med længde, tykkelse);
  • materiale (hårdgummi, acryl, træ, rav, dyreknogle, Middelhavsområdet Briar);
  • teknologi (håndlavet, bearbejdet, ekstruderet).

Mundstykker til mænd og kvinder

Og nu - en lille smule af detaljer. Den mandlige talerør for cigaretter adskiller sig fra kvinde? Det skal siges, at det element af raffinement denne enhed er blevet under introduktionen af modetøj til kvinder rygning (XIX c.). Elegant og raffineret damer med velplejede fingre klart var ru og tykke talerør. Desuden røg imprægnerede handsker, efterlader en ubehagelig lugt og gule pletter. Lang talerør for cigaretter skulle beskytte mod disse problemer. Og han så på kvinders tynde fingre meget pænere end mænd. Mundstykke for cigaretter er blevet en kvindelig tilbehør af de dengang fashionable kvinder. Det er lavet af en temmelig dyre materialer - rav, mahogni. Især værdsat mundstykker med indlægninger. Mænd er af natur var mere praktisk. Og mundstykker fordi de var enklere og mindre. For det første er de mere praktisk, der skal lagres, og for det andet, er de ikke så skrøbelig som kvinder.

Med fremkomsten af filtercigaretter mundstykker bliver ud af brug og forbliver i brug i rygere enheder. I dag er de igen på mode. Den største efterspørgsel er mundstykket med et filter for cigaretter. Priser - for enhver pengepung fra billige (10 cu mandlige og 15-20 kvindelig I ....) Og til meget dyrt.

Hvordan man laver et talerør for en cigaret?

Produktet består normalt af tre dele: kernen, den såkaldte spids og brystvorter. Forsøg ikke at gøre mundstykket ud af skrot. Undertiden rådes til at trække de "indersiden" af en pen eller filtpen, og anvendelse af et hult rør. Under alle omstændigheder! For det første skal spidsen være konisk. det er nødvendigt til fremstilling af bronze. Kernen kan være fremstillet af ethvert andet materiale. Og for brystvorten ærme trop PCB eller orgmaterial. I detaljer, den respektive bore hul størrelse og derefter kombineres. Hvis ibenholt mundstykke glider ud af skaftet eller løst fastholdt det, opvarme bøsningen i varmt vand og tryk den på en hård overflade. Diameteren vil være mere, og det vil forblive meget tættere.

Til rengøring ved hjælp af specielle pasta. Men de har slet ikke. Alternativ - toothpowder. Hvis du har svært ved at sælge, presse ud på pladen en lille smule tandpasta og vente, indtil det tørrer, så ælt det sammen til et pulver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.