Mad og drikkevarerSalater

Salat med svampe og majs, og ikke kun

Hverken tabel er komplet uden en salat. Der er bare ikke deres opskrifter! Salater med dåse majs indtage en værdig plads blandt dem. Her er et par opskrifter med denne ingrediens salat med svampe og majs, en kylling med svesker.

Salat med svesker og majs

For det er nødvendigt at tage et hundrede gram svesker, firs g hård ost, to hundrede gram dåse majs, to spiseskefulde nødder (valnødder), tres gram løg, to hundrede gram mayonnaise for tankning samt smagen af peber, hvidløg og salt hvisken. Af disse er antallet af produkter opnået tre portioner. Svesker vaske og snittes fint og tre ost på et rivejern større. Makulere løg og hvidløg. Alle mix og tilføje dåse majs. Nødder hakke mindre. Salt og peber alle ingredienserne i en beholder, hæld mayonnaise. Alle gode røre og sat i en salatskål. Salat med svesker og majs forbereder meget hurtigt, appetitvækkende udseende og forsvinder fra pladerne i løbet af få minutter.

Nu Lad os tage en salat med svampe og majs. Her er nogle af hans opskrifter. Svampe til at salat er bedst at tage på dåse eller syltede.

Og så den første opskrift: Salat med svampe og majs kaldet "Sunflower". Dens komponenter er kyllingefilet (tre hundrede gram), Dåse majs (fire hundrede gram), kogte æg (tre af dem), svampe marinerede (to hundrede gram), gulerødder (to hundrede gram). Den salat og løg vil være til stede (det er på mode at tage en pære eller porrer) og oliven (hvis du kan lide) og endda ovale chips. Stadig brug for salt, vegetabilsk olie og mayonnaise.

Og nu til sagen. Gulerødder lave mad, og rent studie. Fint skåret, sætte det på grillpande i ti minutter, ikke at forglemme at hælde olie på den og prisolit lidt kød.

Gnides på et rivejern mindre æg og gulerødder, skåret melenko svampe og løg halvringene. Hvis du tog pæren, glem ikke det, hugge, skolde og lad i vandet i ti minutter, og derefter dræne den. Til en salat med svampe og majs kiggede smukke og appetitvækkende, tage fad, fordi vores salat "Sunflower" er lagt lag. Sæt fileten på bundpladen og smører det med mayonnaise. Det er sat tilbage lag og gulerod mayonnaise. Turn af svampe, som også er belagt med mayonnaise. Toppen af dem er et lag af løg, og det knuste æg, frakke med mayonnaisen igen. Du lægger et lag over hele majs og smukke cirkulært lå chips. Salat med champignon og majs "Sunflower" dekorere toppen af stiliserede "mariehøne", hvilket gør det kroppen af cherrytomater (halv), og de punkter og hoved fra oliven.

Som et alternativ den foregående, men mere fastfood, den anden opskrift - kylling salat og majs. Kogt kylling og dåse (ikke syltede) svampe fint snittet halm. Blanding majs, svampe og kød, smag til med salt og peber. Vi reparerer alle salat fyldning, der fremstilles som følger: grønne løg fint skåret, blandes med hvidløg og krydderurter (persille, koriander, basilikum, etc., der er lige ved hånden, og hvad du gerne tilføje til salater.) Og tilføje til denne mayonnaise, bland godt . Duftende påfyldning er klar. Hun vil give en karakteristisk smag og rige farver af vores ret kaldet "salat med svampe og majs med kylling."

Den tredje opskrift med majs salat - kost. Det omfatter, udover kylling og majs, ananas og kål Peking. Så forberede en kost salat med kylling og majs. På sin forberedelse vil efterlade dig meget tid. Rvom kål (ikke skære) på små stykker og sat i en salatskål. For det tilføje kogt og skåret i stykker af kylling, majs og ananas (uden lage). Kan du ikke lide ananas eller ikke ved hånden - erstatte denne ingrediens er æble (grøn). Klædt med en let lav-kalorie mayonnaise (ikke blive overrasket, selv om en salat og kost, denne dressing du næsten føle på grund af friskhed og saftighed af kål). Alle salaten tid på bordet, fordi det ikke bør insisterede. Kombinationen af eksotisk frugt og en kylling ikke efterlader nogen ligegyldig. Denne salat altid gå "med et brag". Nyd din fest!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.