TravelingRetninger

Konstantinovsky Palace. Konstantinovsky Palace i Strelna. Konstantinovsky Palace: ekskursioner

Konstantinovsky Palace er et arkitektonisk monument af det XVIII århundrede. Komplekset er beliggende på den sydlige bred af Den Finske Bugt. Det er et palads-park ensemble.

oversigt

Komplekset ligger i Strelna. Siden 2003, fik han et nyt navn. Han blev en stat kompleks, der kaldes "Palais des Congrès". Den arkitektoniske ensemble er placeret på floderne Kikenka og pile. Fra centrum af St. Petersborg til ensemblet - i alt 19 kilometer.

Historiske oplysninger. fremkomsten

Konstantinovsky Palace i Strelna blev bygget i XVIII-XIX århundrede. Russisk Imperial familieejet godset indtil 1917. Petr Veliky var dens første ejer. Ved udgangen af det XVIII århundrede, er dette sted blevet den store privat ejerskab. Senere Paul I godset blev doneret til hans anden søn. Storhertugen gav hende et navn, park og en stor Konstantinovsky Palace bevaret indtil nu.

videreudvikling

Det sted, hvor det var muligt at bygge en ceremoniel kejserlige bopæl, Peter jeg kiggede efter i lang tid. Ifølge hans plan var at overgå den berømte Versailles. Denne beslutning tog monark så tidligt som 1709. Senere blev projektet drøftet, som var den romerske arkitekt Sebastian Cipriani. Han viste sig imidlertid at være ganske vanskeligt at udføre. Desuden blev der indgået aftaler med de to berømte arkitekter. En af dem var den franske mester Jean-Baptiste Leblon, og den anden - Bartolomeo Karlo Rastrelli. Den første sejr i konkurrencen om det rigtige projekt. Men det snart døde Leblon. Design er blevet placeret på skuldrene af arkitekten Nikolo Miketti. Konstantinovsky Palace var den vigtigste del af komplekset. Det blev grundlagt i overensstemmelse med arkitektens design.

Fremkomsten af vanskeligheder

Formålet med projektet var at overgå alle europæiske paladser og parker. Til dette var det nødvendigt at etablere et fungerende værelse springvand og tilvejebringe mekanismer. De måtte arbejde uafbrudt i flere måneder. I lagertanken er nødvendig for at opretholde en passende vandstand. Pludselig var der et sæt relaterede problemer. På grund af dem, der var et spørgsmål om mulighederne for opførelsen af boligen i Strelna. Den velfungerende springvand kræver en tilsvarende stigning af vand. Dette mærke var omkring ti meter over havets overflade. En sådan beslutning ville uundgåeligt føre til fyldning af to vandløbsoplande - Kikenka og pile. Også udsatte er de omkringliggende områder, som var placeret syd for Peterhof vejen. Det samlede oversvømmede areal kan være virkelig enorm. Særlige hydrauliske strukturer kunne løse dette problem. Men deres omkostninger var for høj. Hertil kommer, at en fortsættelse af arbejdet var simpelthen upraktisk. Vest for Strelna var perfekt landskab skabt af naturen og i stand til at levere døgnet rundt forsyning af vand. Talentfulde hydraulisk ingeniør B. Minikh havde at gøre et stort stykke arbejde. Han var i stand til at bevise umuligheden af at udføre kongens hensigt på dette sted ved sine beregninger. Som et resultat, ingeniøren måtte gå imod vilje monarken. Bygningen blev flyttet til Peterhoff. Først efter død Paul 1 er helt stoppet alt arbejde.

Byggeriet af anden halvdel af det XVIII århundrede

Arkitekt Rastrelli fik ansvaret for genopbygningen af ensemblet i 1750. I slottet blev gennemført ombygningen. Øst fløj har fået en stor grand trappe. Imidlertid har byggeriet ikke er afsluttet. Ved udgangen af århundredet herregård endelig ophørt med at være imperialistiske besiddelser. Lige på det tidspunkt dens ejer var Konstantin Pavlovich (søn af Paul 1).

Fungerer i det XIX århundrede

Senere, slottets interiør blev genomdannet. Interiøret var indrettet i antik stil. Efter hvad der skete i 1803 brand indretning af ensemblet begyndte at arbejde L.Ruska og Voronikhin. Produceret add-belvedere. Front suite dukkede op i kjolen cirkel. Komplekset kunne prale af en rig naturskønne dekoration. Ansvarlig for dets oprettelse guiden John. F. Ferrari og Shcherbakov. En anden renovering blev udført allerede ved rækkefølgen af den nye ejer. Konstantin inviteret andre mestre - AI Shtakenshnejdera og H. F. Meyera. Facaderne har fået altaner og karnapper. Making private kvartaler tilhørte den eklektiske stil. Hus kirke blev bygget direkte i paladset. Senere her levede jeg kun familie Konstantin Konstantinovich. Som regel hun opholdt sig her i sommeren og efteråret perioder. Den retmæssige ejer af ensemblet var Dmitry K. - bror Konstantin. Private lejligheder ejet af den græske dronning, også var i paladset. Olga K. levede her efter sin mands død.

Den skæbne af komplekset i det XX århundrede

Den første skole-Strelna koloni blev placeret i paladset efter Oktoberrevolutionen. Senere blev sanatoriet åbnet her. Derefter blev der organiseret sømilitære færdigheder forbedring kurser. Under Anden Verdenskrig Konstantinovsky Palace blev stort set ødelagt. Alt der er tilbage af bygningen ensemble - en sten skelet. Senere blev slottet restaureret delvist. Det har været Naval stol, radio engineering og geofysiske adskillelse Arctic College bibliotek. Senere blev den sidstnævnte institution lukket. I 90'erne kompleks faktisk det forvandlet til en forladt bygning. Paladset var på randen af ødelæggelse.

genopbygningsarbejdet

Senere slottet var i forvaring af kontoret for præsidenten. Komplekset omfatter slottet og det omkringliggende område. Dens område bestod af omkring et hundrede og fyrre acres. Når her startede storstilet virker på konstruktion og genopbygning. Dette i høj grad bidraget til de gamle tegninger. Med dem har det indvendige af slottet og dets facader blevet restaureret. Det blev også renoveret kanalsystem og parken. Hovedformålet med konstruktionen var at tilvejebringe en state-niveau-teknikker. Med hjælp af hydrauliske engineering bestræbelser blev uddybet kanal reservoirer. Nu var mulige modtagelse af floden skibe og lystbåde. Startere operere springvand, broer. Tidligere de kun fandtes i projekterne. Komplekset var udstyret med tre vindebroer. Springvand, der udkom i parken, blev udtænkt selv kejseren selv.

Oprettelse af en "Consular Village"

Det blev bygget nær slottet. Landsbyen ligger ved bredden af Den Finske Bugt. Den består af to og tyve-etagers hytter. Hotel åbnede under navnet "Baltic Star". Det er en fem-stjernet hotel kompleks, som er stiliseret som en gammel russisk gård. Bygningen af den tidligere Yacht Club har udviklet sig til et moderne pressecenter. Den er udstyret med satellitkommunikation. Administrativ bygningskompleks er beliggende i den tidligere kongelige stalde. I 2003 den store åbning af paladset. Komplekset driver en udflugtsskranke. Det blev bygget i 2006.

Konstantinovsky Palace. udflugter

Genoplivet ideen Velikogo Petra

For turister forventes at kortlægge de danske stuer og statslige værelser på Konstantinovsky Palace. Deltagerne vil finde en fascinerende historie om historien af komplekset. kan findes på turen om livet af ejerne af ensemblet, om den periode af ødelæggelse og forfald, til at udføre store anlægsarbejder og genopbygning. Der vil også være forsynet med oplysninger om aktuelle realiteter, "Palacio de Congresos". Rekrutteringen af en gruppe på femten personer. De samlede omkostninger for billetten - fra tre hundrede rubler. Der er fordele.

Den nuværende århundrede et århundrede fortid

Det formodes at kontrollere suite stuer og statslige værelser på Konstantinovsky Palace. Under turen vil de også blive vist i de officielle præsidentvalg suiter. I en uformel atmosfære eksamen haller til møder vil blive foretaget. Deltagerne i turen vil være i stand til at få en komplet idé om historien om den komplekse og meget at lære om sin nuværende funktion. Rekrutteringen af en gruppe på femten personer. De samlede omkostninger for billetten - fra tre hundrede og tredive rubler. Fordele er ikke fastsat.

Mesterværker af Konstantinovsky Palace

Det antages inspektion favorit og mest værdifulde værker af russisk maleri. Deltagerne i turen vil være i stand til at lære en masse af genstande af dekorative og brugskunst og grafik. De blev indsamlet af M. L. Rostropovich og G. P. Vishnevskaya. Gæsterne vil være i stand til at se de store arkitektoniske mesterværker af komplekset - nemlig dens majestætiske haller. Rekrutteringen af en gruppe på femten personer. De samlede omkostninger for billetten - fra tre hundrede og halvtreds rubler. Fordele er ikke fastsat.

Hemmeligheder, der holder St. Petersburg

Konstantinovsky Palace er en samling af udvalgte elementer, der blev opdaget under arbejdet med genopbygningen af Naryshkin besiddelser. Det skete i 2012 på Tchaikovsky Street. Fundne i mansion, kaldet "skatten af dette århundrede." Han er helt unik. Den fandt mere end to tusinde sølvgenstande, der blev fremstillet i slutningen af XIX århundrede, nogle af de bedste guldsmede i Rusland og Europa kendte firmaer. Sammensætningen af skatten indeholder følgende punkter:

  1. Sæt af redskaber. Næsten komplette sæt.
  2. Insignia. Bevares perfekt.
  3. Forskellige ornamenter.
  4. Objekter af dekorative håndværk.
  5. Te og stel.

Rekrutteringen af en gruppe på femten personer. De samlede omkostninger for billetten - fra tre hundrede og halvtreds rubler. Fordele er ikke fastsat.

Quest spil "Find skat"

Arrangementet vil være interessant for både børn og forældre. Gruppe vil gå på jagt efter "Imperial Treasures". Alle spillere vil være bekendt med historien af komplekset. Desuden vil guide fortælle om den aktuelle funktion "Palais des Congrès". Plots af vægpaneler og vægmalerier krypteret. De er noget, og er nødt til at løse en skattejagt og trackers. For eksempel, vil du nødt til at løse en krydsogtværs på emne relateret til livet i gamle helte og guder. Deltagerne vil udføre en lang række interessante opgaver. Hver deltager vil være i stand til at demonstrere evne til at arbejde i et team, hastigheden af reaktionen og opfindsomhed. Rekrutteringen af en gruppe på op til ti personer. Udflugt tager en halv time. Besøgende kan også købe individuelle billetter i billetindtægter. Konstantinovsky Palace, hvis virkemåde fra 10 til 16 timer., Åben alle dage undtagen onsdag.

yderligere tjenester

En af de vigtigste begivenheder i livet for en bryllup overvejes. Den Konstantinovsky Palace har alle betingelser for vielsen. Nygifte kan vælge en festsal, bestilling næsten ethvert design. Hvis brylluppet er meningen at små gæster, kan vi overveje en variant af sin andel i en af luksus villaer, som ligger på det område af den arkitektoniske ensemble. Ud over den grundlæggende udbud komplementære vifte af tjenester. Især kan du bestille en kage, filme, leje lastbiler.

Strelna. Konstantinovsky Palace. Hvordan kommer man til den komplekse

Arkitektonisk ensemble er placeret på Peterhof vejen. Den hurtigste måde at komme dertil kan være på bussen. Du er nødt til at sidde ned på stationen. m. "Avtovo" på enhver rute til Peterhof. De har alle forbi landsbyen, hvor Konstantinovsky Palace ligger. Kompleks Adresse :. Birch al, 3. For at nå det komplekse, kan du også fra stationen. m. "Baltic" (Plan rute. 404), "Ave Veterans" (№ 392, 850, 343), "Leninsky Prospect" (№ 420 og 103). Også på stationen. m. "Avtovo" kan du tage sporvogn nummer 36. Den endelige stop på denne rute i landsbyen, hvor Konstantinovsky Palace ligger. Hvordan kommer tilbage, kan du bede chaufføren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.