Intellektuelle udviklingAstrologi

Hvilket stjernetegn hersker i juli. Hans karakter

Juli - de lange varme dage og romantiske nætter. Det er så følsom og indsigtsfulde som månelys aften, er kræft. For at finde ud af, hvad tegn på stjernetegn i juli hersker, nok til at se månen. I løbet af denne periode, er det meget ustabil, samt flygtige kræftformer. Formen af månen i løbet af natten juli varierer fra runde til meget tynde. Dette skyldes ændringer i cyklusser af naturen. Mennesker født i denne periode, selvom arvet fra Månens lunefulde stemninger og følelser, temperament, nogle gange endda nervøs.

Hyppige ændringer af humør Kræft - resultatet af påvirkningen af månen?

Præcis. Det er meget vigtigt for dem, der er født den 22. juli, et stjernetegn dikterer deres natur. Og dette, selvfølgelig, kræft. Unge, fuld af energi og positiv energi, det har at selv folk. Den ebbe og strømmen af Månen påvirker hovedsageligt kræft adfærd. Et par minutter siden sad han og ked af det, men hvis du fortæller nogen en vittighed, begynder han højt og smittende latter. Men på trods af dette, deres følelser Kræft skjuler. Ordsprog "ægte relation til mennesket ikke afhænger af humør", sandsynligvis opfundet omkring kræft.

Kræft adfærd i en flamme af herlighed

I en sådan situation, som regel opfarende kræft bliver helt rolig og klog mand. I modsætning hertil fra løven, der er den hurtigste-inficerede stjerne sygdom og den mest længe det er sygt, kræft reagerer på herlighed fred. Ingen sagde, at han ikke vise sin glæde fra situationen, men det ser naturligt og ikke spillet nok.

Hvilket tegn på stjernetegn i juli hælder sjældne, men reelle tårer?

Meget sandfærdig i sine handlinger de mennesker, der var født på grænsen af Krebsens tegn og Leo, det vil sige dem, der er født den 23. juli. Hvilket stjernetegn længere passer dem - er ukendt. Usædvanligt, krebs næsten grædende. De er virkelig tæt på at tage det til hjerte, men de tårer i øjnene kan ses kun, når der er en meget alvorlig grund. Folk sjældent glemmer fornærmelser hurtigt, ofte afhænger af, om tegn i dyrekredsen. I juli driver Luna så onde Kræft lagret permanent. De vil selv forsøge at tage hævn over deres undertrykkere. Det vil ikke være høje råb og skænderier. Kræft stille og længe forberedt hans plan om hævn.

Eksterne funktioner i Rakov

Outside view af mennesker afhænger også af, hvad stjernetegn. I juli fødte mennesker er opdelt i to typer. Den første er de kammerater med et rundt ansigt, bred mund, fyldige læber og runde øjne. De er meget lig børns tegneseriefigurer. Den første type af ejendommelige smil og charme. Den anden type Rakow - i de fleste mænd. De er modige, men ikke alt for alvorligt. De er kendetegnet ved en bue på panden, hvilket gør dem særligt. Rakow øjenbryn anden type er meget fremtrædende. de er også karakteriseret ved bred-sæt øjne. Og deres størrelse er meget lille.

Sådan opfører med kræft

Det vigtigste i dette tilfælde - at forstå korrekt stemningen of Cancer. Hvis du tune ind sin bølgelængde, samtalen, eller endda konflikt vil forholdsvis konstruktiv. Vær opmærksom på ham og konstant interesseret i dem. Faktisk kræft er ikke at beskæftige sig med dem, som han ikke kender noget nyt.

opsummering

Gad vide om, hvad slags et tegn på stjernetegn i juli, domineret på grænsen, det vil sige, den 22. og 23. juli, astrologer mener, at det er nødvendigt at tælle en måned tidligere. Det er således kræft. Derfor, folk født i denne tid, er typiske "hummer" vaner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.