Intellektuelle udviklingAstrologi

Gør Kompatibilitet Stenbukken mandlige og kvindelige Scorpio er muligt?

Ifølge loven af enhed af modsætninger, skal blive tiltrukket af hinanden kun forskellige poler: stærke - en svag, kold - til den lidenskabelige. Hvorfor er det stjernetegn bestilt på en sådan måde, at to stærke, bydende og stædige tegn er måske den perfekte par? Kompatibilitet Stenbukken og Skorpionen han-hun (eller omvendt) - en vidunderlig tema, fuld af uforklarlige mysterier.

Det er to forskellige elementer - Earth (Capricorn) og vand (Scorpio). Og det er på grund af deres gensidige tiltrækning. Den åndelige forbindelse mellem dem, hvad enten det er kærlighed eller venskab er etableret med det samme, er det nok til et møde, på et øjeblik. I dette tilfælde er det meste af initiativet viser Scorpio, energisk og altid får hendes måde. En stædig Stenbukken kan bekæmpe stedet kun en supporter.

Kompatibilitet af Stenbukken mandlige og kvindelige Scorpio dikteret af den samme holdning. De har begge magt søger fremad, vedvarende natur. Selvfølgelig, denne lighed er endda en kilde til farlig konfrontation: hver af dem kræver respekt og ubetinget lydighed. Reshivshiesya er de faglige folk bare nødt til at være meget intelligent og klogt, at være i stand til ikke krænker en andens territorium. I dette tilfælde en meget stærk alliance, hvor to bliver ligesindede støtte til hinanden. De kan have en fælles virksomhed, hvor de arbejdede, og vil helt støtte hinanden i alle situationer. Når det kommer til at skabe familiens reden, skal du ikke tænke på en bedre løsning end en mandlig Stenbukken - Scorpio kvinde. Kompatibilitet af deres ægteskab, på trods af de kogende lidenskaber, bare perfekt.

Med alle de forskelle, kan disse to tegn komme til et fornuftigt kompromis, men med det forbehold, at i det private liv, de har alt i orden. Ardour Skorpionen ofte syg den kølige, tempereret Stenbukken, hvis tanker er mere optaget af forhold og økonomiske problemer. Men den samme iver partner (partner) i de fleste tilfælde bryder forsvaret, og Stenbukken vækker sanserne. Kompatibilitet Stenbukken og Skorpionen han-hun Det kan være i alvorlig tvivl, hvis disse to er ikke smart nok til at gå på kompromis og respektere position og følelser af hinanden, samt for forståelsen af ethvert menneskes ret til frihed, til deres bolig. En sådan union kan falde fra hinanden, før det overhovedet startede.

Ifølge horoskop, Stenbukken kvinde - mand Scorpio - det er ikke mindre harmonisk par. Og de ting er, at denne stædige dame, horn tidsmæssigt på enhver lejlighed, kan føre til livet kun lidenskabelig og lige så stædig Scorpio mand, som i tilfældet kan stærkt bide. Hvad skal man gøre i livet, og uden at det ikke kan gøre. Men princippet om balance i en sådan union vil blive respekteret på alle tidspunkter.

Med hensyn til forretningsforbindelser, kompatibilitet Stenbukken og Skorpionen han-hun er simpelthen fejlfri. Afdæmpet og bydende Stenbukken kan tage rollen som "tænketank", og Skorpionen er en generator af ideer og den første assistent i inkarnationen af de største planer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.