Intellektuelle udviklingAstrologi

Holde rumrejsende: astronomi for de yngste

Vi er alle tiltrukket af noget mystisk, er det vanskeligt at vores fantasi. Et rum er måske den mest uforklarlige af, hvad der omgiver os. Fordi stjernehimlen, månen, solen er usandsynligt, at forlade nogen ligegyldig. Og hvad kan vi sige om børnene, de er interesseret i næsten alt. Dagen kan lyde tusind "hvorfor". Dette er sandsynligvis den mest frugtbare periode, hvor lidt 'Hvem ved?' Mulig interesse, indgyde i ham et ønske om at lære og til at vide. Derfor, hvis dit barn stiller spørgsmål om plads, stjerner og planeter, skal du ikke være bange for, at han ikke forstod børnene meget veludviklet fantasi, starte med en simpel forklaring af ting. I denne artikel vil vi komme ind på et emne som astronomi for de små, og prøv at overveje de metoder, som du kan indgyde hos børn en interesse i rummet.

Astronomi for børn. kognitiv video

En måde at fortælle barnet om kosmos er at se tegnefilm og uddannelsesprogrammer. Normalt i sådanne programmer i form af et spil, med sjove figurer og meget interessant snak om den tilgængelige plads. Det bliver interessant, ikke kun til din døs, men til dig af disse tegnefilm og voksne lærer mange nye og interessante.

Astronomi for børn. modellering

For at din barn bliver mere klare nogle plads fænomener såsom formørkelse af månen og solen, vækst- faser af månen, funklende stjerner, kan du bruge simulering. Med hjælp af tilgængelige elementer, såsom en bordlampe og en bold, du har brug for at vise dit barn, hvorfor månen fremstår som en tynd halvmåne, og efter et stykke tid bliver det rundt som en underkop. Ved hjælp af de samme fag kan demonstrere formørkelse.

Astronomi for børn. sammenligning

Forestil omfanget af universet og rumgenstande er vanskeligt selv til en voksen, og barnet til at tale om størrelsen af himmellegemer i almindelighed er vanskelig. Du kan bruge den visuelle metode til sammenligning. For eksempel, tage et græskar og ærter og forklare barnet, hvis det antages, at jorden - er en ært, ville Solen være på størrelse med et græskar. Da barnet er lettere at forestille sig forskellen i størrelse.

Jeg vil astronom!

Fortæl om kosmonauter, der har erobret det ydre rum, astronomi, ser planeterne i store teleskoper. Fortæl dit barn, hvis han vælger et erhverv relateret til denne videnskab, astronomi, kunne arbejde ved observatoriet være meget interessant, fordi det er her hemmelighederne af stjernerne. Prøv at komme ud af byen for at se på nattehimlen, fortælle os om planeterne i Mælkevejen, se efter den konstellation på himlen, nogle - barnet kommer til at være meget interessant. Hvis det er muligt, reducere den til planetariet.

Udvikling af astronomi er hurtig, mere og mere kommer ud pædagogiske programmer, udsendelser, bøger og magasiner om emnet, så se efter interessante ting er ikke svært. Hvis dit barn ønsker at vide alt om kosmos, tilbage dertil denne interesse, og måske vil verden få en anden Kopernikus!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.