LovStrafferet

Vyacheslav Dmitrievich Dudka: biografi, straffeattest

Korruptionsskandaler, regelmæssig tilfældet med russiske guvernører kaldes årsag og vil medføre en offentlig ramaskrig. Desværre, tilfælde, hvor regionale ledere særinteresser forrang for staten. Et slående eksempel på dette - ab guvernør i Tula region Vyacheslav Dmitrievich Dudka. Hvis det ikke var højt profileret tilfælde af bestikkelse, kunne hans biografi betragtes fejlfri. Den officielle havde så mange juveler og offentlige priser, at de ville være nok for ti. Hvad var hans vej til den politiske Olympus, og hvordan han var i stand til at blive leder af hele regionen? Overvej disse spørgsmål i flere detaljer.

Biografisk information

Vyacheslav Dmitrievich Dudka - en indfødt af byen Tula. Han blev født April 23, 1960. Far til fremtiden embedsmand i mange år haft en ledende stilling "Tulavtotrans" i en stor virksomhed.

Efter gymnasiet, han trådte den lokale Vyacheslav Artillery Ingeniørhøjskolen, hvorefter han fik et rødt diplom.

Start på arbejde

I perioden 1982-1998 Dudka er i de væbnede styrker i Rusland, besætter ledende stillinger, herunder: assisterende ledende ingeniør for den militære mission, maskinchefen voenpredstavitelstva, leder af den militære mission, senior chef for militære missioner Grau Tula-regionen.

Karriere i Science

I slutningen af 80-erne af Vyacheslav Dmitrievich Dudka modtog en akademisk grad af kandidat for teknisk videnskab, med et speciale inden for grundlæggende teori og beregningsmetoder for multi-kanal styresystem. Et årti senere, modtog han en regering award for resultater inden for videnskab og teknologi. Og i 2000 Dudka bliver ejer af prisen. Mosin.

Så bliver han en professor og senere æresdoktor i Tula State University.

Arbejdet i tegnestuen og sociale aktiviteter

I slutningen af 90'erne Vyacheslav Dmitrievich har en ledende stilling i den stat Unitary Enterprise "Instrument Design Bureau". En kandidat fra Tula Højere artilleri Ingeniørskole afsat meget tid til at etablere kontakter uden for virksomheden, kommunikerer med udenlandske repræsentanter for forsvar planter og systematisk forlader som medlem af udlandet delegation.

I 2004 Dudka Vyacheslav Dmitrievich, hvis biografi, fortjener særlig opmærksomhed, er aktivt engageret i sociale aktiviteter, i samarbejde med organisationen "Academy of sikkerhed, forsvar og lov og orden", hvor han blev tildelt den honorære titel af akademiker og professor. Men efter et stykke tid denne struktur er lukket.

et afgørende møde

I foråret 2003, Vladimir Putin kommer til Instrument Design Bureau. Det var her første gang Viacheslav ryster hænder med statsoverhoved. Dudka fortalte accepterede gæst om virksomhedens historie, dens resultater og potentielle måder udvikling.

Præsidenten var glad hørt og roste fortælleren, kalder det en "smart fyr". Derudover har det inkluderet Vyacheslav Dmitrievich i reserven.

peak karriere

Allerede i 2005, en medarbejder i PCU Dudka forvandlet til en større regionale embedsmænd, besætter formanden for guvernøren i Tula-regionen. Spring Formanden fremsatte Dudka kandidatur til den regionale Duma. Snart de deputerede overdraget til den høje indlæg.

Medier på det tidspunkt rapporterede, at den nye leder af regionen - en "dark horse", og det politiske establishment i området ganske roligt reageret på det faktum, at Vyacheslav Dmitrievich Dudka erstattet som kommunistiske Vasily Starodubtsev.

I efteråret 2007, uddannet fra Tula Højere Artillery Ingeniørhøjskolen sluttet af partiet "Forenet Rusland".

konfrontation

Tilhører det regerende parti styrket Dudka positioner i regeringen området. Han rejste ofte til Moskva til et møde med formanden og premierminister, så tanken om, at hans position i regeringen fast som alle andre.

Men Vyacheslav Dmitrievich efter nogen tid en seriøs konkurrent - "Forenet Rusland parti" Vladimir Gruzdev. Efter anden gang Dudka blev udnævnt til leder af Tula område i regionen, den lokale bureaukrati blev gryaznut i korruptionssager. En position i strømmen gradvist begyndte at aftage. Først Dudka nægtede at købe en million-dollar internetportal "Tula honningkager", hvor han skrev en fældende ting, så ringe til nærmeste omgivelser af guvernøren kom under FSB aflytning, men han havde ikke vedhæfte nogen betydning om ham. Bare at tale om bestikkelse officer erstattet ordet "Money" på "frakker" eller "materiale til forskning."

"Uddrivelsen fra Paradis"

Rygter om, at den Tula guvernør og hans hold tager imod bestikkelse, meget snart nået Kreml. Andet ophold i høje stillinger at Vyacheslav Dmitrievich var kortvarig: i juli 2011 blev han løsladt fra sit hverv som leder af regionen. En måned senere Dudka "smidt ud" af det regerende parti med ordene: "for at miskreditere partiet i øjnene på offentligheden." Betjenten forlangte, at den "edinorosov" økonomisk kompensation i forbindelse med, at han trådte tilbage.

straffesag

I efteråret 2011, efterforskere beskyldt Vyacheslav Dmitrievich forbrydelsen. Han blev sigtet for at acceptere bestikkelse. Som en forebyggende foranstaltning for at husarrest er blevet valgt.

Forud for domstolsprøvelse af hans sag Dudka beordret til ikke at forlade den private ejerbolig, som tilhørte faderen til eks-guvernør. Bor i et luksuriøst palæ, som ligger tyve kilometer fra Tula, har sagsøgte ikke nødt til at give nogen kommentarer til journalister, i kontakt med en person på telefonen og surfe på internettet.

domstol

En straffesag blev hørt i december 2012. For acceptere bestikkelse anklager krævede passende straf, nemlig 9,6 års fængsel. Under retsmødet blev det fastslået i november 2010 en Viktor Volkov, der ledede den regionale afdeling af ejendom og jord forbindelser, og Viacheslav ønskede en bestikkelse for noget, som vil give virksomheder "GRINN" til leje i en periode på 3 år jord. Deres services embedsmænd anslået til 40 millioner dollars.

straf

For at begå grusomheder var Volkov 2,5 år, og den tidligere guvernør i Tula-regionen blev idømt 9,5 års fængsel. Også Viacheslav måtte kompensere staten for skader i mængden af 900 tusind rubler. Desuden blev han bandlyst fra at holde et offentligt embede, modtaget priser beslaglagte tidligere og regalier annulleret. Ved denne vending, begivenhederne var jeg ikke klar Dudka Vyacheslav Dmitrievich. officielle familie bestående af en kone, to sønner og en datter, var i en tilstand af chok fra hændelsen.

Naturligvis advokater Dudka denne dom syntes urimeligt, og de har indgivet en klage. Men den overlegne domstol dom stadfæstede.

Selvfølgelig, han Dudka Vyacheslav Dmitrievich (børn: den ældste søn Dmitri, yngste søn Vyacheslav, datter Maria) skyldig i at begå en forbrydelse nægtet en dom beskrevet som "kaos". Men den russiske Themis var dårligt bortskaffes til den officielle. Så sluttede sin karriere Dudka Vyacheslav Dmitrievich. Hvis den dømte afsoner sin straf? I efteråret 2013 blev en officiel-grafter overført til IR №1 (streng ordning), der ligger i byen Don Tula-regionen.

Denne resonant tilfælde kom i top mest højtprofilerede arrestationer, der har fundet sted med de russiske "offentligt ansatte" i de sidste 15 år. Rating var alle kendte tjeneste "Bi-Bi-Si." Hvad andet kunne tælle Dudka Vyacheslav Dmitrievich? Amnesty naturligvis kunne redde ham fra fængslet. Men hans tilfælde ikke falder ind under listen for prøveløsladelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.