Intellektuelle udviklingAstrologi

Lucky sten af Taurus kvinde

Vigtigste sten af Taurus kvinde

Dette, selvfølgelig, turkis. Dette mineral er et levende tegn på Jorden bringer kærlighed i livet og stabilitet, forudsat, at stenen er slidt hele tiden. For dem er født i slutningen af april og begyndelsen af maj, Turkis er en talisman. I udseende fossile uvist, om ejeren blev udsat for angreb udefra. Stone, idet hovedparten, kan dækkes med pletter, i dette tilfælde du bør give det en pause, tage i det hellige vand i flere dage. Men når du ændrer farven på turkis bør konsultere en læge, som er sandsynligt, det er et tegn på en sygdom.

Gems Taurus

Disse omfatter: safir, smaragd, opal, malakit, lapis lazuli, diamant. De har alle tjener som amuletter og talismaner for Taurus.

Stone of Taurus kvinde

safir

Med denne amulet nogen dør vil blive åbnet for dig. Beskytter bæreren mod bagvaskelse, fra svigt og undergang. Hvis kogegrejet er fremstillet af safir, at kvaliteten af fødevarer, som er i det, forbedret markant. Desuden er det er en talisman af kærlighed og troskab.

smaragd

En af de bedste forsvarere. Især når det er maskot for de stjernetegn tegn. Og det er bare et spørgsmål om Taurus. For at markere dette forår rig-grøn Beryl er en talisman af held og lykke på alle områder, herunder sundhed, kærlighed og rigdom. Som med de fleste mineraler, i stand til at skade menneskers ondskab og modbydelige, og omvendt vil imødekommende og venlige ejer hjælpe og beskytte ham.

opal

Cacholong mælket farve er specielt god til den smukke halvdel af befolkningen. Denne sten af Taurus kvinde holder familien, beskytter det bringer fred og velstand. Det har feminint. Stone munke, renhed af tanker.

malakit

Det er af stor værdi for påvisning af talenter hos børn. Så udvikler disse evner. Sten af visdom og viden, virker ved rensning af bevidsthed og oplysning tanke. Samt en talisman af kærlighed og sundhed talisman.

lapis lazuli

Denne smukke mineral er velegnet til folk, der er i tjeneste til at kommunikere med masser af mennesker. Giver veltalenhed og giver oratoriske evner. Vægelsindet ejere hjælper intelligent forbruge energi og være mere forsigtige i at begå forskellige love og behersket i sine udtalelser.

diamant

I stand til både hjælp og skade sin ejer, hvis den har modtaget en sten ulovligt eller er en person med lave begær og onde tanker. Det menes, at denne ædelsten fungerer bedre, når arvet enten som en gave fra en person, du har tillid til, ellers ingen god besiddelse af diamanten, for du vil ikke vende tilbage. Som en talisman kraftfuld. Det giver tapre krigere, der kæmper for en god sag, uovervindelighed og mod.

Og mere ...

Stone of Taurus kvinde bør være i stand til at kontrollere det, fordi det er ofte et tegn på Jorden lider overdreven både i gerninger og handlinger, samt i maden, udtalelserne. Tyren ved ikke, hvornår de skal stoppe. Generelt er det helt fredeligt og permanent mærke. For at opretholde de mentale styrke egnede stimulanser såsom amazonite og karneol og bjergkrystal og månesten hjælp udvikler gave fremsyn, intuition, gøre verden til et rigere åndelige forår konstellationer. Ikke anbefalet Taurus sten med stor energi potentiale, også aktiv, da tegnet er allerede høj nok vitalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.