FinanserValuta

Hvordan er tusindedele regninger? Beskrivelse og foto. Hvordan man genkender en falsk regning

Blandt pengesedler nogensinde udstedt af Bank of Rusland, er den mest populære for at være den tusindedel betegnelse i nominel værdi på 1000 og 5000 rubler. Men de er også, og mest problematiske, da det er deres hyppigst forfalskede angribere.

Ifølge eksperter, for at udveksle falske penge svindlere sendt til tankstationer, bilvask, tankstationer, i små butikker og andre organisationer, hvor arbejdsgangen er sat i drift, og der er ingen mulighed for at kontrollere sedler er ægte. Men ikke altid til denne dyre udstyr skal bruges. For information om, hvordan du undersøger uden ham, og vi vil diskutere i denne artikel.

Pengesedler 1000 rubler nærbillede

Pengeseddel af 1997 blev først sat i omløb i begyndelsen af januar 2001. Størrelse tusindedel pålydende værdi svarer 157 x 69 mm. Den er lavet af høj kvalitet bomuld papir. som blev overværet af tal i form af et monument over Yaroslav den Vise, kapellet og Kreml byen Jaroslavl i baggrunden (på forsiden af sedlen), klokketårnet og kirken opkaldt efter Ioanna Predtechi (på bagsiden).

Den pålydende er repræsenteret i blå-grøn farve. Den indeholder en række maskinlæsbare sikkerhedsfunktioner, og udmærker sig ved Bank of Ruslands emblem. Ifølge reglerne er det sidstnævnte påføres med en speciel blæk (OVI).

Afmærkning på tusindedel regningen

For at undgå forfalskninger, har bankens repræsentanter givet hver prøve tusindedel noter en vis grad af beskyttelse. For eksempel under fremstillingen af hvert pengeseddel indført lys grøn og rød fibre er vist i en særlig sekvens og efterfulgt af skiftevis gul og rød.

Anden form for beskyttelse anses regninger tilføje en transparent beskyttende linje omfatter gentagelse et sæt ord. Men du kan kun se det, når forpremiere pengesedler i lyset. Desuden de robuste beskyttende elementer er de vandmærker er til stede på højre og på venstre side (for pengesedler felter).

Ændring tusindedel regninger i 2004

I 2004 har den gamle tusindedel regningen gennemgået nogle ændringer. I løbet af sin udvikling blev nye metoder til beskyttelse anvendes. For eksempel var der en lodret placeret indskriften: "Ændring af 2004".

Hertil kommer, at våbenskjold i byen Jaroslavl på regningen dækkede samme særlige maling der og logoet for banken på pengesedler i 1997. Blandt de øvrige ændringer, der blev indført i produktionen af 1.000 rubler, kan du også vælge:

 • indførelsen af papiret flere farver - lys grøn, rød og grå;
 • tilsætning metalliseret windowed tråd;
 • Udskrivning af logoer bank skift (det erhvervede og opvokset konturer dannet i grøn);
 • tilsætning af det nominelle digitale udpegning foretaget af mikroperforering;
 • udseende af et felt med de latente moire striber;
 • skiftende print digitale værdi (mødte grå maling);
 • ændre flerfarvede ornamentale strimler;
 • indførelse af nye tegn for Sensor afsløring maskiner (bestemt ved indvirkning af ultraviolet stråling).

Som du kan se, har den opdaterede tusindedel regningen (fotos kan ses i artiklen) ikke ændret sig meget i sammenligning med en prøve af 1997. Det har dog fået en række yderligere tegn på, at hjælpe med at skelne falske penge fra banken.

Ændring tusindedel regninger i 2010

Den følgende ændring af 1000 rubler fandt sted i august 2010. Især hun rørte farvevalg. Generelt den tidligere design var i 2004. Derudover var der en inskription "Mod 2010" på forsiden af papiret. Blandt andre nyskabelser, der vises på sedlerne, kan identificeres som følger:

 • grå tone udseende af beskyttende og dikroiske fibre;
 • helhedsindtrykket sikkerhedstråden;
 • kombineret udseende vandmærket i kupon-område;
 • anvende en våbenskjold byen Yaroslavl særlige magnetisk blæk med ekstra visuelle effekter;
 • forekomsten af fine linjer relief kupon områder;
 • øge højden af cifre i serienummeret, som ligger til venstre;
 • forekomsten af det nye element med små farvede striber (placeret i den nederste del af regningen);
 • introduktionen af flere papir elementer med magnetiske egenskaber.

Hertil kommer, at tusindvis noter 2004 modtog yderligere tegn, der er synlige i ultraviolet lys.

Generelt om 5000:e regningen

Bill kom i omløb i juli 2006. Dens dimensioner svarer til 1.000 rubler. Det blev gjort på en kvalitet hvid bomuld papir. Det kan ses lys grøn, grå, rød og stribet blå og røde fibre. Også på penge i denne serie præsentere et vandmærke (i felterne til højre og venstre) og en sikkerhedstråd med et hologram.

På forsiden 5 omfatter en regning tysyachnaya tegning monument NN Muravyov-Amur og Khabarovsk maleriske havnefront. På bagsiden af penge, kan du se broen over Amur. Farvepaletten er domineret af noter brunlig-rød farve.

Hvad beskyttende funktioner til stede på penge i 2006?

På tidspunktet for de fem tusindedel regninger Bank of Rusland følgende typer beskyttelse er blevet gennemført:

 • Skjulte Moire mønstre i markerne;
 • anvendelsen af optisk variabelt blæk type i våbenskjold Khabarovsk;
 • Brug belægning med følgerne af polariseringen (når den anvendes bank logo);
 • anvendelse af digital pålydende;
 • anvendelsen af en blind prægning;
 • øge det første ciffer i serienummeret fra venstre mod højre.

Som det fremgår af listen, 5000:e lovforslag i 2006 havde en stærk beskyttelse. Men dette ikke stoppe angriberne. Ifølge eksperter, sammen med pengesedler i pålydende værdi på 1.000 rubler af svindlere fik øje og fem tusinde. For at reducere antallet af falske sedler, Bank of Rusland afholdt en ny modifikation procedure.

Ændring af fem tusindedel regninger i 2010

Efter planen af banken modifikation perioden 5000 rubler begyndte i september 2011. Hvad har ændret sig? Hvis du er opmærksom på de nye penge, kan du finde en masse til fælles med prøverne i 1997. Men i modsætning til dem, de opdaterede trosretninger ændret, mix af primære farver. For eksempel at erstatte de lyse nuancer kommer mere stille pastelfarver.

Desuden har tusindvis pålydende i nominel værdi på 5000 rubler blevet suppleret med følgende mærker af forskel:

 • tilstedeværelsen af tynde mønstrede linier på kanterne af områder;
 • moirékanter med yderligere farvet segment;
 • kombineret med et vandmærke;
 • Khabarovsk våbenskjold optisk variabel effekt billedskift når at ændre sin holdning;
 • tilstedeværelsen af yderligere elementer på de magnetiske egenskaber.

Enkle metoder til at kontrollere pengesedler for ægthed

På trods af alle de bestræbelser, som banken, pengesedler i pålydende værdi på 1000 og 5000 rubler fortsætte med at gå. Og selv hvis det sker langt sjældnere end før, er der altid sandsynligheden for at få en værdiløs falsk. Men hvordan man kan kontrollere tusindedel regningen? Uanset om det er 1000 eller 5000 rubler, tjek dem ud bliver ikke let. Især kan du bruge enkle metoder til dig selv.

Så den første ting at gøre - at undersøge de penge omhyggeligt. En af de mest almindelige tegn på forfalskning, i henhold til bankens repræsentanter, er tilstedeværelsen af ujævn skrifttype og udskriftskvalitet. Den anden tegn anses for at være fuzzy eller ingen tegning billeddetaljer.

Den tredje vigtige punkt, når det bruges til at udskrive papirpenge har en anden tæthed. Ifølge eksperter, kan en sådan sondring bestemmes ved at betragte nogle få tusindedele regninger for lys. Og, selvfølgelig, er værd særlig vægt på tilstedeværelsen af vandmærker, logoer og beskyttende farvede hår. Derudover er der andre testmetoder er specifikke for hver regning individuelt. Om dem fortælle dig mere.

Hvordan kan jeg kontrollere tusindedel regningen?

Holding en pengeseddel på 1000 rubler, bemærk våbenskjold i byen Jaroslavl. For rigtige penge, kan du se den vandrette iriserende strimmel placeret i midten. Hvis lovforslaget gengæld bør dette band bevæge sig op og ned (i forhold til den oprindelige position).

Den anden ting at se på - året tusindedel trosretninger. I den oprindelige, vil du se 1997 Og ved at placere regningen til lyset, vil du se år ændringen - 2004 eller 2010 tredje autentificering funktion - tilstedeværelsen af vandmærket i form af et portræt Yaroslava Mudrogo (på en hvid feltnoter).

Desuden skal du omhyggeligt teste ordene "Billet Bank of Rusland" og hendes tilstødende strimler. Da etiketten blev oprettet for folk med handicap, er denne tekst og bands præget. De kan nemt føle med fingrene. Hertil kommer, et nærmere blik på en ensartet grøn feltnoter. Når vippe, kan du se de gule og blå striber på baggrunden.

Og endelig en detaljeret undersøgelse, tegne en bygning placeret på højre side af kapellet, består af en lille grafiske billeder og inskriptioner.

Sådan kontrolleres fem tusinde dollarseddel?

Fem tusind pålydende har også sine beskyttende funktioner. For eksempel, hvis lovforslaget vippes til den ene side, vil billedet af emblem på det ændre dens farve til højrød gylden grøn. Det andet vigtige punkt - sedlen vippes, er opmærksomme på den monotone felt (placeret mellem indskrifterne "5000" og "Khabarovsk"). I baggrunden, som regel, er der iriserende strimmel.

Den tredje træk er tilstedeværelsen af et vandmærke på en pengeseddel felter. På den ene side, det er "5000", og på den anden - et portræt af N. N. Muraveva-Amur. Dernæst tager et nærmere kig på sikkerheden tråd. På nuværende tidspunkt er det ikke alle pengene er skjult under papiret og delvist stikker, der danner en slags perlemorsfarvet stiplede linje. Hertil kommer, når forpremiere det i lyset, kan du se lyset nummer 5000 på en ensartet mørk baggrund.

Nu hvor du ved hvordan man kan kontrollere ægtheden af penge. Ifølge repræsentanter for banken, nok af alle tre funktioner for at sikre, at regningen er ægte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.