TravelingRejsetips

Planlægning af en sommerferie? I Dagomys der noget, du vil!

Ferie i Tyrkiet eller Egypten har længe været normen for den gennemsnitlige russiske. Af den måde, er der intet galt - smukke strande, varmt hav, tjenesten er øverste hak. Men der er et "men" - en doven ferie så hurtigt keder sig, ligesom charme. De, der er mæt af oversøiske lækkerier, kan det være tilrådeligt at få i en af de russiske feriesteder, som vi har mange. Kendt paradis kaldet Sochi er fyldt med mange overraskelser. En af dem - landsbyens Dagomys, ligger kun 12 km fra centrum af den største by, men det sammenligner positivt med andre nærliggende resorts. Hvad er charmen ved dette sted?

Svimmel renhed og friskhed af naturens Dagomys

Hvil i Dagomys kan ikke overraske (i en behagelig følelse af ordet). Han vil forblive i din hukommelse i lang tid. Usædvanligt frisk luft, givet nærhed af varmt og rent hav, i de første minutter forårsager mild svimmelhed uvant. Der er ikke sådan kedelig varme, som i andre skisportssteder i Big Sochi. sommer klima i Dagomys blød, lidt køligere på grund af specifik topografi af bjergene, hvilket skaber en kold luftstrøm. Men på samme tid havvandet har tid til at varme op til en behagelig temperatur, forbliver så gennemsigtig som muligt.

Dagomys - er ikke kun fantastiske strande, men beskæftiger sig med historiske og naturlige rigdomme

Strande - rullesten, de strækker sig bredt og påvirke dens renhed. Der er også en gratis svømning område, og løn. Sidstnævnte kan være gavnlig for en række rekreation. Dagomys byder på masser af underholdning: fra puljen og børns vand dias til faldskærm tur. Du kan beundre den smukke natur med et fugleperspektiv. Et kig på, hvad der er! For eksempel i Uch-Dere (nær Dagomys) er et højt bjerg, hvor der dyrkes te - den nordligste i verden. Det er også kejserinde Palace, hustru til Nikolaj II, ligesom mange tehuse. Sørg for at gå for en tur og besøge disse storslåede steder.

Du kan tilbringe en meget spændende og aktiv ferie i Dagomys. Sochi er berømt for sine sightseeingture, interessante turistmål og naturlig rigdom. For eksempel, tage en tur til søen Riza, baner vejen igennem Bzyb slottet, tage en dukkert i Blue Lake, legering på bjerget floder, eller lytte til stilheden i en af de mange huler i Dagomys.

Komfort plus underholdning - en perfekt ferie

Hvil i Dagomys kan ikke kun interessant og dynamisk, men også meget komfortable. Der er mange smukke gostinnits, samt en bred vifte af pensioner og sundhedscentre, hvor man kan ikke kun rart at tilbringe tid, men også at passere alle mulige behandlinger og spa ozdoroveniya. Et godt sted til dette formål - et malerisk land ejendom i den vestlige Russian River, ikke langt fra selve landsbyen.

Renheden af havvand og frisk bjergluft lade ind i dit nye liv. En fascinerende udflugter og attraktioner tillade masser af sjov, have det sjovt og slappe af, uden at miste aktivitet. Her kan du ride på heste, besøger den lokale hestesport klub, gå til en fodboldkamp i et komplekst "Dagomys", spille paintball eller mini-golf, lære om historien om Krasnodar te i museet, som ligger tæt på centrum af landsbyen.

Hvad kan der gøres ved at gå på ferie i Dagomys, så det er keder sig. Så velkommen til at købe billetter og gå i retning af spændende opdagelser, oplades med den positive energi af den venlige sol, kærtegne hav og sundhed forbedrende bjergluft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.