SundhedKvinders sundhed

Valgfag kejsersnit: alt, hvad du behøver at vide om det

Planlagt kejsersnit kan præ-tildelt i overvågningen af patientens tilstand og graviditet. Prøven skal udføres af en fødselslæge-gynækolog og andre specialister. Det bør være en terapeut, endokrinolog, øjenlæge. Kirurgen kan også brug for rådgivning, neurolog, ortopæd. Hver af de eksperter giver deres anbefalinger for håndtering af graviditet og konkluderer om leveringsmetode. Med hensyn til den endelige beslutning om operationen, er hans læger tager et barsel hospital.

Så kan elektiv kejsersnit gives i følgende tilfælde:

- med tilknytning og forliggende moderkage;

- hvis der er ardannelse i livmoderen;

- hvis deformationen af bækkenet og tumorer på dem;

- hvis mødre indsnævre bækken;

- patologier i vagina og bækken;

- hvis fosteret har en vægt over 4 kg;

- når udtrykte uenighed knogle pubis, ledsaget af smerte, når du går;

- i nærvær af uterine fibromer, svær præeklampsi, alvorlige sygdomme i det kardiovaskulære system, nervesystemet;

- med stærke årer vaginal område;

- tværgående anbringelse frugt;

- kronisk hypoxi eller fejlernæring fosteret ;

- i tilfælde af cancer;

- en forværring af genital herpes.

Fælles erklæring om driften af nogle "eksperter" kan forvirre gravid. Derfor er der tilfælde, hvor en kvinde beslutter hun ikke føder naturligt og vælger planlagt kejsersnit. Anmeldelser føder og den første og den anden metode kun bekræfte, at naturlig fødsel er bedre end kirurgi. Og på trods af frygt, ikke give dem op, når der ikke er noget presserende behov.

Forberedelse til operation

Modtagelse af den opfattelse af behovet for kirurgi, skal du underskrive en skriftlig aftale om det planlagte kejsersnit, som er beskyttet mod eventuelle beskyldninger moderen og hendes slægtninge. 1-2 uger før operationen patienten sendt til hospitalet. Hun kan udnævne yderligere undersøgelse. Nogle tilfælde kræver medicinsk tilstand korrektion. barnets tilstand er også vurderet. I mangel af alvorlige komplikationer hos patienten til at sætte på hospitalet dagen før operationen, eller dagen for at udføre. Efter den 20. uge af graviditeten en kvinde kan tilbyde at donere blod (300 ml), som er frosset og lagret i spetsmorozilnike. Hun kan have brug for til transfusion under operationen. Vær sikker på at drøfte med din læge, som skal udføre elektiv kejsersnit, alle nuancerne i det forberedende, operationelle og postnatale periode.

reoperation

Den anden elektiv kejsersnit er sikrere sammenlignet med naturlig fødsel i følgende tilfælde: i nærvær af en forliggende moderkage eller bundstykket levering; Når den tidligere operation lodret uterin indsnit blev lavet i forbindelse med korset Previa eller meget tidligt født baby; hvis der var en bristning af livmoderen i den foregående fødsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.