SundhedKvinders sundhed

"LikoMast": anmeldelser, sammensætning og anvendelse

Til behandling af mastitis, mastalgi, funktionelle, organiske og hormonelle abnormiteter, læger anbefaler stofmisbrug "LikoMast". Han er i stand til effektivt og hurtigt nok til at hjælpe, hvis der er tegn på problemer. Dette lægemiddel er en bemærkelsesværdig kilde til vitamin A, C og E, lycopen, mikro- og makroceller. "LikoMast" anvendes ofte til at mætte antioxidant kost.

Komponenter "LikoMast" stof

Alle, der kommer til at bruge denne medicin, så husk, at han ikke er et lægemiddel. "LikoMast" har kun positive anmeldelser. Kvinder siger, at de ofte bruge det som et kosttilskud, der kan hjælpe med en række problemer med kroppen. Det stof har en gunstig virkning på hele kroppen. Det indeholder en stor mængde af naturlige antioxidanter, vitamin forskellige puljer, mikro- og makroceller inden dens sammensætning.

Ofte er den menneskelige krop forarmet på grund af manglen på naturligt carotenoid, som ikke er i stand til at producere på egen hånd. Inkluderet i "LikoMast" naturlige lycopen formulering fremstillet med særlig teknologi af specifikke tomatsorter. Han er tilstrækkeligt fylder kroppen af carotenoider. Som en antioxidant, lycopen fungerer tilstrækkeligt hurtigt og effektivt sammenlignet med β-caroten (mere end 2 gange) og vitamin E (100 gange mere).

stoffet

Som nævnt ovenfor, i "LikoMasta" indbefatter talrige vitaminer og nyttige elementer. Det er takket være dem, at medicin effektivt kan forbedre tilstanden af den menneskelige krop. Men før du køber en detaljeret undersøgelse kræver "LikoMast". Vejledning til brug, vil anmeldelser hjælpe dig med dette. For eksempel, lægerne siger stoffet er second to none. Og alle takket være sin rige sammensætning:

  1. Vitamin A. At dømme efter bedømmelserne af læger, det hjælper med at regulere fordøjelsen af proteiner, normaliserer stofskiftet, oxidationsprodukter og reduktionsprocesser, funktioner i kroppen på celleniveau.
  2. Vitamin C forbedrer immunitet, evne til blodpropper "LikoMast". Af læger siger, at det regulerer cirkulationen mekanisme, hjælper med at syntetisere kollagen og procollagen, forbedrer stofskiftet af jern og folinsyre.
  3. E. Vitamin At dømme efter de anmeldelser af læger, det forhindrer oxidation af fedtstoffer, til opgave at beskytte cellerne. Det er meget vigtigt i processen med blodcirkulationen og vævsreparation. Vitamin E kan bruges til at lindre symptomerne på præmenstruelt syndrom og mammae fibre.

Hertil kommer, at lægemidlet indeholder også nyttige elementer. I kombination med vitaminer fra gruppen fungerer effektivt selen - et element, der udfører funktionen af enzymsystemet. Det fungerer også som en kraftfuld antioxidant. Takket være ham, "LikoMast" som gennemgår bekræfte sin effektivitet, nyder stor efterspørgsel. Zink - en anden sporstof, en del af lægemidlet. Han aktiverer hormon menneskelige sfære, regulere biokemiske reaktioner i hans krop.

Indikationer

"LikoMast» (LikoMast) har gode anmeldelser og patienten. Mennesker beskriver lægemidlet som et glimrende middel til at forbedre tilstanden af kroppen. Det er ofte omtalt som opbevaringssted af forskellige vitaminer, lycopen, zink og selen. Patienter rapporterer, at medicinen er med til at helbrede mastitis, mastalgi, funktionelle, organiske og hormonelle abnormiteter. Han er en fremragende bio-tilsætningsstoffer til fødevarer. Men på trods af den tilsyneladende uskadelighed, stoffet har nogle kontraindikationer. Derfor, før du bruger konsultere din læge.

Dosis anbefalinger for anvendelse og opbevaringsforhold af stoffet

Sådan bruges "LikoMast"? Anmeldelser tyder på, at drikke Kapsler 1 gange om dagen efter måltider. Tage stoffet skal være for en måned eller som anbefalet af din læge. Tabletterne skal synkes med hele, uden at tygge, men med rigeligt vand. Hovedbestanddelen af lægemidlet - lycopen. Her er der også vitamin C, A, E, selen og zink. De supplerer sammensætningen.

Kontraindikationer har også "LikoMast". Udtalelser viser, at brugen af narkotika er forbudt at dem, der hver for sig ikke kan tåle de enkelte komponenter af lægemidlet, samt gravide og ammende. Ideelt set, hvis et lægemiddel opbevaringstemperatur ikke overstiger 25 grader. På samme sted, hvor den ligger, skal være utilgængelige for børn. Opbevar medicin bør ikke være mere end 24 måneder ved samme temperatur. Efter denne periode, bør "LikoMast" ikke anvendes. I en gennemgang af patienter indeholder også information om formen af frigivelsen af lægemidlet - en blød gelatinekapsler rød. Emballagen kan være 1, 3 eller 6 blister. Hver indeholdt 10 tabletter.

konklusion

Dette stof er meget populært. Når det bruges korrekt, kan markant forbedre tilstanden af "LikoMast" organisme - anmeldelser bevise endnu engang, at det er helt sikkert og effektivt. Ifølge dem, det fjerner smerter i brystet, brystet, lindrer PMS symptomer, hjælper berige kosten og forbedre metaboliske processer, uden at forårsage nogen skade på kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.