SundhedKvinders sundhed

Sådan vasker?

Normalt finesser spørgsmålet om, hvordan man korrekt vaske, fortalte pigerne deres mor. Men af en eller anden ukendt årsag, mange af os glemme alt om disse regler op til det øjeblik, indtil der er nogle meget ubehagelige intime sygdom.

Derfor bør alle piger og kvinde ved, hvordan man korrekt vaske. Det er lige så vigtigt at holde sig for øje, hvilket betyder i dette tilfælde er det bedre at bruge.

Sådan vasker?

I alt er der nogle tips hvorefter du vil være i stand til at opretholde intimhygiejne på et passende niveau:

Hvilket værktøj er bedst egnet til en sådan procedure? Den ideelle løsning - specielt designet til intimhygiejne gel, som indeholder den optimale (neutral) syreindhold.

Disse geler er ikke tørre ud bud område, holde surhedsgraden på det rette niveau, og det beskytter kønsorganerne af avl af skadelige bakterier. Derudover næsten alle geler til intimhygiejne tendens til at fugte den vaginale slimhinde. Før vi spørge, hvordan at vaske korrekt forstå, at du ikke bør gøre dette med en simpel sæbe, fordi det fører til ødelæggelse af det naturlige miljø af dine reproduktive organer, og skaber et miljø, alkalisk, som er meget aktive bakterier formere sig. Når du er fristet til almindelig sæbe, du bevidst skabe de betingelser, hvorunder der kan opstå de inficerede kønsorganer.

Podmyvanii bør kun ske med varmt vand, og kun helt rene hænder. Efter alt, for dem for hele dagen akkumuleres en række snavs, bakterier og andre ting, der kun forestille at du er i stand til at uforvarende komme ind i din krop. Så endnu en gang: dine hænder før rengøring behovet for at vaske grundigt.

Ikke egnet til en sådan procedure det kolde vand. Ellers let at "tjene" en temmelig alvorlig betændelse. Og det er, som bekendt, den ubehagelige og ville kræve en meget langvarig behandling.

Sådan vasker en kvinde? Kun i retningen fra for til bag, det vil sige fra pubis til anus. du kan ikke gøre det modsatte i hvert fald! Du ønsker ikke at bære smitte fra anus?

Det er ikke nødvendigt at lede strøm af vand direkte ind i skeden. En sådan handling ville føre til, at du vaske væk beskyttende hemmelighed, som er så nødvendig for organismen. Og det vil give smitstoffer komme ind kønsdelene.

Erfarne kvinder kan hævde, faktisk udføres, nogle douche - vaske skeden med det samme. Men det er ikke nødvendigt at sammenligne de to procedurer. Efter alt, er det sidstnævnte beregnet til behandling, og derfor, på det tidspunkt, hvor problemet opstod. Endvidere er udskylning udføres under anvendelse af terapeutiske præparater, og ikke rindende vand. Og den sidste grund: det er normalt tildelt en gynækolog. Ja, og i øjeblikket et stigende antal læger mener, at en sådan procedure er at give, ikke bare af den grund, at det udvasker den nødvendige beskyttelse.

Brug aldrig når podmyvanii yderligere værktøjer såsom svampe og skuresvampe (ja, det sker!). Tro mig, er dine hænder helt klare procedure selv. A samme rensemidler kan i høj grad beskadige sarte slimhinder og dette vil føre til indtagelse af en flerhed af skadelige bakterier. Hvis du ikke kan bruge en vaskeklud, for eksempel, før epilering, så prøv i det mindste at gøre alt omhyggeligt, ikke at røre ved kønsdelene.

Du skal have særlige håndklæder til personlig hygiejne. Og pas på, så det altid har været den mest rene og bløde. Efter stiv stof spænder skade buddet område.

Når du tørre, ikke gnide deres private dele, og bare forsigtigt slettet dem. Håndklæde bør altid være rene, dette vaske det så ofte som muligt og altid stryges med et varmt strygejern. Kun gennem sådanne procedurer, vil du være i stand til at sikre beskyttelse mod indtrængen af bakterier i din krop.

Her er nogle enkle tips, der forklarer, hvordan man kan vaske korrekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.