FormationVidenskab

Millennium (Y-generation, den generation "næste"): alder, grundlæggende funktioner

For første gang udtrykket "Generation Y» dukkede op i vestlige sociologi, som er meget populær teori om generationer. Ifølge denne hypotese, som er udviklet af amerikanske Neil Howe og William Strauss i 1991, kan menneskehedens historie opdeles i flere tilbagevendende cyklusser. De svarer til den periode, omkring 20 år i længden.

oprindelsen af udtrykket

Den nye generation af Millennium (i oversættelse fra engelsk - "Millennium"), eller Y, - det er mennesker, der er født i 1981-2000. Denne klassificering kan variere afhængigt af hvilket land og hvilken slags samfund er på spil. Vestlige sociologer forsøger på denne model i første omgang i USA. Har sin Millennium generation i Rusland. Dens grænser bestemmes inden for ca. 1985-2000 år.

Detaljer om fænomenet "y" Howe og Strauss skrev i sin bog, "Climbing årtusindskiftet generation:. Den næste store generation" Den blev udgivet i 2000. På det tidspunkt, højtstående repræsentanter for den yngre generation netop fejret deres kommende af alder og forlader skolen. Forfatterne forudsagde, at de nye unge måtte radikalt ændre begrebet unge i de kommende år.

Børn af en ny æra

Fremkomsten af generation Y er forbundet med flere faktorer. Chief blandt dem - det er en befolkningseksplosion i begyndelsen af 1980'erne, da USA er steget kraftigt niveauet for fertiliteten .. Det kaldes også "ekko boom", hvilket er grunden til repræsentanterne for denne generation er også kendt som "ekko årgange".

Demografiske udsving har forekommet periodisk i hele menneskehedens historie. Derfor er en langt vigtigere element i befolkningen i Millennium var deres opvækst under fødslen og hurtig udvikling af moderne kommunikationsmidler. Vi taler om e-mail, mobiltelefoner, sms, internet, sociale netværk. Alle dragt af moderne liv synes banal i dag, men for tyve år siden, de var i deres vorden og er til rådighed ikke for alle, selv i USA.

Generation Y var heldig den første til at blive ejer af nye teknologier, som du kan kommunikere frit med personen på den anden side af verden. Alle moderne institutioner: .. Staten, nation, byen, familie, kirke, virksomheder, mv - er nødt til konstant at ændre og tilpasse sig nye vilkår. Unge har evnerne til at vænne sig til at ændre og ændre forhøjet til det absolutte. Generation Y er allerede i sin ungdom en unik oplevelse, som ikke var, at tidligere generationer.

Evnen til at håndtere informationer

I dag, kan nogen uden nogen hindringer for at offentliggøre deres arbejde og udtrykke deres synspunkter. Der er funktioner i denne moderne æra og minus. Strømmen af information er blevet så stort, at det er allerede en stor indsats for at filtrere det. Samtidig, hvad vi ved i dag, i morgen kan være blevet håbløst forældet. Teknologier og projekter, der kun går syntes fiktion science fiction var blevet virkelighed. Denne forandringstakt fortsætter med at vinde momentum. I en verden, hvor intet er permanent, virkelig bliver det vigtigt kun den hurtige reaktion. Den ældre mand, jo sværere er det at acceptere eksistensen af sådanne principper i informationsalderen. Men en ny generation af mennesker, har disse regler forstået fra en tidlig alder, og kan navigere uden problemer i den moderne verden.

Hvorfor unge kan nemt leve under sådanne forhold? Fordi hun ikke vidste, at det ikke er tilfældet. Permanent variabilitet har altid været et medium for deres eksistens, og den stigende globalisering gør det muligt at føle sig som borgere i verden, mens der i den ældre generation det forårsager en følelse af fremmedhed og nogle gange endda afvisning. Født i midten af det XX århundrede, ikke uden anstrengelse forsøger at holde op med at accelerere den teknologiske boom, mens de unge opfatter, hvad der sker givet.

Brug af internettet, kan unge hurtigt og enkelt at understrege deres individualitet. De har en vane at absorbere stadigt voksende strøm af mad til deres sind: tekst, billeder, lyd - i dag er der ingen frigivelse af informations-formater. Antal lejligheder til at lære noget nyt og vokse. Det kunne være at lære, selv-uddannelse, nyheder, underholdning, sundhed, planlægning af livet, livsstil, søgen efter de åndelige fundament, og så videre. D. Hvis deres forældre skulle gå på biblioteket og tilbringe et par dage til at finde bogen, så er denne unge kan finde de s informationskilde på få minutter. Sig selv øger grænsen for viden, der kan absorbere én person. Det sker naturligt. Folk Gen Y kan være den mest uventede blanding af synspunkter, teorier og ideer.

Habit forandring

I dagens verden, myndigheder og magter kan ændres for vore øjne. Men selv disse ændringer er ikke bange for generation Y. Det bruges til heltene fra den dag, og mener sådan situation normen. Selv en hurtig informationsstrøm ikke er forvirret ungdom. Hvis den ældre generation er tabt til ham, repræsentanterne for den tusindårige generation er i stand til at forstå fluen dagsorden og føle eksperter i alle spørgsmål.

Forskerne siger, at den nye unge er vokset i forhold til den offentlige opmærksomhed, når børn bliver indpodet en vane med at være selvhjulpne. Måske dette er grunden til lovgivningen i tankerne, som Generation Y er på udkig i en ukendt fremtid. Det er ikke knust af den samlede styring af det miljø, hvor børn vokser op tidligere X.

Interesser og prioriteringer

FN anslår, at i dag Millennium generation er omkring en fjerdedel af verdens befolkning (1,8 milliarder mennesker). Nu er disse mennesker fra 18 til 35 år. Forskerne siger, at nutidens unge er ikke interesseret i religion - mindst en tredjedel af de unge betragter sig selv til ateisme. En anden halvdel af "y" ligeglade med politik, understøtter ikke noget politisk parti og ikke går til stemmeurnerne. Desuden er disse unge mennesker er ikke villige til at knytte deres liv med det samme arbejde.

Ifølge meningsmålinger, to tredjedele af amerikanske studerende ønsker at være millionærer. På grund af dette og mange andre grunde Generation "næste" er anklaget for lunefuldhed og narcissisme. Ønsket om at gøre de unge virkelig stor. Af samme amerikanske statistikker, 47% ønsker at gå på pension før tres år på bekostning af deres egen stat, og omkring 30% mener, at blive millionærer før fyrre. Alle disse funktioner i Generation Y er gyldige ikke kun i forhold til USA. Frugterne af kapitalismens synlige og i Europa, og i Rusland, og i andre udviklede lande - Japan, Korea, Canada, og så videre ..

formation

Unge og aktive medlemmer af Generation Y tilhører den mest racemæssigt forskelligartet lag af verdenssamfundet. Der er andre basale funktioner. De er markant anderledes generation "næste" fra tidligere generationer - X (alder 35-49 år) og store årgange (alder 50-70 år). Uddannelse for nutidens unge forrang ægteskab. For eksempel kun en fjerdedel af amerikanerne i alderen 18-32 har allerede binde knude. Dynamikken er således, at andelen af gifte konsekvent fortsætter med at falde.

Forsinke starte en familie er oftest forbundet med et ønske om at lære at leve og forsørge sig selv. Uanset årsagerne kan angives med tillid til, at den kan træde i voksenlivet for de unge i dag er meget vanskeligere end for deres ældre pårørende. I alle denne generation "y" stod over for et alvorligt problem med at finde beskæftigelse. 25% af den franske ungdom leve uden arbejde, i Italien er tallet 40% i Grækenland og Spanien - næsten 50%, i Rusland - 23%. Mange tjener uformelt.

Forholdet til arbejde

Hvad betyder det nye årtusinde generation for arbejdsgivere? Dette spørgsmål er dedikeret til en masse forskning. De unge i dag for det meste vil have det hele på en gang, er det ikke villige til at stille med uinteressant, rutinearbejde og ønsker ikke at rive det fra hans egen skabende selvrealisering. Alle de særlige kendetegn ved Gen Y sige, at det er idealistisk og endda barnlig infantil. Det betyder, at de unge er ikke tilfredse med, at vi i dag nødt til at udholde de prøvelser, at alt var godt i den ukendte fremtid.

"Y" pleje lidt om den formelle del af hans arbejde (rang og position). Meget mere interesseret i deres fysiske og følelsesmæssige komfort. Ifølge deres ideelle job er, og forårsage en fornemmelse af deres egen vækst og udvikling. Manglen på personlig bevægelse forstyrrer stærkt dem, der hører til den generation af det nye årtusinde. Behovet for fysisk komfort er udtrykt i behovet for at bruge penge til at rejse og leve i værdighed. "Y" kan kaldes idealistisk tidligere æra med de behov, generøse XXI århundrede.

At få et nyt job, er en ny unge ikke på udkig efter måder at tilpasse sig det, det er tværtimod, passer det arbejde "for sig selv." I stigende grad unge arbejdstagere nægter at tro, at selskabet vil redde dem i en vanskelig situation, og derfor ikke er villige til at gøre store ofre af hensyn til den næste opgave. Moderne karriere af en ung mand - en samling af mange små transaktioner med forskellige virksomheder, hvor alle parter er hinanden, hvad de ønsker. Sådanne professionelle relationer er udelukkende baseret på princippet om gensidig fordel. Generation Y er i stigende grad udtrykt uenighed med afgørelser fra myndighederne, jo mere inaktivt den forrige generation X. De unge har en tendens til at ignorere den sædvanlige hierarki af magt i selskaber. Samtidig er det med meget mere respekt for de værdige og komfortable arbejdsforhold.

positiv generation

Med alle de forkælede og individualisme generation "y" af hans repræsentanter nemt kan rekonstrueres, hvis den træder i en helt ny, ukendte forhold. Forskerne siger, at nutidens unge har meget til fælles med de unge tidligt XX århundrede, hvor Europa oplevede sin "Magnificent Century" og technogenic revolution, betyder det ikke kender rædsler verdenskrigene.

På samme tid, "y" er en stor kløft med deres forældre og bedsteforældre. Dette er især mærkbar i afgrunden af vores land. Millennium Generation i Rusland ikke kender eller kan huske turbulensen i 1980'erne og 1990'erne, da Sovjetunionen og derefter Den Russiske Føderation var i den vanskelige politiske, økonomiske og sociale situation. Derfor kom oplevelsen af kynisme af deres forældre, og troen på den lyse fremtid af den unge.

Selfish eller individualistisk?

I Rusland er ofte fordømt selvcentrering, der kendetegner nutidens unge. Millennium - en generation, der er blevet et spejl svar på den forrige generation, der voksede op i Sovjetunionen og meget afhænger af, hvad jeg tænker på ham omgivende samfund. Nogle sociologer foreslår at overveje "y" er ikke egoistisk, men snarere samoorientirovannymi. Adskillige tidligere generationer levede under den officielle ideologi når at gennemføre dit eget projekt fordømt af samfundet, det var yderst vanskeligt. Personer for at afværge "generelle linje", blev marginaliseret. I dag, hvor en sådan stiv ramme ikke længere eksisterer, unge har større mulighed for selvrealisering.

Den nye kapitalistiske økonomi med forbrugernes kultur cravings naturligt bringer til hele individ. Som en konsekvens - repræsentanter for Generation Y er langt mere tilbøjelige til at tænke om sig selv og lytte til dig selv. De mener, at de kollektive interesser ikke bør krænke deres egne individuelle interesser. En sådan selvoptagethed er ikke ødelæggende - det bare benægter tværs-justering.

Unge og penge

På grund af den vilkårlige ønske om at få en uddannelse Generation Y er meget belastet med mere gæld, end deres forældre på samme alder. Derfor forud for nutidens unge står over for alvorlige økonomiske problemer. Undersøgelser viser, at omkring 85% af repræsentanterne for Millennium har lært at spare penge på månedsbasis. Samtidig, kun en tredjedel har et specifikt langsigtet plan for forvaltning af deres midler. Dagens ungdom kun sparer, mens deres forældre og bedsteforældre ønskede at investere. 75% af de amerikanske universitetsstuderende tror på, at de ikke kan gøre deres egne finansielle beslutninger.

I rige lande, er den første verden komponeret mønster for at reducere deres omkostninger til finansiering af social støtte for de unge og deres uddannelser (i stedet øget infusion af midler i pensionsordninger). Derfor, folk af Generation Y er i stigende grad må stole på sig selv og deres evner eller familie støtte. Således amerikanske ældre borgere modtager fra staten er 2,5 gange flere penge end de unge. Disse mønstre er forklaret ved demokratiske system i de udviklede lande. Politikere vælge præcis de ældre, og staten Kurset fokuserer primært på de behov, som deres vælgere.

"Y" fremtid

I dag samfundsforskere forsøger at forstå, hvordan verden vil være, når den nøgleposition, det vil tage en generation er vokset op helt "næste". Globalisering og forenkling meddelelser af forskellige dele af lys bør føre til en tolerance på forskellige kulturer til hinanden. Det samme gælder for race, nationalitet, seksuel orientering, køn. I den yngre generation er langt mindre forbehold end deres forældre. De er en størrelsesorden mere mobil og mere produktive. Først og fremmest, er dette gennembrud i forbindelse med den teknologiske revolution, som radikalt ændret karakteren af menneskeliv over de sidste tyve år. Antal innovationer i denne periode er lig med de fremskridt, som folk er gået over årtier og århundreder. Sædvanlig at ændre en generation "y" og fremtidige ændringer vil tage meget mindre smertefuldt end gjorde deres forgængere i generation "X".

Den unges mobilitet konfronteret med mange problemer. Nogle af dem skabe politisk magt. Åbenhed over for omverdenen forhindrer registrering - omkring 60% af stater sætter hindringer for intern migration af befolkningen. Konflikt "Fædre og sønner" udtrykkes ikke kun i denne. Samtidig hele menneskehedens historie viser, at generationsskifte konfrontation vinder ungdommen, som erstatter den gamle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.