RelationerÆgteskab

På et finger slid en vielsesring?

Når den tid kommer, når de elskende beslutter at legalisere deres forhold og starte en familie. Men vielsen og annonceringen af deres mand og kone, ikke en gang ved denne lejlighed er det vigtigste symbol på skabelsen af familieenheden, ikke ægteskabsløfter. Ring - en symbolsk forening af ægtefællerne. Det er denne udsmykning fastgøre nyfundne familie og deres fagforening.

Med vielsesringe forbundet med mange legender og historier. De mennesker tror, at vielsesring kan forudsige, hvordan familien vil leve sit liv, hvad enten på sin egen måde, og verden, kan ægtefællen indtil døden at leve sammen. Det siges, at hvis den unge under udvekslingen af ringene faldt dette symbol på gulvet, betyder det ikke varsle et lykkeligt ægteskab. Dårlig taber en vielsesring, sælges eller smeltet ned til en ny udsmykning.

Rite udveksle ringe i løbet af ægteskabet union - en tradition med en rig historie. Interessant ikke engang det faktum af udveksling, og hvorfor dette ornament bæres på en bestemt finger. På hvad? Lad os gå ind i fortiden, og kender svaret på dette spørgsmål.

Den første omtale af det faktum, at hendes mand sat på en finger kommende kone en ring, der er beskrevet i Bibelen. Josef, trolovet med Maria, iført en ring på hendes finger. Kun her på en - stadig argumentere: enten i midten eller på ringen. Beslut dig for hvilken hånd og hvilken finger iført en vielsesring disse bibelske personligheder, hjælpe malerier af kendte kunstnere - Raphael og Perugino. Deres malerier, der forestiller den forlovelse af Mary, viser tydeligt, at Josef var en navnløs finger på højre hånd Mary ringmærket.

I middelalderens Europa, repræsentanter for overklassen ringen bæres på den midterste finger eller lillefinger. Men de ændrede traditionen og mening om, hvad der skal bære vielsesring finger, bliver obruchalochki slidt på ringfingeren.

Siden da har meget vand strømmet. I dag debatten i gang, hvorfor denne udsmykning er blevet et symbol på ægteskab. Den mest overbevisende Svaret ligger i den folkelige tradition. Hver finger af den menneskelige hånd har sin egen betegnelse. Stor symboliserer kommunikationen med forældrene. Hvis at lukke en hånd finger puder, og efter - at forsøge at skille dem ad, adskilt fra hinanden, er det tommelfingre åbnes først. Folk siger, at det er forældrene, vi forlader hurtigt, de er gamle alder, forlader os til en anden verden. Pegefinger - et symbol på en bror og søster. De er også åbne. Det betyder, at før eller senere vil de ikke længere være omkring. Men du behøver ikke gå væk, men blot erhverve sin familie og andet liv. Pinky - børn. Det ville være ønskeligt, at børnene altid var der, men når de forlader fædrene hjem og gå på hans måde at leve på. Men ring fingre - ikke åben. De er bestemt til at være sammen for evigt. Her er en simpel forklaring på enhver finger iført en vielsesring. Det er på ringen.

Et andet spørgsmål, der vedrørte unge: "Hvordan man vælger en vielsesring, så det viste sig og pryde, og en smuk og symbolsk?".

Selvfølgelig, hver par deres udtalelser om regningen af en model ringe foretrækkes. Men jeg vil gerne give nogle råd.

For det første bør du ikke vælge en ring med sofistikerede ornamenter og mejslet tal. Hvorfor? Svaret er simpelt. Over tid kan guld (nemlig det normalt smeltet obruchalki) eller andre ædle metaller ophører med at skinne, ridset, tørre, uaktuelle. Hvis ringen er uden udsmykning, vil opgraderingen ikke være svært. Og tilføje glans ringlet stand til at mestre enhver smykker i et par minutter. Men hvis på fælgen trykte billeder eller har en konveks eller hult, processen med at opdatere så lang, tidskrævende og ofte umuligt.

For det andet, at vælge en ring til ægteskab, bør du ikke ser på prisen eller vægten af produktet. Der bør lægges mere vægt på at sikre, at dekoration ligesom var ligesom. Efter alt, er det valgt symbol på familiens union.

For det tredje, skal du vælge normalt ringen går gommen. Dette er ikke helt korrekt. Stadig, for et sådant køb er nødvendigt at gå sammen, sammen. Efter alt, de smager af de unge er forskellige. Det vil være ubehageligt, hvis bruden en vielsesring er ikke behageligt. Måske vil hun ikke udtrykke harme over dette, men i mit hjerte af glæde er det ikke.

Men jeg ønsker at finish på en positiv tone. På tærsklen til brylluppet er ikke værd at tænke over nogle finger at bære en vielsesring og hvor mange penge er nødvendige for at erhverve den. Efter alt, snart vil være det vigtigste begivenhed. Vi ønsker den nye mand til familien var den måde, at kærligheden ikke er falmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.