RelationerÆgteskab

At lære at elske

Elsker en mand, for at finde den rigtige, en familie en gang for alle. Rigtig familie, hvor kærligheden liv. Hvordan man opnår familie lykke, hemmeligheden bag hans resultater?

Hver af os har vores egen, som ikke har nogen lighed med de andre, naturen, begreberne smag, meget forskellige behov og krav. Men der er i livet af noget, uden hvilken ethvert menneske ikke kan. Dette er - kærlighed. Elsker alle ønsker. Men hvordan man kan indse dette er en stor funktion i den menneskelige sjæl?

Jeg fik ikke at møde en for livet. Jeg blev gift, fik børn, men den kærlighed, vi ikke har lært. Spørgsmålet er: hvordan får vi bliver gift? Uden kærlighed? Ja, jeg føler ingen kærlighed. Passing og modtage en lille oplevelse, kan jeg sige, at for at opbygge en familie af kærlighed - det er umuligt! At sige, at jeg ikke kunne lide min kommende mand, jeg kan ikke. Ja, jeg kunne godt lide det, men ikke mere. Det var en lidenskab, men ikke kærlighed. Først og fremmest, jeg ville have det til at være min. Almindelig følelse af egoisme. Ligesom hvordan jeg vil have en flot bil, en flot dekoration. Jeg faldt i kærlighed med sine smukke øjne, munter karakter, socialt samvær eller andet sted udholdenhed.

Vores følelser brændte, brændte og brændte i en kæmpe bål. Det er vidunderligt, og det var stor for tiden. Men da jeg fødte, det ændret mit udseende, et eller andet sted har ændret mit indre verden, og hendes mand, så min, henholdsvis faldt i kærlighed med noget i mig, som jeg havde før graviditeten: en smuk, slank, munter, ubekymrede unge pige. Men tiden er anderledes. Som tiden gik, livet gik videre. Hver dag, jeg vidste, at han ville forlade lidenskab, kærlighed, men intet nyt der. Eller rettere god og lys dukkede op. Tværtimod bliver vi irritable i forhold til hinanden, ufølsom, uinteressant for hinanden; mennesker, der ikke bekymrer sig om en andens liv, tilsyneladende elskede. Vores familie havde ikke at fortsætte. Bor i det samme område, som hver lever deres eget liv. Og et par år senere, kom jeg til den konklusion, at kærlighed ikke kommer bare sådan. Dette er en vidunderlig følelse at lære. Og for at lære mere end et år. Elsker har brug for at dyrke, næring, nære. Passion, kærlighed går. Og i en familie, hvor mand og kone ikke prøver og forsøge ikke at få jorden til hinanden gennem "små" selvopofrelse, ikke slippe af med de skarpe kanter af hans karakter, hans modhager såre hinanden, familien kollapser ligesom et sandslot, som ikke var i stand til at forvandles til en ubrydelig fæstning.

Efter alt, kærlighed - en evighed, fordi, at blive gift, skaber vi en familie for livet. Og ikke kun jorden, men også himlen. Kærlighed er ikke egoistisk, fordi vi elsker ikke for noget, men bare. Fordi han er din mand - god eller dårlig, stædig eller føjelige, intelligente eller ikke, høj eller lav - men hvilken forskel! Når du elsker, behøver udseende ikke noget. Det er kærlighed - ikke at lægge mærke til fejlene. Som vi elsker vores børn, vi elsker vores forældre? Bare fordi de er vores.

Kærlighed - det offer, som kan bestå af små ting, og vores liv består af dem. I stedet se spillet, vil en mand gå og træne med børnene. Det har allerede en selvopofrelse af hensyn til familien, af hensyn til deres kære. At være i stand til at opgive deres interesser, for at være i stand til ikke at være vred, ikke irriteret, er ikke at skyde skylden, men simpelthen elsker.

Jeg, desværre, har ikke lært at elske i det første ægteskab, selv om han forsøgte. Nu ser for synderen, der ikke elsker blev født, jeg tror, giver det ingen mening. Med ordene fra ét tegn i filmen: "Hvis en familie, der går galt, bebrejde de to - både mand og kone."

Stadig, jeg ønsker at lære at elske. Lad det første gang fungerede ikke. At lære at elske, er det nødvendigt at ændre noget i dig selv. Eller at møde nogen, der vil hjælpe dig i dette. De vigtigste ting ikke i en fart, kærlighed tolererer ikke hastværk, forfængelighed, pompøse, pralende. Der er en lov af det åndelige liv: værdien af erfaring, det indre energimarked af det sanserne ikke afhænge af styrken af deres ydre manifestationer. Turbulens af følelser, følelser koger stadig ikke tale om deres dybde. Rigtig følelse ser dybest set beskedent, stille og roligt, diskret.

Jeg tror, jeg mødte sådan en person, selvom jeg ikke vil komme foran. Jeg føler bare, at jeg ændrer, ændre mine følelser på en god måde, på en måde, som kaldes - Kærlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.