RelationerÆgteskab

Hvordan bliver en god kone? Fem postulerer en ideel kone

Dette spørgsmål nogle stille længe før ægteskabet, og nogle - allerede når familien er bogstaveligt talt på bristepunktet, og før sammenbruddet, virker det kun et skridt. Hvordan bliver en god kone? Vi har glemt, hvordan, desværre, og til at lytte og høre. Og alligevel glemt, hvordan man taler. Derfor og forstå, også, paradoksalt nok, har glemt hvordan.

1. Spørgsmål: hvordan du bliver en god kone? Svar: lære at udtrykke deres behov, tanker, at opretholde en dyb respekt for den elskede person. Vi har glemt den hyppigste ønske parret: "Kærlighed og råd til dig". Og alt sammen fordi et råd begynder. Selv kærlighed - ikke altid det vigtigste fornemmelse for det perfekte par. Vigtigst - en vilje til kompromis og evnen til at tale. At tale. Lyt, at trænge ind, for at deltage, at forstå, at sympatisere. En klog kvinde aldrig begynde med skandaler, hvis familien har noget ikke tilføje op. Ikke for ingenting i gamle dage så værdsatte mildhed. "Meek som en Guds Engel ..." Og at gifte søgte netop sådan en - blid, forståelse, venlig, mørt. Ordet god er rart og udyret. Og vi er med dig - gå, ikke dyr og fornuftige mennesker. Derfor, for at være en god hustru, lærer at forstå. Alt kan diskuteres. Ethvert problem kan løses. Enhver. Uden overdrivelse, og overdrivelse.

2. Spørgsmål: hvordan du bliver en god kone? Svar: ikke kritisere! Nu om kritikken. Ærligt - du selv behageligt kritik? Og i samfundet, men foran vidner? Intet menneske ville ikke godkende kritik i sin egen retning. Selv fair. Endnu højere grad - foran fremmede. Især - kvinder. Måske ville han ikke sige noget. Men sedimentet vil helt sikkert tilbage. Må ikke kritisere, damer. I et ekstremt tilfælde - hvisken i øret. Så i det mindste du gemmer en vis intimitet, og kritik pågrebet lettere. Men dette er en sidste udvej. Lær, endnu en gang, at formidle deres tanker. Sikkert og korrekt. Du ønsker den perfekte mand? Opfatte det på den måde. Lad forhånd. Tro på det. Tro spreder sine vinger.

3. Spørgsmål: hvordan du bliver en god kone? Svar: Vær tro assistent. En klog kvinde vil altid støtte en elsket. Han har virkelig brug for og forståelse og støtte. Især i vanskelige tider. Alle skal være noget unikt, intimt, hyggeligt sted, hvor du ønsker at gå tilbage, som trækker sjælen, som altid forstår og beklagelse, som ikke vil blive dømt. Og dette sted bør være dit hjem. Stolt af sin mand. Ros ham. Beundrer dem. Med venlig hilsen. For real. Og ikke skjule det. Hverken ham eller fra andre. Du - det bedste for hinanden.

4. Spørgsmål: hvordan du bliver en god kone? Svar: Hold din yndlings-sex-interesse. Fysisk intimitet kan ikke være perfekt uden følelsesmæssig intimitet. Det var hende, der tegner og dekorerer seksuel aktivitet. Flirt med sin mand. Flirt med ham. Forvent ikke romance manifestationer af det, viser dig et eksempel. Glem ikke: udseendet af fejlfri skal altid være (selv mange år efter brylluppet). Glem alt om de "køkken" housecoats og hjemmesko. Dit tøj - smukke tøj, fine strømper, hæle (selvom små, men stadig). Selv pyjamas (eller natkjole) bør varme op interesse. Og vær ikke bange for at diskutere dine mål. Med hvem skal gøre det, hvis ikke med ham, elskede?

5. Spørgsmål: hvordan du bliver en god kone? A: Lad hendes mands personlige rum. Lad ham at luksus. Selv hvis du ønsker at være omkring hvert minut. Forstå, at en mand har sine, mænds behov. Og dette er naturligvis, er ikke begrænset til at kommunikere med deres forældre. Før dit bryllup, og han havde andre interesser: kolleger, venner, hobbyer (fiskeri, jagt, bowling - uanset). Forsøg ikke at gentegne der udviklet sig gennem årene. Må ikke begrænse sin mand. Dine stemninger og krav er oversat i sin irritation. I bedste fald. For at starte. Og så det uundgåelige skandalen og med overgangen til oppositionen og med sindet mottoet: "Jeg vil gøre ud af trods!" Lyse udsigter? Nej. Lad derfor alle de samme private rum af sin mand. Af den måde, får du og deres personlige rum i bytte. Det er svært at forstå? Så bare tage.

Kærlighed og råd til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.