Nyheder og SamfundKultur

Punktlighed - hvad er det?

I denne artikel, besvarer vi spørgsmålet: "? Punktlighed - hvad er det". positive og negative aspekter af karaktertræk, er også omfattet.

Punktlighed - hvad er det?

Enhver person er bekendt med dette ord. Det betegner den egenskab af den menneskelige natur, hvorved han systematisk følger reglerne klart til at varetage sit hverv, præcis og ansvarlig. Oftest punktlighed betyde tid nøjagtighed, afvisning af forsinkelserne, brudte løfter. Disse kvaliteter er afgørende, når de vælger en medarbejder, fordi meget få mennesker kan lide, hvis den underordnede ikke kommer til tiden eller ikke virker, krænker de grundlæggende regler i teamet, skødesløst tage deres ansvar. Efter alt, ikke-punktlig mand som uforsigtigt gælder for opgaver, glem alt om kontrakter, om timingen, dermed fejl i planerne for hele holdet. Ja, der arbejder sammen med en uansvarlig person, er yderst vanskeligt!

Kedeligt - det er også en mand punktlige

Men denne karaktertræk er en anden side, ikke så positiv. Ved nogle mennesker efter en times kommunikation virkelig ønsker at slippe. Og en forklaring af denne holdning er deres tediousness, og i en anden - overdreven punktlighed. Hvad fanden er det - tediousness? Du er inviteret til den måde, den person, som bragte "nikke bekendtskab" for at gå, når du har tid. Han tog imod invitationen meget alvorligt. Derfor synes præcis én dag boring på din dør. Dette er også - punktlighed. Hvad er det mere? Efter invitationen er modtaget - så det skal gøres. Du spørger kedeligt som hans gerninger. Og du får en så klar og detaljeret redegørelse for hans gerninger, at de ikke længere ved, hvad de skal gøre med det!

Endnu vanskeligere at leve med en person, der nøje følger reglerne igen. For eksempel kan en ægtefælle kræver præcis 21 timer alle liggende i sengen og sove. Dens irriterende, når nogen pludselig stødte på en interessant bog, hvorfra der ikke kan sættes ned. Og det er absolut ikke klart en sådan person ønske om natten for at skrive digte, at beundre stjernerne, eller at male.

Punktlighed, ansvarlighed - vigtige ingredienser for succes

Men her for kunstneren disse træk er uundværlige. Især hvis hans afgifter er ikke en del af implementeringen af kreative arbejde. Men tag for eksempel erhvervet som reporter eller journalist. Hvordan er redaktør, ser dagligt med overraskende nøjagtighed at sidde deres tid medarbejder, der giver "på bjerget" tom og sjusket artikel? Og lad den næste konstant tomme arbejdsområde, fordi den anden journalist i søvn på denne tid af søde baby sove - han har al mulig ret, som det var om natten er det inspiration slog ", og ved udgangen af arbejdsdagen på bordet hoved ligger et sandt mesterværk. Selvfølgelig, og for det andet, ordene fra en talentfuld kunstner, har sine egne kriterier for punktlighed og ansvar - er sidste frist for levering af materialet. Det er virkelig timingen skift har ingen ret til selv Gud selv!

Punktlighed - høflighed af konger

Dette siger alle kender fra barndommen. Men ikke alle kommer til at følge den. I mellemtiden er det en indikator for respekt for den person, med hvem stævnemøde. At være for sent til en dato eller en jobsamtale kan betragtes som tyveri. Ja, det er tyveri, med den dyreste, end har manden - tid! Så før det for sent, forsinket, skal estimere: en behagelig, om at være en tyv, der heller ikke kan bruge en stjålet? Efter alt, andre folks tid brugt som irrationel, er det praktisk taget umuligt at bruge til deres egne formål ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.