FinanserInvestering

Sberbank formidlingstjenester: Services funktioner

De mest populære typer af investeringer omfatter investeringer i aktiemarkedet. Men private investorer til at blive en deltager i denne proces vil kun hjælpe med en tredjepart. Det er nødvendigt at tilkalde en professionel organisation. Sberbank mæglervirksomhed tjeneste udføres på højeste niveau. Det er derfor, at organisationen har en masse kunder.

fordele af sparekassen

For rentabelt at investere, skal du vælge en professionel mægler. Det vurderes ved:

 • omdømme og pålidelighed;
 • udgifter til ydelser;
 • venlighed og professionalisme;
 • anmeldelser.

For de fleste mennesker, anses det for at være den bedste formidlingsydelse Sberbank. Anmeldelser bekræfte dette. Mange kunder tror, at pålideligheden af organisationen for sådanne transaktioner ikke er der. Ofte kan du finde anmeldelser af selskabet er tid-testet, hvilket betyder, at det giver professionel assistance.

Sberbank anslået, organisation, fordi den har fremragende ry. Anlægget opererer på markedet siden 1841. Succesen for virksomheden er bekræftet af et stort antal af kunder og handel omsætning. Etableringen af stande på 3. plads blandt de mæglere med hensyn til omsætning. Og antallet af klienter, Sberbank rangeret 2nd. Derfor bør graden af tillid i organisationen være høj.

takster

Mæglervirksomhed tjenester leveres af sparekassen takster. Organisationen foreslår at bruge følgende:

 • "Aktiv";
 • "Uafhængig".

Takket være den første kan gennemføre transaktioner kun via telefon. Når du vælger den anden takst er nødvendigt at bruge QUIK-system. Takket være dette program, som skal installeres på pc'en, har adgang til handel over internettet. Med tilslutning enhver pakke, der tilbydes at arbejde med to eller flere handel gulve. Dette er det futures marked og sektoren "Main-markedet", med henvisning til aktiemarkedet, "Moskva børsen." Feedback fra kunderne viser, at du kan vælge en hvilken som helst program, da hver af dem forudsat rådgivning kvalitet.

Åbning af en konto

Sberbank mæglervirksomhed tjeneste indebærer åbning følgende konti:

 • basisk (mægler);
 • særlige (individuelle og investering).

Hver investor har ret til at åbne to konti. Normalt lavet til at arbejde på handel gulve. Det står for alle procedurer med de værdipapirer, aktuelle ændringer og periodens resultat. Sammenlignet med konventionelle, individuel konto omfatter skattemæssige fordele. Maksimalt kan tælles på ham 400.000 rubler.

Før du vil køre Sberbank mæglervirksomhed tjeneste, skal du åbne en konto. For at gøre dette, kan du besøge organisationens kontor, der tager med ham et pas, kreditkort og ID. Du skal også til at skrive en erklæring. Få relevante oplysninger om bankens kontorer via telefon, der er noteret på den officielle hjemmeside for virksomheden. Hvis du vil udskrive oplysninger om den konto til at udføre pengetransaktioner. Du skal også til at angive et kontaktnummer og e-mail. De vil komme en bekræftelse kontrol med engangs-kode. Alt registrering tager omkring en halv time. Bekræftelse af handlen vil være kontrakten af formidlingstjenester. Sparekassen tilbyder til kunder for at få summen uden minimumsgrænse.

Hvad der følger efter papirarbejdet?

Når proceduren er overstået, kunden nødt til at tage følgende dokumenter:

 • satser;
 • profil;
 • Deklaration af risici;
 • en kopi af ansøgningen;
 • en kopi af overdragelsen.

Den vigtigste kontrakt er formidlingsydelse. investeringer finesser Sberbank er den samme som for andre virksomheder. Vi skal bare benytte sig af den enkelte banks mægler og begynde at lære principperne for at investere. Det er også nødvendigt at installere QUIK.

Service og Besparelser Bank-program

Organisationen tilbyder kunderne online handel Troik @. Dette system har brug for at modtage automatisk lån til at betale for transaktioner. Sberbank udfører vedligeholdelse af depositar konti og regnskabsmæssige transaktioner med køb og salg af værdipapirer. Også driver en hjemmeside sberbank-cib.ru depositar.

Sberbank implementeret og andre tjenester:

 • udfører operationer på de globale markeder;
 • gældsfinansiering og lager udbud;
 • udlån og trade finance finansiering.

Til dato, vælger Sberbank mere end 180 000 russiske investorer. Organisationen giver dig mulighed for at sælge og købe værdipapirer online fra overalt i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.