Kunst og underholdningFilm

Eva Green: filmografi og rolle

Franske skuespillerinde Eva Green (Eva Gael Grin) blev født 5 juli, 1980 i Paris. Hendes familie (som det hedder i den mest grønne) var moderat borgerlig far - Valter Grin, en franskmand af svensk oprindelse, tandlægen, moderen - Marlen Zhober, filolog, en specialist i børnelitteratur. Eva er uddannet på American University of Paris i departementet engelsk. vil blive fastlagt Men fremtiden efter pigen hun var 14 år gammel så filmen Fransua Tryuffo "The History of Adele G" med Izabel Adzhani i hovedrollen. Unge Eva Green, vækst og ekstern data, som er helt i tråd med de "stjerne" parametre, besluttede at blive skuespiller.

De første film

De første skridt i sin kunstneriske karriere, har Grøn gjort i teatret, og hendes filmdebut først fandt sted i 2003 i filmen "The Dreamers", instrueret af Bernardo Bertolucci. Eva Green, hvis filmografi har ventet på hans første film, spillede en stor rolle i de studerendes Isabel. Handlingen kredser om seksuelle eksperimenter af tre unge mennesker. Den næste film, som blev overværet af Eva Green, var en historisk epos kaldet "Kingdom of Heaven" instrueret af amerikanske instruktør Ridli Skotta. Dette billede gjorde den unge skuespillerinde populære. Og efter filmen Martina Kempbella, "Casino Royale" med 007 (rolle en anden ven af James Bond) blev skuespiller Grøn virkelig berømt. Hans karriere Eva Green, hvis filmografi allerede indeholdt flere malerier fortsatte i Hollywood.

"Det Gyldne Kompas"

En af de mest interessante værker af Eva Green er blevet et fantastisk eventyr "Det Gyldne Kompas", hvor hun spillede en heks Seraphina Pekkala, de herskende nordlige himmel. Rollen var forbundet med en flyvning over jorden, ikke at tillade deltagelse af doubler, som medvirkede nok nærbilleder. Og fordi Eva var bange for højder, er det hele tiden ryster af skræk, men på hele filmen var en succes, og selv vundet en "Oscar" for bedste visuelle effekter. I samme år, Eva fik næsten rolle i filmen "Family Secret", men det er forud for en anden fransk skuespillerinde - Sesil De France.

Den første fejl

Mere fra samme film kaldet "Antichrist" Eva Green, hvis filmografi er ikke længere nødvendig i malerierne af det gennemsnitlige niveau, hun afslag på grund af uoverensstemmelser med instruktøren Lars von Trier. I 2009 spillede hun rollen som den mentalt ustabil pige Emily. Succeser billede havde ingen kritiker Derek Elli forklarede svigt af filmen at Eva ikke overbevisende spille en splittet personlighed karakter. Så skuespillerinden deltog i den historiske tv-serien "Camelot", hvor hun spillede rollen som Morgana, Arthurs søster.

Kontroversiel rolle skuespiller

2009 film "Cracks" instrueret af Dzhordana Skotta, hvor Eva fungeret som en ung lærer, har Miss Gee ikke tilføjet skuespillerinden popularitet, men han gav hende mulighed for at føle dybden af skuespillerens kreativitet. Så i 2010 tog billedet, "livmoderen", filmet i 2010 af ungarske instruktør Benedek Fliegauf, hvor Eva Green medvirkede Rebecca, der forårsagede tvetydige kritik. Meningerne var delte filmkritikere, nogle har hævdet, at filmens plot er ganske logisk, andre sagde, at handlingen i billedet er for langt ude og fantastisk. Den næste film med Eva Green navnet "Perfect Sense" blev filmet i 2011 af skotske instruktør Devidom Makkenzi. Fantastisk plot ikke imponere, og billedet har svigtet.

Dzhonni Depp

I samme 2011 Eva Green, hvis filmografi allerede er inkluderet to historier, har han igen blevet en heks, Anzheliki Bushar modtog en rolle i den tragiske komedie "mørke skygger." På sæt, skuespillerinden først mødte Dzhonni Deppom, som på det tidspunkt allerede var blevet anerkendt af Hollywood-stjerne. Tydelige tegn på kærlighed alliancen mellem ham og Eva, ingen bemærket, men rygterne om det gik. Desuden vil Dzhonni Depp snart skilt Vanessa Paradis.

Personlige liv

Personlige liv Eva Green afveg vedholdenhed, i 2004 hun mødte under optagelserne til filmen "Kingdom of Heaven" med Marton Csokas, fast deltager i fantasy-film. Deres forhold varede i fem år, indtil 2009, hvor det lykkelige par splittet op. Fra tid til anden skuespillerinden Eva Green klager i interviews om sig selv, siger han, det er koldt og utilnærmelig i forhold til andre, og blev en skuespiller til at være i stand til at bære en maske i visse situationer. Nogle gange nostalgisk skuespiller i teatret, hun er overbevist om, at kun en sand forvandling kan ske på scenen. En film er for opportunistisk, initiativ og kreative impulser aktører ødelægger i opløbet.

Eva Green Hollywood

Om Hollywood Eva Green taler som alt for indflydelsesrige struktur, hvor der ikke er plads kunst. Direktører udføre ordren, skuespillerne gør, hvad de er bestilt, og alle kinoimperiey regeret af Hans Majestæt billetindtægter. Ikke desto mindre, personlige resultater er imponerende skuespillerinde, i Empire Magazine, er Eva Green anerkendt som den sjette i rækkefølgen af "den mest sexede filmstjerne af alle tid", men skuespillerinden har fundet 18 plads på listen over "smukkeste kvinder film" i 2011. Filmer med Evoy Grin er populære hovedsagelig på grund af den smukke udseende af skuespillerinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.