Kunst og underholdningFilm

Tyske film om krigen. Gennemgang af de bedste billeder

Den militære tema er stadig en af de mest populære kategorier. Men ikke kun det nationale biograf frigiver med jævne malerier helliget begivenhederne i 1941-1945. Hvad er de kendte tyske film om krigen?

Kvinders modet

I hans billede af Paul Verhoeven overvejer militære begivenheder gennem øjnene af tyskerne af jødisk afstamning. Rachel flygter med sin familie fra nazisternes forfølgelse. Når arrangeret raid, er det stadig den eneste, der overlevede. Ung kvinde kører i Nederlandene for støtte der. I et ukendt land, Rachel bliver en hemmelig spion, han sluttede sig til modstand. Det bliver til en ledende tyske tal, glem ikke det vigtigste mål - at finde dem, der dræbte hendes familie ...

Ifølge kritikere, "The Black Book" - den bedste tyske film om krigen i 1941-1945. Han blev løsladt i husleje i mange lande, det har betalt tilbage budgettet brugt, har vundet internationale priser. Kendt en nysgerrig kendsgerning om hans skabelse: som en anerkendt Paul Verhoeven, han udviklede ideen om maleriet mere end ti år.

For kærligheden - i det mindste for en krig

Konkurrer med "Black Book" er måske, at dette melodrama, fortæller om Åndens kraft. Charlotte ankom fra Skotland til London, hvor hun mødtes med en militær pilot. Peter går i krig, og fik hurtigt en besked om hans forsvinden. At tro, at den elskede var i live, Charlotte sendt ind i det besatte Frankrig i hans søgen. Her bliver det en hemmelig agent. Hun vil redde livet for små børn, og at underminere toget med kampvogne. Og finde en ny kærlighed og beslutte, hvilken vej at gå efter afslutningen af den væbnede konflikt ... De bedste tyske film om krigen omfatter billedet af "Charlotte Gray". Den vigtigste rolle glimrende udført vinderen af "Oscar" Keyt Blanshett.

Giv ikke op!

Midt i krigen, skarer de tyske fascister samledes over hele landet af jøderne. Ønsker at ødelægge de forhadte mennesker, de bringer dem til den berømte koncentrationslejr Auschwitz. I en af bilerne samle repræsentanter for forskellige aldre og erhverv: boksere, forskere, gamle, unge. Jern porte af dødslejre allerede kunne ses i horisonten, og et par mennesker gør et desperat forsøg på at flygte fra et tog i bevægelse ... Vil du se den dramatiske historie om de mennesker til at tro i sidste ende den bedste? Så se tyske film om krigen, og især drama 2006 "sidste bevægelse af hånden."

Fin Tvungen Vengeance

Billede af 1975 "gamle pistol" er virkelig betragtes som en klassiker i genren af militæret. Begivenheder udspiller sig i Frankrig, hvor er det sidste år før våbenhvilen. Julien utrætteligt arbejder som en kirurg på et hospital, som medlem af modstandsbevægelsen. For at beskytte sin familie, sender han sin kone og datter i en søvnig landsby. Men vender tilbage til dem senere og fandt dem døde, og SS - tilfreds med det udførte arbejde. Lokke dem ind i det gamle slot, som forbitrede Julien kender indefra og ud, tager han familiens pistol og begynder at hævn operationer ... Disse tyske film om Anden Verdenskrig, da dette vil forårsage en masse empati og bitterhed. I løbet af sine dramatiske play hovedaktører Filipp Nuare og Romi Shnayder modtog bred anerkendelse.

Elsker at beskytte. Lev for at dø

Denne historie fortæller om en studerende, der, slutter den antifascistiske bevægelse "Belaya Roza", midt i krigen breder foldere. Sammen med sin bror Sofia anholdelse i en håndevending. Pigen til at leve et par dage fortsætter. Hun tager skylden, og dermed beskytte dem tæt på hende ...

Tyske film om Anden Verdenskrig viste sig, at ikke kun rædsler blodige kampe er blevet centrum for fortællingen. "De sidste dage af Sofii Sholl" - en af de stærke psykologiske dramaer. Hun indsamlet et stort antal af positive anmeldelser og vundet en række priser. Billedet fortæller om offerhandling, der kan gå en mand - at give sit liv for en anden ...

interne ændringer

Dramatiske tyske film om krigen viser publikum de forfærdelige begivenheder fra forskellige sider. Afrejse fra slagmarken, historien tager os til byen samler. Hans arbejder næppe indså, hvor tjenesten kan redde dem fra dødsstraf. Leopold engang mødtes med en gruppe af jøder, der gemmer sig fra nazisterne kom. De er klar til at betale nogen penge, og helten sætter dem i underjordiske labyrinter, risikere deres eget liv. I over et år de mænd, kvinder og børn gemte sig i mandehuller indtil kynisk Leopold ikke født til dem medfølelse ...

Ribbon "i mørket" blev tildelt ved ceremonien "Oscar" i 2012. Selvom statuette hun formåede ikke at få, anses det for at være værdig til at blive evalueret af hver seer.

War - meningen med livet

Den teenager var en almindelig borger i Norge, indtil angriberne ikke indgik i hans hjemby. I Europa i fuld raser Verdenskrig. Ikke opholder tomgang, den unge mand optaget i modstandsgrupperne sabotører. I en kort tid bliver det en leder af deres egen gruppe af krigere, der uselvisk trodser angriberne. Fra nu af hovedpersonen selv er ikke uden en krig. Hvad gør man, når det ender? Tysk film om krigen i 1941-1945. "Max Manus" fortæller den dramatiske historie om en kompleks om, hvordan en begivenhed kan slå den sædvanlige måde at leve på.

Revenge smagfuld

Som erkendt af Quentin Tarantino, for lang tid udviklede han ideen om filmen, der ønsker at gøre det internationale. Tilsyneladende har instruktøren henrettet hans plan. Moderne tilpasning af de berømte malerier i 1978 har indsamlet en svimlende kontanter og fortjente "Oscar", end de kan prale få tyske film om krigen.

"Inglourious Basterds" funktioner kombineret drama, thriller og "sorte" komedie. Plottet er simpelt nok. Gruppe desantiruyut hemmelige amerikanske soldater i de besatte Frankrig. Dens formål - at fange nazisterne og deres efterfølgende destruktion med grusomhed og kynisme ...

Hvad andet at se

Ovenstående eksempler er ikke en udtømmende liste over de malerier af militære emner. Vi præsenterer en liste over tyske film om krigen, som også kan være interesseret i:

  • "Iron Cross" (1977).
  • "Flammen & Citronen" (2008).
  • "Roundup" (2010).
  • "Rommel" (2012).
  • "Laura" (2012).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.