Kunst og underholdningFilm

Familie weekend - en manual for en venlig familie

"Family Weekend" - en film udgivet i husleje i 2013. Amerikanske instruktør Benjamin Epps gjorde en dramatisk komedie, præ-dømt til succes med vestlige og russiske publikum.

Medvirkende: Metyu Modayn, Kristin Chenoweth, Olesya Rulin, Hloya Bridzhes, Shirli Dzhons, Joey King og andre.

"Family Weekend". historie

Plottet fortæller historien om det hus, hvor der ikke er tale om harmoni og forståelse. Parret, der er absolut ikke i stand til at finde tid til at opdrage deres børn. Emilys mor - en håbløs karrieremager der tænker kun om hvordan man laver en formue og selvrealisering. I modsætning til sin kone, hans far - færdig med en romantisk og en idealist, kunstner, skyhøje i skyerne og ikke engang tænke over, hvordan at stige ned fra himlen til jorden og står over for de ubehagelige og til tider barske realiteter. Forskelle i temperament, dog ikke forhindrede de to at skabe en temmelig hyggelig familie reden, og selv at få børn. Mand og kone levet sammen i mange år, næsten uvidende om tilstedeværelsen af hinanden, ignorerer interesser, hobbyer, og værdier, der bekender de resterende familiemedlemmer. Men idyllen kun varer så længe afkommet ikke vokse. Nedolyublennosti og overladt til deres egne enheder, blev børnene tvunget til at "overleve" på egen hånd, deres egen uddannelse og personlig dannelse forekom ikke under forældrenes opsyn.

Hovedpersonen

På trods af, at Emily i sine 16 år, synes det for beskueren ganske positiv og uddannet pige. Hun klarer sig i skolen, er interesseret i sport, velopdragen, det er et eksempel på en "god pige." Swivel og et afgørende tidspunkt i livet af ikke kun Emily, men hele hendes familie der sker, når en pige deltager i vigtige konkurrencer - til at hoppe reb. Athlete er behov for fans, men ingen af hendes familiemedlemmer kom ikke til støtte. I første omgang føler Emily ødelagt og forladt, men så følelsen af vrede og harme griber det. Pigen følte reelle træt af det faktum, at i så mange år, og hans brødre og søstre voksede op i en atmosfære af forældrenes egoisme, kan ikke bare børns glæde, varme, kærlighed og hengivenhed.

Kulminationen på historie, eller Crazy Weekend

Det tager den uigenkaldelig beslutning om at radikalt ændre sit hjem liv og arrangerer en sammensværgelse med de andre børn. De beslutter at gøre en weekend af familie forfædre med testene. De behøver ikke bare tage forældre som gidsler, men også udfører uddannelsesaktiviteter, til at være uagtsom at ræsonnere mor og far, tvinger dem til at tænke over familien.

Og ville helt sikkert går godt, hvis ikke en handling storebror Jackson, der lækkede online hjemme video-optagelser, der viser i detaljer begivenhederne i denne familie drama. For alle deltagere i "weekend" viser det sig visse komplikationer og skaber problemer, som vil skulle frigøre sig fra den fornyede og forenet familie.

Komedie anbefales til alle elskere af gys og drev. "Family Weekend" på russisk, engelsk, fransk eller et andet sprog i verden, ikke kun påvirker den rigdom af følelser og lyse karakter af helten, men efterlader også en behagelig eftersmag filmisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.