Kunst og underholdningFilm

Russisk Carlson: der gav udtryk for karakteren af den legendariske

I Sverige siger, at Carlson opfundet ikke af Astrid Lindgren, og Karin - datter af den verdensberømte børnebogsforfatter. Hun fortalte min mor, at når hun får ensom i rummet gennem vinduet flyver en lille fræk mand, og hvis der pludselig er nogen fra den voksne, skjuler han hurtigt bag billedet. Således blev født den berømte litterære tandem - Kid og Carlson, der bor på taget. Efter 12 år blev bogen oversat til russisk, og derefter næsten øjeblikkeligt tog fart for hendes animerede film. Den berømte sovjetiske instruktør-animator Boris Stepantsev tilbudt børns publikum to serier produceret i den første del af trilogien. Det kunne have været en tredje, men Stepantseva ikke nået sine hænder, da han startede nye projekter. var der kun filmstrimlen kaldet "Carlson igen fortræd" I sparegris tegneserie historier. Billeder af de tegn, skabt af kunstneren Anatoly Savchenko. Dette arbejde af sine hænder - eyed godtroende kid, svindlere, røvere, monumentale Bok og, naturligvis, en charmerende hooligan Carlson. Hvem gav udtryk for dine yndlingsfigurer?

unikke stemme

Folkets kunstner i Rusland Vasily Livanov huskede, hvor uventet faldt han til at blive talerør for den trukket Carlson: instruktøren, der ønskede at lave et billede af helten udtryksfulde og dynamiske, kunne ikke finde en skuespiller til denne rolle. Hun audition til de dengang aktuelle armaturer af scenen - Alexei Gribov, Michael Yanshin men præcis ramt var ikke den måde. Livanov, der arbejdede i studiet ved siden af, der skete for at se omridset af rammen og fanget ligheden mellem tegnet lille mand med en motor og en godmodig direktør Grigori Roshal. Skuespilleren forsøgte at parodiere Roshal i Carlson image og ramte top ti. Voice ønsket selv af Astrid Lindgren, som under sit besøg i Sovjetunionen bedt om at introducere hende til dem, stemme af Carlson i tegnefilmen. Han elskede og den sovjetiske publikum, fra ung til gammel.

Alle Carlson

Hvem gav udtryk de andre karakterer i den berømte tegneserie? Toddler stemme talte Klary Rumyanovoy, den eneste skuespiller, fik titlen hædret kunstner af RSFSR var af lyd i animation. Det er interessant, at det anerkendte "barnlig" falset var engang en lav alto. Som teenager, hun forkølet og alvorligt i nogen tid kun gurglede. Og igen sagde hun er allerede høj, er velkendte for os stemme. I øvrigt, den uforlignelige klangfarve hvordan Livanovsky siger den legendariske Sherlock Holmes, og krokodille Gena, Barmalej, Boa, Gromozeka, Carlson (der gav udtryk tegneseriefigurer af alle disse, er det nødvendigt at præcisere ikke) også optrådte som følge af forkølelse. Ved skyderiet i 1959, skuespilleren mistede sin stemme, fordi optagelsen ikke var i en varm studie, og udendørs i vinden, og fyrre graders frost.

I Taganrog, i nærheden af huset, hvor Faina Ranevskaya blev født, der er en cafe kaldet "Bok". Stor skuespillerinde, var også blandt dem, der udødeliggjort tegneserien "Carlson", der er talerør for en stolt og despotisk "Domomuchitelnitsu".

"Han er afgået, men han lovede at komme tilbage!"

Fyrre år senere de russiske tilskuere mødte igen med en munter karakter i den svenske animerede funktion. På dette tidspunkt, de, som gav udtryk for Carlson blev skuespilleren Sergei Bezrukov. Mange film buffs mener, at denne version af bogen viste sig at være meget svagere end den foregående, Sovjet. Hero mistet denne undvigende charme, der gav mening for alle hans fortræd, og var bare en grådig, onde og egoistiske. Er det fordi, at Carlson, da hun bemærkede Astrid Lindgren, for at gå til Rusland, "der er noget russiske", og derfor klar til enden kun russisk?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.