Kunst og underholdningFilm

Anime "aksemagterne Hetalia": tegn. 'Aksemagterne Hetalia "- serie allegori

I denne artikel, vi er interesseret i anime tegn. 'Aksemagterne Hetalia og akse "- den animerede serie, er en allegorisk fortolkning af de historiske og politiske begivenheder i Anden Verdenskrig. Og hovedpersonerne i de anime tegn personificerer forskellige lande.

Anime baseret på internettet tegneserien, blev første gang annonceret i 2008. Og i 2015, er det blevet vist 6 sæsoner af 26 episoder hver.

Navnet "aksemagterne Hetalia" blev dannet ved hjælp af to ord - "upålidelig" og "Italien". Dette er en hentydning til den useriøst og feje opførsel af regeringen i Italien under Anden Verdenskrig.

'Aksemagterne Hetalia og akse ": Tegn

Lad os starte med alliance lande helte Akse.

Lande (eller magt) Akse - det militær-politisk alliance mellem Tyskland, Japan, Italien og visse andre lande, som fandtes under den store verdenskrig. Dens navn stammer fra ordet "akse", som Tyskland og Italien var overbevist om, at gennem Berlin og Rom kører hele Europa akse. Efter foreningen sluttede Japan, "akse" begyndte at krydse og Tokyo.

I anime titel søgning er repræsenteret ganske komisk. Italien, Tyskland og Japan, der sidder på en øde ø, begyndte at lede efter et navn til sin harmoniske forening, og som et resultat fundet.

Tyskland

De vigtigste tegn i anime "aksemagterne Hetalia" - er Tyskland, Italien og Japan. Lad os starte med Tyskland. Det er Ludwig. Dette er en alvorlig, indsamlet og hårdtarbejdende mand, der har en stor samling af voksen film. Ludwig forsigtig, elsker renlighed, hunde og skjul fra alle, der elsker at bage kager og slik. Han plejede at følge tidsplanen og planlægge alt på forhånd, så hvis noget begynder at gå galt, Ludwig nervøs.

Den første bekendtskab Italien og Tyskland fandt sted, da en repræsentant for det første land gemte under Anden Verdenskrig i en kasse fra under tomaterne. Så lande var fjender, men senere fusionerede.

Italien

Anime tegn ( "aksemagterne Hetalia") - er det land, og Italien næste i rækken. Dens personificering er Feliciano Vargas, akavet, venlig og meget energisk ung mand, der ved tilgang af fare begynder at være bange. Den største af hans kulinariske lidenskab - pasta og pizza.

Vargas barnebarn af det gamle Rom, som engang var den mest magtfulde stat i verden, samt den yngre bror til det sydlige Italien.

En gang i en vanskelig situation, Vargas eller umiddelbart overgive sig, hæve det hvide flag, eller kører om hjælp til Tyskland. Han er meget svag i kamp, men det lykkes i handel, kunst, samt et godt ry for at være en kok. Ofte kan det ses med lukkede øjne - kun i sjældne situationer, åbner dem.

Japan

Japan er Kiku Honda - en beskeden, hårdtarbejdende, meget høflig, men meget stille og hemmelighedsfuld karakter. Repræsentanter fra alle de Axis, han er den yngste, men opfører sig somme tider klogere og mere moden i Italien og Tyskland tilsammen. Japan er svært at tale med nogen eventyr. På grund af det faktum, at Japan er en ganske lukket land, Kiku ikke bekendt med den vestlige kultur, og det ofte gør ham et chok. Han er glad for teknologi og tegning. Adfærd er mere som en succesfuld forretningsmand.

Udadtil er han næsten altid rolig og uanfægtet, men vrede er virkelig skræmmende.

allierede styrker

Allierede styrker eller anti-Hitler koalitionen - en union af stater, der har sluttet sig sammen til at konfrontere Axis, som var nazistiske enhed.

Rækken af allierede styrker er USA, Frankrig, Storbritannien, Rusland og Kina. I anime, de ofte samles på forskellige militære råd, men kan ikke blive enige med hinanden på grund af forskellige nipsgenstande. Nogle gange forekommer i den animerede serie, og andre lande er medlemmer af koalitionen.

USA

På grund af det faktum, at skaberne af anime rammende kunne fremhæve nationale karakteristika af lande, temmelig morsomt bliver en karakter beskrivelse ( "aksemagterne Hetalia").

Repræsentanten for USA er Alfred Dzhons, energiske og meget støjende unge mennesker. Han er besat af hamburgere, superhelte, frugtfarve og fremmed. Det har en mærkelig afhængighed at se horror film, på trods af den stærke angst for spøgelser. Hans foretrukne udråbstegn - "Jeg - helten!"

Han blev rejst af England, men da han voksede op, for at genvinde deres ret til selvstændighed. Amerika er meget lig sin bror, Canada, hvis eksistens er konstant overset andre lande.

Jones ideer til løsning af verdens problemer fuldstændig absurd og hæve mange indvendinger fra andre, men han betaler ingen opmærksomhed på andres synspunkter ingen opmærksomhed.

England

Ganske gennemsigtig og klar allegori af den animerede serie "aksemagterne Hetalia". Tegn (billeder med billeder af fortiden præsenteres i denne artikel), men er meget veludviklet, og deres adfærd er let at forstå, hvilken slags land de repræsenterer.

Således, repræsentanten for England er Arthur Kerklend, vittige og meget kynisk unge Herre. Tidligere har han længe været en pirat og var kendt som stormen alle havene. Det vigtigste særkende Arthur - tykke øjenbryn. Hertil kommer, England velbevandret i sort magi og har evnen til at se den mytiske skabninger (feer, mynte bunny, spøgelser). På grund af det faktum, at ingen andre er i stand til at se dem, Arthur opfattet som lidt unormal.

Frankrig

I denne anime har en stærk personlighed alle tegnene. 'Aksemagterne Hetalia "i almindelighed er ganske slående fænomen. Selv om nogle lande har anmodet om at forbyde anime på grund af det faktum, at billederne er plettet deres nation, siger en masse.

Repræsentanten for Frankrig er Frantsisk Bonfua, ubekymrede romantisk. Han var en uforsonlig fjende af England siden middelalderen. Francis hobby - at bygge luftkasteller. Hertil kommer, tegnet oplever en uimodståelig svaghed for skønhed, uanset mand eller en død ting. Han er stolt af kunst og sit folks historie og nægter at lære noget andet end moderen sprog.

porcelæn

Er landet Yao Wong. På trods af den tilsyneladende ungdom, han er den ældste af alle stater og til en vis grad udødelig. Kina kaldes den ældste broder i Østen. På trods af sin høje alder, han er temmelig hensynsløs adfærd og elsker søde små ting, spise og tegneserie Hello Kitty. Alle hans forsøg på at opfinde noget af deres egne bliver til plagiat. På grund af opdelingen, der fandt sted mellem Kina og Sovjetunionen, Yao vagt over for Rusland.

Yao er kendetegnende for en stor forfærdelig ar på ryggen, som var forårsaget af Japan i løbet af 1. kinesisk-japanske krig. Ved slutningen af hver sætning tilføjer han altid "Aru", som er almindelige i Japan stereotyp om funktionerne i det kinesiske sprog. Men i kommunikationen i den engelske Yao erstatning "AGC" til "ahen", som kan oversættes som "opium". Dette er en hentydning til de opiumskrigene.

Rusland

Rusland er Ivan Braginsky, smilende, munter og tilsyneladende venlige kæmpe. Han elsker solsikker, ballet og vodka. Men på grund af det faktum, at Ruslands fortid er fuld af blodsudgydelser og uro, landet er udsat for psykiske lidelser. Ivan næret drøm - at bo der, hvor varmen og vokse solsikker, og at alle kræfter er blevet en. Under Anden Verdenskrig, har mange lande levet med Rusland i samme hus, som kaldes "Sovjetunionen".

Rusland har to søstre: Ukraine - ældre, Hviderusland - yngre. Da Ivan tænker på sine søstre, bliver han dyster, som den ældste kastede det af hensyn til Den Europæiske Union, og den yngste vil giftes med dig selv. Andre lande er bange for Bragin, selv om han ikke kunne forstå, hvorfor. Især intens frygter, at det fører til de baltiske lande.

Europæiske tegn ( "aksemagterne Hetalia")

Separat, i anime fremtrædende europæiske lande. Blandt dem kan du finde:

 • Syditalien, en repræsentant - Lovino Vargas.
 • Østrig (Roderick Edelstein).
 • Prussia (Gilbert Baylshmidt).
 • Spanien (Antonio Karedo).
 • Grækenland (Heracles Karpus).
 • Tyrkiet (Sadiq Adnan).
 • Schweiz (bash Zwinglian) og så videre.

andre lande

Nærmer sig slutningen af vores artikel om anime "aksemagterne Hetalia". character navne er anført ovenfor os, men det er ikke alle tegn i den animerede serie. Glem ikke om de episodiske tegn, herunder:

 • Canada repræsentant - Mettyu Uilyams.
 • Sydkorea, en repræsentant - De Ensu.
 • Taiwan.
 • Cuba.
 • Hongkong.
 • Rumænien.
 • Vietnam.
 • Cypern.
 • Egypten.
 • Bulgarien.
 • Seychellerne og andre.

Derudover er der et alternativ karakterisering af de tegn, som blev skabt af anime fans. Ventilatoren beskrivelse af personerne blev kaldt "2P! Axis Powers Hetalia". Personerne i denne version blev ejerne snarere usædvanlige egenskaber, og skiltes afslørende detaljer om deres personlige liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.