TravelingFlyrejser

Regler for adfærd på flyet. Spænd sikkerhedsbæltet

Stort set hver person der nogensinde er lavet en tur i forbindelse med forskellige årsager. Mange mennesker, for en eller anden grund står over for det faktum, at vi er nødt til at benytte sig af luftfartsselskaber.

Hvorfor har vi brug for regler

Men ikke alle ved, hvordan man opfører sig i et fly under start, landing, fly og tidspunktet for registreringen. Men der er regler for adfærd på flyet for passagererne. For ikke at blive fanget, det skal være præ-bekendtskab med dem, såvel som i løbet af de stewardesser styret af rådgivning af stewarder og stewardesser.

Som allerede nævnt er der regler for adfærd på flyet. Selvfølgelig, mange af dem er lidt forskellig for forskellige luftfartsselskaber, afhængigt af flyvning kategori og på forskellige ruter, men der er elementer, der er ens på alle. For eksempel er der restriktioner på adgangen til visse poster i den personlige bagage i kabinen. Vi skal vide, at bagagen benævnt "håndbagage" på flyet, kan du ikke det tage en række emner, for eksempel en stor mængde af væsker og skarpe genstande. Men mere om det senere.

Betingelser for lufthavnen check-in

Således kan en person træder ind i terminalen for at registrere på dit fly, købe din billet, tjekker. Mange passerer besøg toldfri butikker hvor du kan købe originale kvalitetsprodukter med minimale omkostninger.

Erfarne passagerer har ofte på hånden allerede fortrykt boardingkort. De kan kun passere gennem inspektion skikke og deres bagage. For at gøre dette, gå til baren drop-off. Sommetider bagage er taget automatisk, hvor design og vejer det. For forskellige humle findes forskellige regler for flyselskab bagage i forhold til sin vægt, antal og størrelse. Dette bør høres på forhånd. Hvis flyvningen indgår i kategorien "Lou Kost", er prisen for indchecket bagage opkrævet ekstra og er begrænset til 30 kg pr 1 passager.

Hvis en passager er blevet registreret online, men har ikke modtaget et boarding pass, bør han henvende sig til de stillinger med indskriften online check-in. I tilfælde, hvor beboeren ikke er lavet eventuelle forberedende dokumenter til rejser, må han henvende sig til vedligeholdelsespersonale for stillinger med ordene "business-class" eller "økonomi class", afhængigt af den kategori valgte flyvning og dens omkostninger. Ofte til de stillinger online check-in lufthavnens personale invitere uregistrerede passagerer, for ikke at skabe unødig stress og køer. Men hvis der er en person med et registreret kort, er det nødvendigt at springe køen.

Uskrevne regler for adfærd på flyet

Ikke mange mennesker er nu villige til at bruge ekstra penge på vej til komfort. Derfor er det nødvendigt, brug af ydelser fra et luftfartsselskab fra økonomi, for at observere nogle "uskrevne" regler for adfærd på flyet. Dette vil hjælpe med at undgå konflikter med andre mennesker.

 1. Ikke for at være ulykkelig på grund af den ubekvemme placering af sæderne i kabinen, skal sæder købes på forhånd. At være i stand til at vælge. Skal først være bekendt med den indvendige indretning. Efter alle, forskellige flytyper er det anderledes.
 2. For faste kunder flyselskaber selv tilbyde en bedre sted. Det bør overvejes, hvis du ofte bruger flyrejser.
 3. Brug ikke parfume og eau de cologne overflod før plantning. Dette kan medføre en negativ reaktion fra andre.
 4. Hvis en lang flyvetur, anbefales det at medbringe et par rene sokker. Når du skal fjerne dine sko, vil de være nyttige.
 5. Før flyvningen er at være opmærksom på personlig hygiejne. Ellers vil de mennesker omkring selv passagerer oplever ubehag fra en overflod af ubehagelige lugte.
 6. Det er nødvendigt at vide, hvad der er på den øverste hylde af håndbagage på flyet. At du ikke kan forlade hendes side, roder pass. Størrelsen af håndbagage skal passe dimensionerne top bagagebærere, at der ikke være en dråbe.
 7. For håndbagage har en niche på den øverste hylde, den tilsvarende passagersædet. Du kan ikke låne en andens plads til håndbagage. Overskud elementer taget i kabinen (hvis det er tilladt at gøre lufthavnens ansatte), satte sig ved fødderne, mellem stolerækkerne. Når helt på plads alle passagerer før start kan være med tilladelse fra den steward til at sætte ekstra bagage i frie nicher øverste hylde.
 8. Må ikke brat og vip ryglænet uden varsel. Dette kan føre til en casus hvis bagsædepassagererne på dette punkt indtager drikkevarer eller mad.
 9. Ikke værd at høj musik i din afspiller eller tablet. Det kunne udløse oprettelsen af en konfliktsituation.
 10. På landing skib kan ikke holde alle hans figur aflevering, venter på stigen.
 11. Det er ikke nødvendigt at bruge telefonen ofte. Ubehagelig for mange vil være en kendsgerning i dine samtaler. Nogle gange er det irriterer andre. Anbefales at bruge telefonen i nødstilfælde og kun med godkendelse af flyvedligeholdelse personale.
 12. Det kan ikke anbefales at tage med letfordærvelige fødevarer, fødevarer med stærk smag. Mange flyselskaber er ikke tilladt at medbringe om bord på alle fly med fødevarer pakker. Hvis frokost ikke er fastsat et luftfartsselskab, i form af en snack, kan du få fat i ham med snacks, sandwich med pølse, kiks.
 13. Når brug fødevarer bør være forsigtig. Ikke værd at risikoen for at blive gennemblødt eller bejdset.
 14. Toilettet af flykabinen, skal overholde de grundlæggende regler for etik og hygiejnestandarder. Badeværelse på flyet - det er et offentligt sted. Lad det bag rent og ryddeligt.
 15. Vi skal huske, at stewarder og stewardesser - det er ikke for luner tjenestefolkene. De giver komfort og sikkerhed for passagererne. Kan ikke være nogen grund til at trykke på knappen opkald. Hvis du ønsker at søge på bord, steward, er det muligt at nærme sig det. Under flyvningen lov til at bevæge sig rundt i kabinen af flyet.
 16. I tilfælde af misbrug passagerrettigheder og krænkelser under flyvningen, overtrædelse af transporten i flyet, passageren kan føjes til lovovertrædere og komme ind i "den sorte liste". I dette tilfælde vil ballademagere blive nægtet yderligere brug af luftfartsydelser. I tilfælde af overtrædelse af loven og Code of Lovovertrædelser synderen kan idømt fængsel eller få en stor bøde.

Grundlæggende regler

Og nu på de grundlæggende normer og regler for adfærd på flyet. Deres overholdelse vil bidrage til at undgå ulykker under start og landing fly.

Mange er interesseret i spørgsmålet: "Kan jeg ryger i flyet?" Svaret er i de regler, der bestemmer adfærden af passagerer om bord på flyet.

forbud

Adfærdsregler i flyet sige, at ikke lov til at gøre om bord på flyet:

 • Det er forbudt at:
  • indtagelse af alkoholiske drikke;
  • rygning på hele området af kabinen, herunder badeværelset;
  • under start og landing ikke kan bruge elektroniske enheder, herunder mobiltelefoner, bærbare computere, måleudstyr;
  • forhindre medarbejdere i tjenesten;
  • nægter at overholde kravene i besætningen;
  • bevidst ødelæggende og invaliderende flymateriel;
  • vise aggression og mobning, herunder misbrug;
  • ophold i kabinen, hvis der var et tegn på hans orlov;
  • anvendelse af narkotika;
  • skræmme og true resten af passagererne.

Alle handlinger af passagerer skal koordineres med arbejdet i de personale, der arbejder passagerfly.

obligatoriske krav

Der er en statistik, at mange ulykker skyldes passagerer på grund af tilsidesættelse af de elementære regler for adfærd i flyet under start og landing. jord og nærheden af et minimum af tid til beslutningen fører til tragedie. Overraskende, at højere luftfartøjet over jorden, jo mere af det afstanden, sikrere. At det kræver ubetinget lydighed til kommandoerne af kabinepersonalet. Deres standard fraser - ikke et modefænomen. Dette vil bidrage til at undgå overlappende og tragiske ulykker. Det er ret simpelt, men det er nødvendigt for udførelsen af:

 • Sluk mobiltelefoner og andre elektroniske enheder.
 • Placeret på den øverste hylde af din håndbagage tæt på niche.
 • Juster lodret seatbacks.
 • Spænd sikkerhedsselerne.
 • Fold klapborde.
 • Løft gardin vinduer.
 • Sluk for musikken på hovedtelefoner.

Nærmere oplysninger om de regler,

Behovet for sådanne foranstaltninger er forårsaget af flyvningen sikkert. Sluk mobiltelefoner og mobile enheder, der opererer på det signal, der kræves for at sikre, at vi ikke skaber problemer med det magnetiske felt, der bestemmer den korrekte drift af Aviapribor. Dette kan have en negativ indvirkning på radioer og samtaler disponenter og flybesætninger. Bortset for at deaktivere en mobiltelefon eller en tablet er at flytte til en særlig "for flyvningen" mode.

Den lodrette position af ryglæn under start og landing er forpligtet til at være i stand til frit at få adgang til alle passagerer fra deres pladser i tilfælde af fare. Hvis ryglænet indstilles i hældning position, kan det ikke lade sig gøre.

Kravet om en hytte ledsager "spænd sikkerhedsbæltet" skal overholdes på grund af mulige nødsituationer, øget turbulens eller en skarp opbremsning af flyet. I denne situation, er der en mulighed for skade på grund af passagerens krop adskillelse fra sin plads. Dækkede borde kan også forårsage skade.

Åbne vinduer hjælpe passagererne under start og landing til at justere belysning. Den vigtigste faktor er, at det betragtes som tilfælde af afvigelser i afsløring passager motorer gennem vinduet, for eksempel øget røg eller brand.

Hvis du lytter til musik, kan du gå glip af et vigtigt budskab for stewards og deres anvisninger til enhver handling.

Det vigtigste i-flyvebesætningen har bremsning under landing passagerfly. Det er det øjeblik, hvor handlinger alle enheder kan være barsk, uforudsigelig. Så du skal ikke haste ting og skynder til exit. Pludselig bremsning kan forårsage personskade, hvis passagererne ikke er iført. Da flyet taxies til terminalen, og vil fremlægge stigen, kun for at blive stille og roligt indsamles exit.

flight børn

Særlig opmærksomhed skal rettes mod hop parter med børn. Adfærdsregler i flyet for børnene er ikke særlig forskellig fra kernen. Men husk på, at ansvaret for børns adfærd under 12 år under turen er de personer, der ledsager dem.

Hvis passagererne bryst barn, er det tilladt at bære i kabinen klapvogn eller vugge. Børn under 7 dage anbefales ikke at tage om bord. Før flyvning og fastlægger betingelserne for anvendelse af vuggende i særlige steder.

Børn under 5 år kan kun flyve når de ledsages af voksne på fly. Ældre børn kan flyve i fly alene, forudsat at der er tegn på deres møde ved ankomsten. I sådanne tilfælde skal luftfartsselskabet det fulde ansvar for flyvningen af børn. Alle nuancer af sådan en tur er nødvendigt at præcisere på forhånd. Når det sker ved ankomststedet ikke er tilgængelige, vil flyselskabet selv tage barnet til den angivne adresse.

Børn i kabinen af flyet, skal overholde alle regler. For at fastgøre de små en særlig bælte af passende størrelse bruges til stolen. Hvis barnet er flyvende på økonomiklasse kahyt uden et separat sted, er frokost ikke inkluderet i sin tjeneste, kun drikkevarer. Men nogle luftfartsselskaber tilbyder fødevarer af hver af sine passagerer. Det rejser sin rating og status.

passagerer på flyrejser med kæledyr

Nogle mennesker rejser med deres kæledyr. Til dette formål er der særlige regler for dyretransporter på fly.

En obligatorisk betingelse for transport af dyret - tilstedeværelsen af hans særlige pas og et bevis for hans helbred. Det kan fås på ethvert dyrlægeklinik. Dokumenterne skal hjælpe på alle nødvendige vaccinationer. Fri passage gennem toldkontrol og på tidspunktet for registrering vil være muligt, hvis der er et bevis for fravær af avlsværdi af dyret.

Hvis dyret er op til 8 kg, placeres den i kabinen i en særlig celle, der er indrettet til transport forsinkelse. Undtagelserne er førerhunde for blinde. De transporteres på bekostning af fri bagage. særlig billet købes til andre dyr. Store dyr er i særlige ventilerede beholdere og bure i bagagerummet bugten. Besætningen er altid informeret om begivenheder, der finder sted i bagagerummet, gennem særlige forbindelser og indikatorer.

Følg alle anbefalinger om transport af dyr for at undgå utilsigtet tab. Pre-værd at læse med en liste over forbudte eksport af "mindre brødre", og hvis der er et særligt behov, er du nødt til at tage sig af løsningen af statens udvalg for miljøbeskyttelse.

De vigtigste ting - før du beslutter dig for at flyve med et dyr, er det nødvendigt at præcisere muligheden for at transportere det til flyvningen. Nødvendigvis er det nødvendigt at præcisere, om indførsel af dyrene i det land, opholdet tilladt.

ved ankomsten

Disse er nogle af reglerne for adfærd på flyet under flyvningen. Det er værd at bemærke, at i en gunstig landing passagerfly lavet en bifald takke kaptajn og besætning af en god flyvning. Og når du forlader flyet nødt til at sige farvel til stewardesse med ord taknemmelighed for den behagelige flyrejser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.