TravelingFlyrejser

Den største fly kirkegård

Verdens største kirkegård er i Arizona, i staten Tucson i USA. Dets officielle navn er "309 gruppe til vedligeholdelse og reparation af udstyr til rumfart." Anlæggets areal er ca. 10 km 2 . Der er mere end fire tusinde fly og omkring 40 pladsvogne lagret på dette eller den tid. Motorer, ammunition, ledninger, elektronik og andet udstyr, som er en statshemmelighed, er blevet fjernet fra dem. De samlede omkostninger ved alt udstyr, der er placeret her, anslås til et beløb på over 35 milliarder dollars.

Luftfartøjs opbevaringsforhold

Flyvekyrkegården i Arizona er en del af Davis-Monten flyvebase, bygget næsten umiddelbart efter slutningen af Anden Verdenskrig. Det skal bemærkes, at området ligger på en betydelig højde over havets overflade. I den henseende er klimaet her meget tørt, hvilket gør det muligt at redde skrogene på fly fra korrosion selv under opbevaringsforhold under åben himmel. Ca. 80% af dem er allerede blevet skåret til skrot. De resterende fly er forseglet med polyethylen og kan bruges til enhver tid i tilfælde af behov.

Betydningen for den amerikanske økonomi

Arizona Air Cemetery fungerer også som et rigtigt forarbejdningsanlæg. I særdeleshed har databasespecialisterne i de seneste år rekonstrueret omkring nitten og tusind varer og reservedele, der kan bruges senere eller solgt. Deres samlede omkostninger er over 568 millioner dollars. Ifølge den amerikanske regerings politik kan andre lande erhverve her ikke kun komponenter, men også hele flyselskaber. Ifølge økonomer giver hver dollar, der investeres i denne flyvekirkegård, tid til at vende tilbage til statskassen elleve gange mere. Faktum er, at efter reparationen udført af lokale specialister, bliver mange af dem igen brugt. Specielt baseret på officielle statistikker er der i de sidste 25 år vendt tilbage til service omkring 20% af linjerne, der er returneret til systemet. Denne kirkegård er også kendt for, at det var her, at nogle af scenerne fra den fantastiske film "Transformers". Hævne af de faldne. "

Russiske flyvekirkegård

Et lignende sted findes i vores land. På Khodynka-feltet, som ikke er langt fra Moskva, er der en forladt flyveplads. På sit territorium er der helikoptere og fly, der ikke startede siden 2003. I øjeblikket er adgang til fremmede her lukket. I starten var det planlagt at åbne et museum for luftfart udstyr på dette websted, men senere blev projektet frosset og i denne tilstand er i vores tid. Nu udgør kirkegården for flyet på Khodynka-feltet et stort område, som er omgivet af pigtråd og beskyttet. På trods af dette lykkes nogle stadig at forhandle med vagterne mod et gebyr og lave her uigennemsigtige billeder mod baggrunden af halvdåbnede fly. Trods det faktum, at de fleste af dem er uden maling og glas, ser de alle sammen udroligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.