TravelingFlyrejser

Retur billet ( "Aeroflot") regler og betaling af en bøde

Ifølge statistikker, de fleste af russiske turister flyve på flyvninger på "Aeroflot". Populariteten af dette luftfartsselskab er forårsaget ikke kun behagelige forhold flyvning, prisen på billetter og en lang række flyvninger. Det sker, at en person kan simpelthen ikke flyve der, hvor planlagt. Dette kan skyldes en hvilken som helst begivenhed, men billet refusion ( "Aeroflot") er helt klart, og enkel procedure. Det er grunden til turister fra Rusland tillid til dette selskab og så ofte bruger sine tjenester.

Typer af returbilletter

Der er to typer af billet refusion:

1. Når en passager bliver tvunget til at vende tilbage billetten, er det tvunget til at vende tilbage.

2. frivillige tilbagevenden.

I det første tilfælde sker en returbillet "Aeroflot" af flere grunde:

- komplet annullering, overførsel eller væsentlige flyforsinkelser;

- død af passager eller et medlem af hans familie;

- usikrede flyforbindelser i tilfælde af en planlagt transplantation;

- annullering af transplantation i den destination, der er angivet på billetten på grund af transportøren;

- udskiftning af billetten klasse af service.

Frivillig returbillet

Hvis en passager, uanset grunden hertil, besluttede at vende tilbage luft billet eller foretage nogle ændringer, såkaldt frivillig tilbagevenden. Denne returbillet ( "Aeroflot") leveres med alle de regler i den gældende billetpris. Det samme gælder for udvekslingen.

Hvert luftfartsselskab har sit eget system af bøder og restriktioner på salg af billetter. Dybest set er det ikke for en fuld årlige økonomiske, business eller første klasse. Oftest, et stift system af restriktioner og sanktioner gælder for billigere billetter.

Begrænsninger kan vedrøre billetter, der sælges kort før afgang eller ved nogen bestemte flyvninger. Det hele afhænger af reglerne i det system af flyselskabet. Men en uskreven regel virker for alle luftfartsselskaber: på højere takster sanktioner altid minimal. Ofte kan disse billetter ikke ombyttes eller returneres.

Hvad er ikke refunderes billetter?

En ny kategori af billetter misligholdte dukkede op i "Aeroflot" fra juni 21 2014. At alle forstår, hvad der er på spil, vi forklare: Irreversible flyvninger kan ikke passere tilbage og få dem for pengene brugt. De kan straks kende prisen, som regel er det er det laveste af alle. For første gang begyndte sådanne billetter at sælge udenlandske virksomheder i Rusland dette blev forlovet blot to store luftfartsselskaber: "Aeroflot" og "Transaero". Men der er undtagelser, i Europa er der billetter i business class.

De grundlæggende regler for tilbagebetaling / exchange billet til virksomheden "Aeroflot"

Til billetten tilbagebetaling ( "Aeroflot") fandt sted uden nogen problemer, skal du omhyggeligt undersøge alle de grundlæggende regler. Først og fremmest skal vi være i stand til at forstå de billet satser. De er inddelt i flere kategorier:

- en præmie (virksomhed, økonomi, komfort);

- Optimal (virksomhed, økonomi);

- Budget-økonomi;

- fremme af økonomien;

- ungdom satser (der gælder for personer 12-24 år).

Retur billet "Aeroflot" producerer fuld størrelse Tarif J, C, D premium business class, W, S, A præmie-komfort og Y, B premium økonomiklasse.

Antal takster, der kan tages med visse sanktioner, et par stykker. De tilhører en klasse billetter optimal forretning og optimal-økonomi. I det første tilfælde, med nogle returnere billet kan være fint med en sats på I, Z, i den anden - Tarif M, U, K, H, L.

Satser anses uoprettelig budget klasse arrangementer og salgsfremmende Economy Economy (Q, T, E, N og R). Du vil blive returneret kun skatter og afgifter på billetten.

Ved at kombinere flere satser i en enkelt billet, værd at huske på, at reglen vil blive anvendt gruppe satser med strammere restriktioner på returbilletter.

Hvis du beslutter at returnere den delvist brugt billet, skal du vide, at forskellen mellem den billetpris betalt, og den faktiske vil holde med dig.

Aeroflot: returbillet, en straf på det tidspunkt

På den samme rute på flyselskabet er snesevis af forskellige takster, som måske ikke kender udenad selv de ansatte i salgskontorer. Derfor forsøge at huske dem bare ikke brug for, bare kigge efter oplysninger på nettet eller lære i de salgskontorer.

Men når de køber en billet, du har brug for at forstå, hvad straf du vil betale i tilfælde af en ombytning eller tilbagebetaling af billetten. For eksempel, for levering af optimal business class billet med en sats på I, Z, du nødt til at betale en bøde på 200 euro / dollar. Dette gælder for international transport af langdistancefly rutenet. I tilfældet med de optimale billetter retur-økonomiklasse for flyvninger på mindre end 6 timer, du betaler 50 euro / dollar for flyvninger længere end 6 timer - dobbelt så meget, det vil sige 100 euro / dollar.

Hertil kommer, at sanktioner varierer i sin størrelse afhængig af dato. Hvis du vælger ikke at rejse dagen før afrejse, vil selskabet "Aeroflot" for en billet refusion udstede baseret på en bøde på 35 euro. Hvis en periode på mindre end en dag, vil størrelsen af den bøde være mere - bliver nødt til at vende tilbage 25% af billetprisen.

Sammenligne udgifterne til bøder med andre flyselskaber

selskabets vigtigste konkurrent "Aeroflot" betragtes ikke mindre velkendt organisation for transport "Transaero". Gebyret for en returbillet fra disse selskaber er anderledes. For eksempel "Transaero" mængden af betaling for billetterne, der er købt på selskabets hjemmeside, eller i Rusland er 2.700 rubler, uden for landets grænser - 60 euro. Indtil 2013, disse beløb var 1.700 rubler og 45 euro. Andre førende russiske luftfartsselskab "Sibirien" vil betale et gebyr for en returbillet i mængden på 600 rubler (for perioden på mere end en dag før afrejsedatoen), 25% af billetprisen, hvis mindre end 24 timer tilbage før afrejsedatoen. Utair flyselskab til at tillade returnering af dagen før afrejsedatoen uden straf.

Hvordan til at returnere en e-billet?

Ikke alle ved, at i dag kan du flyve på billetter booket og købt på internettet. Elektronisk billet - en ny form for billet, som erstatter gradvis velkendt for os slags papir. Fordelene ved denne billet er:

- ingen grund til at betale gebyr i salgskontor;

- det kan ikke være bange for at miste eller skade;

- at købe det, ikke nødvendigvis at gå til kassereren, nok til at have adgang til internettet.

bekræftelse Betaling er en billet rejseplan kvittering, der kommer til købers e-mail. Desuden er passageren sendes og et boarding pass, som er ordineret flyvning dato, beløb, placering og detaljer om køberen. e-billet kan altid blive udskrevet, hvis det ønskes.

Nogle frygter, at de ikke kan få det tilbage. Så bare jeg ønsker at bemærke, at afkastet e-billet "Aeroflot" udføres under de samme betingelser som returnering af den sædvanlige papir billet. Mere information kan angives på det officielle site af virksomhedens luftfartsselskab.

Refundere billetter "Aeroflot" gennem webstedet kan ikke være, oftere til ombytning eller overgivelse af billetten skal være privat tilstedeværelsen af køberen i salgskontor. Nogle billetpriser tillader returbillet eksternt cash back på et plastikkort.

Tips, der kan være nyttige, når returnering udveksle billetter /

1. Med købet af nogen billet, tjekke med lederen alle de betingelser, hvorunder det kan ombytning eller tilbagebetaling. Virksomheden "Aeroflot" har ret til at foretage ændringer af taksterne uden varsel. Derfor er det bedre at vide det på forhånd.

2. Ingen indskrænkninger i virksomheden "Aeroflot" (billet tilbagebetaling regler) gælder kun for fly fra Rusland. Hvis du planlægger at flyve fra et andet land, så alle betingelserne i afkast / udveksling er nødvendigt at præcisere, på telefonen eller i den nærmeste salgskontor.

3. Husk at returnere eller bytte billetten kan kun være til billetkontoret hvor den er købt.

4. Billetter købes på forfremmelser, returneres eller ombyttes, kan ikke være - som regel skrevet med små bogstaver fodnoter.

5. Hvis du har betalt for billetten ved plastickort, vil pengene blive returneret til det samme.

6. Vær forsigtig, når du køber billetter. Nogle gange på den samme klasse af billetprisen er anderledes, det afhænger af dine rejsedatoer (sæsonbetonet).

De vigtigste emner på levering / udveksle billetter

Mange passagerer, især dem, der flyver for første gang, bekymret over køb og returnering af billetter. Svar på ofte stillede spørgsmål, når de flyver med "Aeroflot" præsenteres nedenfor.

Den første ting, der ophidser passagerer, spørgsmålet om betalingskort. Trods det faktum, at for at købe en billet i dag, er det blevet meget lettere, endnu ikke alle har et kreditkort. Køb en billet kan være i enhver salgskontor, kan du bruge de elektroniske terminaler Qiwi eller "Yandex". Hertil kommer, billetter "Aeroflot" kan betales i enhver kabine cellulære Euroset samt betaling via Webmany, Internet Bank eller Sberbank Online. Alle de grundlæggende regler kan findes i afsnittet "Instruktioner for online bestilling" på den officielle hjemmeside for flyselskabet.

Mange passagerer rejser spørgsmålet om muligheden for at ændre billetten på et senere tidspunkt. Dette kan gøres enten via telefon døgnet rundt (det kan også ses på hjemmesiden), eller salgskontorer. I øvrigt, med hensyn til telefoncentral, kan det kun ske, hvis billetprisen ikke ændrer sig, det vil sige, tillæg eller andre ændringer i det oprindelige beløb af den gennemsnitlige personlige tilstedeværelse i salgskontor.

Mange passagerer har gentagne gange over for problemet med de returbilletter. Med virksomheden "Aeroflot" dette øjeblik er næppe et alvorligt problem. Bare ikke at blive fanget, er det nødvendigt på forhånd at præcisere alle betingelserne i afkast / udveksle billetter. "Aeroflot" - transportøren, der tager sig af deres passagerer, og forsøger at gøre tilbagebetaling af billetten mere hurtigt og nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.