Nyheder og SamfundPolitik

Hvem kører verden virkelig?

Vi lever i interessante tider, hvor mange af viden bliver mere tilgængelige for offentligheden, og derfor holde nogen hemmeligheder allerede yderst vanskeligt. Dette gælder også for hemmelige selskaber, oplysninger om, hvilke er blevet så billig, at snart den hemmelige organisation kan miste sin vigtigste "konspiratorisk" -status. Næsten hver eneste af os nogensinde tænkt over hvem styrer verden i virkeligheden, da den reelle magt og myndighed i den officielle regering, få folk til at tro. Flere og flere mennesker kommer til den konklusion, at alle regeringer og parlamenter, i virkeligheden, er store dekorationer, der er designet til at sikre, at almindelige mennesker tror, at deltage i valget af regeringen. Faktisk behøver folk ikke har nogen magt, og desuden er han tvunget til at overholde reglerne, der tager lovgivere, baseret på det sæt før dem målsætninger.

Det ville være forkert at sige, at oplysninger om den "hemmelige verdensregering" blev kendt først nu. I fortiden, en masse mennesker, på trods af den manglende adgang til viden, uafhængigt kommet til den konklusion om, hvem styrer verden og til hvilket formål. Efter alt, hvis vi spore hele forløbet af moderne historie meget omhyggeligt, kan det konkluderes, at mange begivenheder har fundet sted, er ikke nogen tilfældighed. Tag for eksempel den første verdenskrig. Den officielle begrundelse for dens forekomst anses for at være mordet på ærkehertug af Østrig-Ungarn Frantsa Ferdinanda i 1914 af en serbisk nationalist. Efter at imperium angreb på Serbien, er Rusland bistår de slaviske stater og trækkes ind i krigen. Så erklærer det samme og Tyskland krig mod Rusland sammenføjning det østrig-ungarske kejserrige. Tilfældig kæde af begivenheder? Langt fra det. Bare nogen ville drage fordel af en storstilet krig i Europa, som i sidste ende hævdede snesevis af millioner af liv.

Hemmelige selskaber stræber efter verdensherredømmet har været kendt siden oldtiden, men den virkelige mulighed for at skabe en verdensregering optrådte på hemmelige ledere først efter Anden Verdenskrig. De har bygget et globale banksystem, hvorved det blev muligt at have en stor indflydelse på økonomien i forskellige lande, samt til deres udviklingsniveau. I øvrigt, den globale økonomiske krise er heller ikke tilfældigt, fordi, at have sådanne vægtige løftestænger for magt og evnen til at styre det hemmelige samfund kan have en betydelig indflydelse på politikken i nogen stat.

I dag er følgende oplysninger også kendt: i strukturen af dem, der regerer verden, er der følgende hierarki:

Niveau 1 - en tænketank - nogle få mennesker; deres navne er ukendte, men de har overnaturlige kræfter og er knyttet til de mørke kræfter.

Niveau 2 - de rigeste mennesker i verden, og ikke alle af dem er kendt af verdenssamfundet. De styrer de fleste regeringer, organisere krige og økonomiske kriser.

Niveau 3 - kendte politikere, præsidenter, sheiker, konger og så videre.

Niveau 4 - virksomhedsledere, religiøse ledere, politiske embedsmænd på alle niveauer.

Level 5 - retshåndhævende myndigheder, herunder KGB, GRU, FSB, politiet, FBI, CIA, militæret over hele verden.

Niveau 6 - resten af menneskeheden, som procentdel er ca. 90% i forhold til alle de andre niveauer.

Vores liv er fuld af stress og jag i hjemmet og daglig besvær, så mange mennesker tænker sjældent over, hvem regerer denne verden. Men hvis du spørger, og se på sagen dybt nok, kan du få en masse nyttige oplysninger. Mange ting sker i verden i dag, det er helt forklarlige og forståeligt, hvis vi forstår det, til hvilket formål gjort global styring. Desværre, det er de hemmelige herskere i øjeblikket hæmmer udviklingen af vedvarende energi, da dette område har gjort mange opdagelser, der er simpelthen ignoreret eller kun i forsøgslaboratorier.

Sammenfatter alle de ovennævnte, skal det bemærkes, at de fleste mennesker i dag er i stand til at få adgang til en bred vifte af viden, og det er op til os, det afhænger af os selv, om vi ønsker at være kompetent i denne henseende. Det vil tage temmelig lang tid, og det store flertal af mennesker forstår, hvem styrer verden og til hvilket formål det er gjort. Det er svært at forudsige, hvad der vil ske i dette tilfælde, men vi er nødt til at være forberedt på forskellige nødsituationer, der kan opstå i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.