Kunst og underholdningMusik

Hvad er den mest berømte russiske sangerinde? Den mest berømte russiske sangere

Russisk pop scene i lang tid aktivt tager fart, mere og mere bliver genstand for observation til vestlige medier, som med jævne mellemrum lave deres egne vurderinger af vores kunstnere. For eksempel, den verdensberømte udgave af «Forbes» giver detaljerede beskrivelser af niveauet for indenlandske stjerner af indkomst i en vis periode. Nogle udenlandske aviser og magasiner udgør lister over russiske musikere, hvis kompositioner er ledere af hitlisterne. Nogle gange, at finde ud af hvem der er den mest berømte russiske sangerinde, som grundlag for at træffe de undersøgelsesdata af mennesker på internettet.

Den mest berømte lokale kunstnere i det sidste årti

I slutningen af 2014 blev det gjort en særlig vurdering af russiske sangere, hvorefter sidstnævnte har i henhold til rotationen af deres produkter på indenlandske radiostationer. Dette blev gjort for at finde ud af, hvilken er den mest berømte russiske sangerinde kan tildeles denne høj rang i udtalelsen fra publikum, for de seneste ti år skal bestilles bestemte sange i luften.

Som et resultat, den ubestridte leder vandt en berømt russisk popsanger Dima Bilan, hvis sange for ovennævnte tidsrum lød i radioen mere end 5,5 millioner gange, hvilket er et rekordresultat.

Efter Bilan er Yulia Savicheva, som dog næsten en million spiller bag lederen af denne placering. Lukker de tre øverste vindere af holdet, "Vintage", bag sølvmedaljevinder på blot 1.000 point.

Hvem er den rigeste russiske musiker?

Uanset hvad, er ganske vanskeligt at sige, hvad der er den mest berømte russiske sangerinde modtog den højeste anerkendelse i Vesten. Ifølge en undersøgelse af brugerne i sociale netværk, de mest berømte lokale musikere, sammen med Dimoy Bilanom er kunstnere som Sergey Lazarev og Gregory Leps, som formåede at undgå sådanne alvorlige mestre i moderne russisk pop, som Philip Kirkorov, Valery Leontiev og Valery Meladze.

Men hvis vi taler om de musikere, hvis indkomst er maksimal, i dette tilfælde, listen vil være noget anderledes. Forbes Magazine citerer data i henhold til hvilken du kan besvare, hvad der er den mest berømte russiske sangerinde er en leder, ifølge modtage royalties og indtægter. Den første linje i denne liste trygt tager Grigory Leps, nær som er placeret og elsket af mange Stas Mikhailov og Philipp Kirkorov.

Den mest berømte russiske sangere af XX århundrede

Moderne kunstnere sikkert opnået nogle højder inden for showbusiness og har tjent verdensomspændende anerkendelse. Men glem ikke, og dem, der støttede billedet af Rusland og Sovjetunionen i det sidste århundrede, og er blevet en sand legende af den internationale scene.

Som svar på et spørgsmål om, hvad der er den mest berømte russiske sangerinde erobret hans karisma og talent af hele kloden, kan man give et konkret svar - dette er kendt Fedor Shalyapin, hvis bas lød i bestyrelserne i de mest berømte teatre. Hans tone vanskeligt at forveksle med en anden, og elsker romancer gjorde Chaliapin virkelig populære sanger.

En legende uden tvivl kan kaldes Lyudmila Zykina, en kvinde, erobrede hjerter af publikum med deres spontanitet og originalitet. Det var idol af flere generationer og er indbegrebet af russiske sjæl og til en vis grad Rusland som helhed.

Liste over indenlandske og især, sovjetiske sangere, der har vundet verdensomspændende anerkendelse, virkelig bredt, og det viser sig endnu engang, at er ikke den vigtigste rolle i den nationale kunstner spiller, fordi de vigtigste kriterier her er bare hans talent og indre styrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.