Kunst og underholdningMusik

Hvor gammel Yuri Antonov? Kort biografi af sangeren

For mere end 40 år, folk kender, kærlighed og synge sange Yuri Antonov. Ved nutidens standarder det anses for at være en solid kreativ oplevelse. En sådan popularitet er meget værd, samt rave anmeldelser fra fans og selv Paul McCartney. For ti år siden blev sangeren tildelt prisen "Ovation" i kategorien af "levende legende". Utvivlsomt er det sangeren er. I denne artikel vil du finde ud af, hvor mange år Yuri Antonov, og blive fortrolig med de vigtigste øjeblikke i hans biografi.

barndom

Far til sangeren - Michael V. - var i militæret. I sommeren 1944 fik han orlov, og han gik til Tashkent, hvor han blev evakueret kone Natalia. 9 måneder efter denne "bye" (19 februar 1945) blev født og Jura. Ved simple regneoperationer kan beregnes, at dette år stjernen i sovjetisk musik var 70.

Far sjældent set drengen siden fundet arbejde på Berlin kommandant. Efter 3 år, Antons familie genforenet, og flyttede til byen Molodechno (Hviderusland). Der, fremtiden sanger gik i skole. Han begyndte at studere musik i gymnasiet. Alle vidste, hvor gammel Yuri Antonov, men næsten ingen var klar over, at i så ung en alder (14 år), har han ledet koret af den lokale jernbane depot. Noterne til orkestret skulle gå til en af klubberne i Vilnius (20 km fra Molodechno), hvor fremtiden sanger til tider spillet koncerter på harmonika. Til dette blev han betalte 60 rubler om måneden.

Aktivt manifesterede sig Antonov i årene studier på musikskolen. Han var i stand til at organisere en Dixieland. Da det nødvendige udstyr ikke var, havde jeg til at bruge russisk folkemusik-instrumenter. Ikke desto mindre, Dixieland var ganske velkendt.

Tro på drømmen

Efter at have afsluttet studier ved College of Music Antonov begyndte at undervise musik i børnehaven. Så blev han solist-instrumentalist i den belarussiske Philharmonic. Efter at have tjent i hæren, Antonov tilbage. Et par år senere modtog han et tilbud om at arbejde med det legendariske hold af "syngende guitarer". I ensemblet vidste hvor gammel Yuri Antonov, og var bekendt med hans arbejde. Dette hjalp ham med at komme rundt om de andre kandidater. Den nye kollektive sanger begynder at udføre originale sange. Jeg bragte ham enorme popularitet hit "For mig er der ingen smukkere end dig."

Flytning til Moskva

Medlemmer af ensemblet "syngende Guitarer" var klar over komponistens ambitioner og vidste, hvor gammel Yuri Antonov. Singer, trods sin unge alder (26 år), var det nødvendigt at udvikle sig yderligere. Derfor er de ikke stærkt indsigelse, da Yuri sagt om at forlade holdet.

I 1971, sangeren gik til Moskva og bosatte sig i ensemble af "god ungdom". Yuri skrev også sange til bandet "Jolly Fellows". Mens der er sådanne sammensætninger som "The fyrretræer og birketræer," "ender med sommer", "I går". Antonov blev en solist-sanger og begyndte at tale med en gruppe af "god ungdom" i hele Moskva. Antallet af fans af sangeren voksede støt.

Så mange som 18 gange udleveret sit program "Rosconcert" Antonov Yury. Hvor mange år det kunne gå - han var ligeglad. Han var i stand til at stå op til enden, og denne kamp har hærdet. Og den kunstneriske råd fundet fejl, ikke kun til indholdet af sangene, men også til udseendet af skuespillere. For eksempel, når du tager et fast program af Yuri og hans musikere blev bedt om at forkorte moderigtigt mens langt hår. I protest, de generelt klippet skaldet.

Moon sti

"Arax" - var navnet på den nye gruppe, som begyndte at samarbejde sanger Antonov Yury. Hvor mange år, før de arbejdede på scenen, var han ligeglad. Arbejde med "Araks" var en måde at gennemføre din egen kreativitet til det. Og Yuri Mikhailovich var i stand til fuldt ud at afsløre det: der var sådanne hits som "Jeg husker", "hav", "Glem ikke", "20 år senere". Med deltagelse af virksomheden "Melody" blev udgivet og solgt næsten 20 millioner eksemplarer af posterne.

Odessa Film Studio inviterede Antonov at skrive musikken til filmen "Pas på kvinder." Således begyndte arbejdet med komponisten i biografen. Han skrev musikken til film som "Predator", "En mærkelig sang", "Bestil", "Beauty".

I 1985, "Polarvoks Music" Yuri Mikhailovich inviteret til Finland for at indspille et album på engelsk og russisk. Nu sangerens eget pladestudie. Han tilbringer en masse tid i det, overskrive de gamle og skrive nye sange.

Personlige liv

Så nu ved du hvor mange år Yuriyu Antonovu, og blive fortrolig med sit kort biografi. Det er fortsat kun at tale om det personlige liv af sangeren.

Yuri Mikhailovich var gift tre gange og har ikke mere lyst til at gifte sig. Den første bryllup sangeren fandt sted i 1976. Han giftede sig med en pige, der skulle til at forlade Rusland med sin familie. Antonov købte billetter og forberedt de nødvendige dokumenter for rejser til USA. Men i sidste øjeblik skiftede han mening at gå med hende. Bare jeg indså, at han ikke kunne leve uden Rusland. Efterfølgende han aldrig fortrudt sin beslutning.

Den anden hustru sanger - Russisk efter nationalitet, men liv i Paris. Så sagde han Antonov Yury. Hvor mange år har varet ægteskabet er ukendt. Komponisten kan ikke lide at fortælle detaljerne i hans personlige liv.

Den tredje kone af sangeren var Jugoslaviske. På trods af at Yuri Mikhailovich var gift tre gange, har han kun ét barn - søn af Michael.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.