SundhedAlternativ medicin

Bee Pomorie - et universalmiddel for alle dårligdomme

Levetiden for bierne er kort: om sommeren er det omkring 40-45 dage, og om vinteren - lidt mere end 6 måneder. I foråret, under fremstillingen for sommersæsonen nældefeber, biavlere indsamle omkring 0,5 kg af døde bier. Det er den bi Pomorie, som er en unik lager af lægemidler. Til dato er dette produkt undersøgt ved biologer og læger er anerkendt som et effektivt anti-inflammatorisk, analgetisk, antibakterielle, anti-tumor og anti-sklerotisk midler. Desuden bivoks Pomor aktiverer metaboliske processer, stabiliserer tryk, forbedrer blodcirkulationen, regulere fordøjelseskanalen, hjerte, nyre og skjoldbruskkirtel. Med den rette kombination af nævnte produkt med andre naturlige gaver (olier, grøntsager og frugt smag, urter), er dets helbredende egenskaber forbedret betydeligt.

Pomor bivoks: behandling og forebyggelse af sygdomme

Hvad siger eksperterne? Gør alt anses for nyttigt værktøj? Ifølge undersøgelser, bivoks Pomor - hypoallergen produkt, det har ingen bivirkninger eller kontraindikationer, og sammensætninger og tilsætte den til en blanding Captivate let fremstilling og gode resultater. Opskrifter, publiceret nedenfor, designet og testet af medicinsk apiterapevt, og har i mange år anvendt til behandling af mange lidelser.

Afkog af bi Podmore held har været anvendt til behandling af prostata adenom, seksuelle forstyrrelser, øge immunitet og styrke kroppen som en helhed. For at forberede bouillon tinktur skal bruge:

  • bee Podmore - 10-15 g;
  • vand - 500 ml;
  • Honning - 2 spsk. skeer;
  • 30% alkoholiske propolis -. 1 tsk.

Bee Pomor hæld kogende vand og lad det simre i omkring en time. Ostuzhennoy og anstrengt bouillon sødet med honning og tilsæt propolis. Behandlingsforløbet er 1 måned, tager medicinen dagligt 1-2 skeen på tom mave om dagen.

Dampet bi Pomor effektiv i mastitis, åreknuder, ben aterosklerose, forbryder, migræne og neurologiske sygdomme. Fremstilling af et lægemiddel lægemiddel er meget enkel: meget varmt vand hældes 100 g Podmore og afsat i 15 minutter. Så dræne, presse ud en lille smule og sætte det inde i et gazebind, foldet i tre lag. Denne foldning anvendes på det angrebne område, pakken er overdækket og fikseret med en forbinding.

Salve "liniment" af bi Podmore hjælper med smerter i muskler og led, neurologiske lidelser, tyreotoksikose. Til fremstilling findelte pulver blodlegemer for bier (3-4 skeer) blev blandet grundigt med den opvarmede vegetabilske olie, fortrinsvis hørfrø eller olivenolie. Den færdige blanding oplagres i en uigennemsigtig beholder i køleskabet. Det bør anvendes, når en smerte, forvarmning.

Sammensætningen indbefatter en alkohol tinktur Pomor vodka og bivoks. Anmeldelser om dette værktøj, kun positiv. Med dens hjælp behandle hjerte-kar-sygdomme, åreknuder, nyresygdom. Infusion trykket stabiliseres, forbedrer metaboliske processer, forbedrer seksuel lyst. Til fremstilling af lægemidlet ene glas emaljeret Podmore hældes i en skål, hæld 0,5 liter vodka og i 10 minutter opvarmes uden kogning. Flydende afkølet og hældt i en uigennemsigtig beholder med en stram låg. Insister medicin i 10-12 dage, ryster dagligt.

Pulver af bier er et kosttilskud, parallelle heler og styrker immunforsvaret. Det bruges 2 gange om dagen fra fadet er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.