SundhedMedicin

Mærkeligt, at en sådan retssag?

I medicin, er der et stort udvalg af teknikker vedrørende et sundhedstjek af patienten. En af dem - en prøve indlæg. Nu jeg ønsker at forstå, hvad det egentlig er, og hvorfor denne teknik.

For beregningen af

Så, hvad en retssag Stange? Det er bare en ånde-bedrift i cirka 15-30 sekunder. "Hvorfor er det nødvendigt?" - det kan være en logisk spørgsmål. Ganske enkelt, på tidspunktet for modtagelsen af luft retention i kroppen er der en opbygning af kuldioxid og iltmangel. På dette tidspunkt, hjernen i et stykke tid mister fuldstændig kontrol over lys, og de bliver dominerende. Og dette på sin side fører til det faktum, at aktiveret de tilsvarende refleks zoner, som er placeret omkring den menneskelige krop. Indvirkning på foden eller hånden - af legemet, der er forbundet med fremspringet lys - i dette tilfælde bliver meget mere effektiv.

Sådan måler

Det er også vigtigt at lære om, hvordan prøven måles ved Stange. Udfør alle manipulationer vil ikke være svært at stort set alle patienter. I et roligt krop tilstand af en person skal dreje tre gange dybt inhalere og udånder, og derefter holde vejret i et stykke tid, hvad kunne. Det er vigtigt at forsegle mund og næse til luften ikke er i stand til at komme ind eller udgang. Resultaterne kan også estimeres på en tre-point-system. 1 - enhed: utilfredsstillende, hvis personen ikke kan trække vejret mindre end 34 sekunder. 2 - tilfredsstillende når patienten kan holde luft i et tidsrum på 35-39 sekunder. 3 - godt, hvis patienten ikke uden luft i mere end 40 sekunder. det tal imidlertid den gennemsnitlige person, og Stange (normal) prøve kan variere alt efter hvem den måles.

atleter

Hvis en normal sund person kan holde luften i cirka 35-50 sekunder, de atleter, dette tal er noget anderledes. For eksempel dygtige atleter kan bo uden luft op til 5 minutter! Messen sex i sport kan klare sig uden luft omkring halvdelen til to og et halvt minut. Det skal også bemærkes, at under træning, kan disse satser forhøjes, og ånde-bedrift tid vil stige.

Hvem har brug for det?

Et interessant spørgsmål kan synes, at når prøven kan gennemføres Stange. Dette gælder for folk, der har en hoste, især kronisk når sygdommen rører lungerne. Det er værd at bemærke, at der skal bruges denne metode, indtil der er endnu ikke kommet terapeutisk effekt. Næste er de samme procedurer kan bruges bare for udøvelsen af sin egen krop.

udstyr

Det er værd at bemærke, at der er en masse vejrtrækning teknikker inden for medicin. Det er ånde Frolov, Buteyko metoden, hypoxi og hyperkapniske uddannelse. Alle af dem er designet til at forbedre tilstanden af det menneskelige legeme, som trække vejret rigtigt, da det viser sig, kan ikke alle. Princippet alle teknikker om det samme, det reducerer respirationsfrekvens og samtidig øge pusterum. Interessant, disse metoder er ikke kun vigtigt for behandlingen, men også for den daglige forbedring af egen krop af hver person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.