ForretningVirksomhed

Forsendelse: hvad er denne form for salg af varer?

Forsendelse kontrakt - et dokument, der indgås med henblik på køb / salg af udenrigshandelen. Lovgivningen i den russiske lov, er han ikke direkte givet. Ifølge den juridiske essensen af denne aftale er en blandet (s. 3 i Art. 421 i den borgerlige lovbog). Parterne hertil enige som pr reglerne, er de elementer af, som indeholdt i den blandede kontrakt. Dybest set sending kontrakt definerer forholdet af leverandøren (sælger) og distributøren (køberen). Af denne grund, kan vi anvende RF Civil Code bestemmelser om leveringsaftalen.

Dette dokument indeholder også elementer af en kommission aftale. Typisk indeholder tegn på oplagringskontrakt, i tilfælde af at de varer, der skal opbevares i en tredjepart. I nogle tilfælde, de modtagende fungerer som vogter. Kontrakten om forsendelse af varen kan indeholde nogle af elementerne i aftalen om levering af tjenesteydelser - overvågning af markedet, markedsføring, levering, spedition, og så videre.

Udtrykket "sending"

Dette udtryk har tilstrækkeligt mange værdier. Dette ord kan kaldes dokumentet en speciel ordre produkt levering og betaling, mægling aftale, agentur kontrakt, og meget mere. På grund af den omfattende fortolkning af begrebet "sending" - det vil sige, i virkeligheden, er det ikke let at definere. Nogle gange bliver det en årsag til retssager. Du kan forklare det til de skikke handel. Hvis kontraktens genstand er fast besluttet på sending, så alle interessenter vil klart forstå, hvad deres forpligtelser, men hvis nærmere vilkår for samarbejde ikke er specificeret, bliver det klart, at forskellen mellem den underskrevne aftale, for eksempel fra Kommissionen eller forsyninger.

Forsendelse salg af varer som en form for

Det skal ses som en form for forsendelse salg af varer, i henhold til hvilken ejeren af varerne overfører det til videre salg til køberen. I dette tilfælde, at leverandøren og forbliver ejer af det leverede produkt af modtageren under hele perioden af varerne på det sidste sted. Forsendelse kontrakt om salg af varer bør klart identificere elementet. Det er en definition eller lignende til det bør absolut afspejles i aftaleteksten.

Hvad er fordelen ved en sending kontrakt

Aftalen om salg af varer, hvor ejendomsretten til det forblive med leverandøren kaldes sending. At dette er ikke nogen almindelig levering, klar. Det vil sige, at køberen bliver ejer af de leverede produkter på tidspunktet for overførsel til ham. Det viser sig, at eksportøren altid vil være i stand til at trække sig tilbage fra modtagerens lager urealiserede råvare, hvis sidstnævnte ville være insolvent modpart. Dette er fordelen ved at vælge en sådan aftale.

Funktioner af betaling af varerne, når det overføres i henhold til kontrakten af forsendelsen

Betaling af leverede produkter er lavet til tilgodehavender, dvs. i rater. I nogle tilfælde, som en måde at sikre de forpligtelser valgt pris aftalt spil, ensidige afvisning, straffende aftaler og andre arrangementer.

Betingelser for aftale

Forsendelsen aftale kan indeholde vilkår ikke alene gennemførelsen af opbevaring, men også fremme af varerne i et bestemt område. I dette tilfælde, sælgerne er i direkte kontakt med de salgssteder for salg af varer. Da salget repræsentanter er de ansatte eller leverandøren eller køberen. Det tillod inddragelse af mellemmænd, som er de betalte tjenester og dokumentet for ansvar.

Ofte sendingen, er det allerede kendt i kommerciel praksis, den indeholder bestemmelser om, at proceduren for reklame produktet. Her omfatter følgende: gennemførelse af lodtrækninger, vinsmagninger, testkørsler og andre salgsfremmende aktiviteter med deltagelse af interesserede forbrugere. Aftalen afspejler også vilkårene for tid og sted for den reklamekampagne for at styre tilgængeligheden af varer i en butik, dens beregning, og så videre.

form for aftale

Fundet enkel delvis brugte og returnerede sending. Hvilken slags form og hvordan de påvirker organiseringen af produktsalg? En del af afkastet forsendelsen, indeholder købers pligt til at købe fra leverandøren et aftalt beløb af usolgte varer. I permanent form modtager giver ikke ret til at returnere usolgte varer, skal det indløses dem fuldt ud.

Men for at løse problemet med garanteret salg vil komme fra en form for forsendelse. Det er klart, hvis modtageren ikke med succes kan sælge varen, så partnerne vil analysere situationen for at fastslå årsagen til fiasko. Typisk en vigtig faktor i den lave efterspørgsel er manglen på konkurrenceevne produktion - utilstrækkelig teknisk niveau af produkter, høje priser, meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.