ForretningVirksomhed

Joy Mangano. Inspirerende succeshistorie

Fate Joy Mangano har aldrig været let. Det var en vanskelig vej i livet før sin opfindelse vandt millioner af fans over hele verden. En enlig mor med en stærk karakter og en ubøjelig vilje var i stand til at bevise, at talent og vedholdenhed er i stand til at skabe ting, som vi ikke ønsker at forlade.

Joy Mangano. biografi

Joy blev født den 15. februar 1956 i Brooklyn, NY, USA. I familien af den italienske og amerikanske. Joy barndom gået i Huntington, på den nordvestlige kyst af Long Island.

Baby Joy var en meget talentfuld og kreativ barn. Fond af origami, tegne, jeg laver skulpturer. Dens opfinder talent manifesterede sig selv i barndommen. Således, i en alder af tolv, pigen troede det ville være meget bedre, hvis deres hjem brødrister ikke kun kan lave mad knækbrød, men bagte produkter. Satsningen mislykkedes - forbedret brødrister sprængte når først tændt, men det tilføjede kun til den lille opfinder modet til at prøve.

Små tilbageslag og håb

Mangano familie havde brug for pengene, og som teenager Joey begynder at arbejde i en dyrlægeklinik i Huntington. Det er her, det bliver besøgt af tanken om at gøre en fluorescerende hundehalsbånd fra lopper, der lyser i mørket og redde livet af dyret natten.

Joy havde ikke tid til at realisere ideen. Et år senere, virksomheden udgivet et lignende produkt Hartz Mountain Industries, og var i stand til at tjene i de millioner af dollars.

En anden tilbageslag ikke bryde hendes ånd. På eksemplet med Hartz Mountain Joy var overbevist om, at hendes idéer kunne være kommerciel succes på markedet, men deres gennemførelse vil kræve betydelige investeringer.

Krisen i familien

Efter gymnasiet, Joey går til Pace University - et privat universitet i New York, som ender i 1978 med en bachelorgrad i business administration.

I samme år giftede hun Anthony i verden. Ægteskab vil ikke være glad. Parret vil blive født tre vidunderlige børn - Christie, Robin og Jackie - men i 1989 Tony og Joey beslutter at skilsmisse.

Selv gift Joy blev tvunget til at arbejde flere job bare for at brødføde deres familier. Således i sin lange karriere, havde hun tid til at besøge den servitrice, manager på at bestille lufthavnens billetter, selv forsøgte at sælge vin, som hun gjorde.

Hans Majestæt sag

Efter at bryde op med sin mand finansielle situation var meget vanskelig Mangano. Det var i denne vanskelige periode af livet er selve idéen om en million dollars, som forherliger det for hele verden. Dette hjalp Hans Majestæt sagen. I løbet af aftenen sammenkomster med venner, nogen fra gæst bryder et glas vin. Joey forsøger at samle stykker af klud og stærkt såre hånden. Det blev i det øjeblik, hun besøg af den idé at oprette samootzhimayuschuyusya moppe, at der ikke behøver at røre hænder.

Miracle Mop

Joy lyser op idé at gennemføre sin idé! Med hjælp fra familie, venner og deres egen opsparing, vil hun investere i en ny virksomhed 100 000 dollars, og i 1991 skaber i Deer Park fars butik de første 100 prototyper.

Mirakel Mop - såkaldte nye opfindelse, som er en plastik struktur af et klemmende mekanisme og vask af overfladen af bomuldstråde.

Aspiring opfinder forsøger at sælge de første eksemplarer på messer og i lokale butikker Log Island, men tingene går galt. I det første år er det muligt at tjene kun 10 000 dollars.

gennembrud

Joy ikke give op og beslutter sig for at lave en aftale med en tv-butik QVC at sælge de første tusinde eksemplarer. Broadcaster indspillet sin salgsfremmende video, men et mirakel moppe Joy Mangano solgt dårligt. Tv-kanalen er endda planer om at opsige kontrakten og returnere de opfinder urealiserede prøver. Men Joe giver ikke op og bad om det skal vises i den meget luft. Og der er utroligt. For de første 20 minutter af airtime det lykkes at sælge en rekord 18 millioner eksemplarer! Utrolig karisma, enorme charme, italiensk temperament og passion for deres arbejde har udrettet er et mirakel!

reel succes

Efter det første salg af sendetid Miracle Mop fortsat slå rekorder. Allerede i 1995, et mirakel moppe bragt Mangano 1 million dollars om året. Hendes amerikanske drøm gå i opfyldelse, men Joey aldrig tænkt at stoppe der.

I 1991 grundlagde hun sit firma Arma Produkter, senere omdøbt ingenius Designs.

I 1999 Joy sælger ingenius Motiver amerikanske selskab Home Shopping Network (HSN), men bevarer posten som præsident for datterselskabet. I 2000 hendes firma sælger Miracle moppe $ 10 millioner om året.

Joy Mangano. opfindelse

Historien om succes begyndte og Joey synes aldrig at ende. Efter Miracle Mop fulgt af andre, lige så nyttige og populære opfindelser.

Huggable Bøjler - elegant bøjle med skridsikre velvet skuldre - for sindrig opfindelse Joy. Huggable Hangers blev anerkendt bestseller af året i 2010. I alt 300 millioner eksemplarer er blevet solgt.

Forever Duftende - aromaer linje. 31 Januar 2010 brød HSN salg rekord - en dag solgt 180 tusind stykker!

Tøj It All Baggage System - en unik taske organisator, ekstremt populær i USA på grund af dens bekvemmelighed.

Tilsammen Joy Mangano over 100 patenter, det er fuldt realiseret en talentfuld og kommerciel succes opfinder.

I 1997 Joy var iværksætteren af året, ifølge Ernst & Young.

I 2007 tog det 77 placering på listen over "de 100 mest kreative mennesker i erhvervslivet", og i 2010-meter er medtaget på listen over "10 mest kreative kvindelige iværksættere".

I 2015 blev det gjort til en film baseret på livet Joy Joy Mangano. Biografi af opfinderen var grundlaget for scriptet. Stjernemarkerede Dzhennifer Lourens modtaget "Golden Globe" for bedste skuespillerinde.

Joy Mangano indså ikke kun i erhvervslivet. Det har en stor og stærk familie. Joy - Happy mor og mormor. Christie og Robin arbejde i moderselskabet, og Jacqueline - model og journalist. Joey holdt et godt forhold til sin eksmand Tony og anser ham hans bedste ven.

Charmerende, oprigtig, karismatisk utrolige Joy Mangano - en kultfigur i USA. Hans eksempel er inspirerende millioner af unge drømmere til realisering, erobring og sejr. Dens succes beviser, at tro på deres egen styrke, kan uudtømmelig optimisme og udholdenhed erobre nogen top!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.